• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kaç gündür aklımda. Benim ilk hedef listede 60 sanırım. Benim gerçek hedef 50 :KK45:ama revize etmek istemiyorum. Hedef kiloma gelince mezun olmadan izne ayrılıp devam etsem diyorum. Mezun olunca malum 6 ay girilmiyor listeye. İzne ayrılıp yavaş yavaş 50 olurum sonra izinden dönüp 50.
Ne dedim bende anlamadım :KK70:sanki 60 oldum da :KK70:

Ben geldim eve sonunda. Cok yorucuydu,yagmurlu ve acimasizdi.
Nobetciydim.hic bos dersim de yoktu . Wc ye bile gidememistim. Sabah sut ictigimden oturu gobegim gezegen gibi olmustu. Derste catliyordum.:işsiz:
Sen bpyle deyince okula nasil.adaptw olcam acba diye düşünüp duruyorum:işsiz:

Erkekler işte öyle seviyor. Gerçi senin çocuklar büyük tepsi de olur. Benim küçük devirir diye kullanmıyorum tepsiyi.
Yer konusunda da buzdolabı arkası, koltuk arkası iyi oluyor :KK45:
Bence de yer sofrası büyük rahatlik. Bacakları katlaniyor buzdolabının yanına yuvarliyorum.

Jillian 2 level totomu fena acitdi, 2 gundur yapiyorum. Nasil bir guc var o uzunboylu kizda. Kollarim kiriliyo resmen. Ayak uydurmak cok zor, ozellikle dambillari eye level kaldirirken olup bitiyorum. Tam kaldiramiyorum gerci
en sevmediğim hareket o:duduk:ayaklar kırık squat gibi kollar pert :ruh:

Nobetciydim.hic bos dersim de yoktu . Wc ye bile gidememistim. Sabah sut ictigimden oturu gobegim gezegen gibi olmustu. Derste catliyordum.:işsiz:
Olsun be ben o yoğunluğu da özledim. Sizi gene erken bitmiş bizim 3.30da bitiyor dersler eve gelmek 4 u geçiyor.

Ayy canım ya :-)

@MiuLego kaç gündür aklımda. Benim ilk hedef listede 60 sanırım. Benim gerçek hedef 50 :KK45:ama revize etmek istemiyorum. Hedef kiloma gelince mezun olmadan izne ayrılıp devam etsem diyorum. Mezun olunca malum 6 ay girilmiyor listeye. İzne ayrılıp yavaş yavaş 50 olurum sonra izinden dönüp 50.
Ne dedim bende anlamadım :KK70:sanki 60 oldum da :KK70:
Yavaş yavaş 55 olurum olacaktı orası :KK70:

Back
X