Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyor
Sabah
Peynir
7 zeytin
Domates
Nane

Öğle
2 hs yumurta
Yoğurt

Akşam
Pırasa yemeği
Yogurt

Acikirsam içmedim tarçınlı süt düşünüyorum
Hayırlı akşamlar

@ecemavi canım etiketleneyi unutmuşum
Neyse bakta menü nasıl verilir gor:KK45:

Haftaya ben seninle olurum cuma günü başlar sıkı spor ve diet yapariz kilolarimiz uygun ve akşamları canına okurum. Ben sıkı rakiplere aliskinim kaçamak tembellik olmaz çok sıkı bir çalışma olacak hayatından bezdirecegim uykunda bile spor yapacaksin bi de yemek fotoları gorecegim ne yiyorsun menüde ne var acımam yok hocalarim çok kuvvetliydi. @ecemavi @Candysugar @Whiteblacklife @MiuLego @Ausencia
Hazır mısın cehenneme bolca ter atmaya

https://www.google.com.tr/search?cl...M#imgdii=nfr62cLVaSfN0M:&imgrc=yNpNxoQK7u3u-M:
Seni 70görmek istiyorum o zaman öyle mutlu olacaksın ki ah gençliğmin en güzel çağlarında neden o kiloları taşıdım diyeceksin ama mutluluk ağır basacak hala gençken zayıfla tadını çıkar

Beden açısından tereddütlerim var:KK66:Benim bel ince,basen var:KK66:
Denemeden pek alamıyorum.Biraz daha verince cesaret edebilirim:)
Malatyalı larin Totosu hep mi büyük olur:KK53:
Benimde öyle ama işte tam zayiflarsan al bence bazen kampanyalar oluyor uygun fiyata oluyor :)

@ecemavi canım mortim selam eder yanaklarından öperim
Canım satasmalarini okudum
Fatmayi ne yapıp yesem diye sormuşsun
Canım eğer yemeye veya bı hata yapıp yenmeye çalışırsan miydene otururum öyle kolay hazmedilmem
Kardeşin kelebeği çağır cuma günü sana ilk müdahaleyi yapsın veya paşa paşa yenil büyüksün kardeş de tebrigini yap saglikli bı hayat yasa:KK45::KK53::confused:
Aleykum selam canım o iş okadar kolay değil bir tanem yarın nilliana başlıyorum kendime spor atleti bilem aldım o kadar ciddiyim

@ecemavi canım etiketleneyi unutmuşum
Neyse bakta menü nasıl verilir gor:KK45:
Beni menülerinle korkutamazsın sevgili mortim

Kızlar bugün küçük kızkardeşimle kızlar günü yaptık sinemaya ve yemege gittik terapi gibi oldu sağolsun kardeşlerim candır Rabbim acılarını göstermesin
Fatma merak etmesin fazla bir kirim yok yazarım
kız diyete uygun mu yedin beler yedin ohh gezmişin bugün

İnsan arada iki muhabbet olsun ister eşiyle. Haklısın sonuçta senin sürekli ilgilendiğin ev çocuklar temizlik var insan arada gezmek dışarıya çıkmak istiyor sen tartışmadan konuş bence sende insansin
Öyle muhabbet falan sıkıntı yok gece gelir iki saat konuşur ama çocuklar çok özlüyor oğlum özellikle bugün ise gönderdim artık onunla

Malatyalı larin Totosu hep mi büyük olur:KK53:
Benimde öyle ama işte tam zayiflarsan al bence bazen kampanyalar oluyor uygun fiyata oluyor :)
Yok artık büyük değil ama kilo alınca en çok alttan alıyorum:KK45:
İnşaallah istiyorum.Çok güzel ve uygun şeyler oluyor..:süslü:

Yok artık büyük değil ama kilo alınca en çok alttan alıyorum:KK45:
İnşaallah istiyorum.Çok güzel ve uygun şeyler oluyor..:süslü:

Ben 53 54 kiloydm 86 66 98 di o derece e abla her türlü var bende :D
İşte kapalıyım saklaması sıkıntı :deli:

Back
X