• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkkür ederim türkanım biliyorum:KK34:
Senin kıskançlığını yirimmmm:KK45:
Senin kide çok seker keşke böylede tatlis esmer banna benzeyen kızım olur benim ki sarıya kacti:KK45:
Senin kuçuk versiyonun var mı küçüklük resmin:KK53:

Bende banu bende seviyorum her şeyi. Bekarken neden zayıf olduğumu şimdi anlıyorum. Makarna asla yemezdim, mantının hiç bir çeşidini yemezdim ki on çeşit rahat yapar annem, hem de haftada en az üç gündü. Pirinç pilavı sevmezdim, bulgur sevmezdim, etli pide sevmezdim, tatlı kurabiye kek sevmezdim, tavuğu mu köftemi diğerlerine verirdim. Ispanak yemeği, taze fasulye ciğer yerdim sadece. Ciğer de kansızlık için mecburen. Birde patates kızartması, 20 yaşından sonra yavaş yavaş damak tadım değişti, 24 se evlendim o zaman hepten değişti. Yemediğim her şeyi zevkle yer oldum :KK43:
Ha şerbetli tatlı da asla sevmezdim

Tamam hayalimdeki benn tüm kalori yiyecekleri sevmemek :D

Senin kıskançlığını yirimmmm:KK45:
Senin kide çok seker keşke böylede tatlis esmer banna benzeyen kızım olur benim ki sarıya kacti:KK45:
Senin kuçuk versiyonun var mı küçüklük resmin:KK53:
image.webp

Ben de senin fotou beğeniyom.Çook seyrettim sailormoonu :KK36::KK36:
Benim küçüklük kahramanım usagi:oops:
Hatta baginlisiydim çocuk saflığı bi gün bnde öyle olucam özel güçlerim olacak diyordum:oops:

Miu kaptanim hayatimin anlami :KK57: ( yavaş yuru bonus)

Simdi gecen burda 3 u bir arada kahveler konusulmustu hani bende icemiyorum artik suni geliyi demistim ya hah onu unutun bugunluk.

Aşeren gebe gibi burnuma koktu okuldan gelirken aldim ictim ve mesudum.
Yine icmemeye devam.

beşamel biraz kalorisini artırır diye buaşmak istemiyorum öyle tariflere :110:
sade ıspanak yeter bide bizim aşçıdan öğrendim pirinç yerine bulgur atıcam içine bakalım sevceklermi:KK45:

Napim evdekilere yedirme cabasi ben yemiycem zaten ondan.
Beşamelide cok severim :olamaz:

Kaç geldin artı eksi kaç :KK17:

Kız pınaaaar:silah:

Allah seni napsın öldüm korkudan:oops:

Diyom tertemiz menüler bu kız nasıl artı geldi vay anam alıp başımı dağlara gidecektim:KK42:

Dur neyse şakaymış:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Maşallah:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2 günde -900
4 güne de -900 gelse:rolleyes:

-1.8:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::rolleyes::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::KK73::confused::KK74:
Eksideyim ama kac olduğunu bosver :D
La tipini yerim haaa
Canım kurabiyeeé cektiiiiiiiiiiiijiji
Ama yaaaa kurabiyeeeeeeeeeeeeeeee:skandal:
Gel firinda var dünden bi suru artti.Korumadasin sen yersin:110:
Dolapta da yas pasta irmikli lokum ve kisir var:kk77:

Back
X