• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy bi süprüzlü:KK53: de senden heee ...cuma çok aksiyonlu :halay:

evet canım hızlı alıyorum :deli::deli: gider gider ya :)
Teşekkürler güzel dileklerin için :KK68:

Sende inan var olan rehavet , 50 li rakamları gördü diye ..hani kiloluyum ..eyvaaaaah kısmı yok ya ... o yüzden .

sen o akşam kaçamakları kesmeye devam et ... yeter benc e

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaah :dua::KK200:

deli deliyi hemen çeker işte :KK70::KK70::KK70:nasıl anladın enerjisini di miii :confused:

yicem :cool::confused:
Perşembe sabah tartılırım riske atmıyım duruma göre detoks patlatırım :confused:

ahahhahha valla az bana benziyor çatlak :KK70::KK70::KK70::KK70: zarar gelmez bu tiplerden :KK24: sinsi tehlikeli deliden bişey olmaz :KK70: şekil A JELESEC:KK70:

Hep bi laf sokmalı her an banlanmalı jelo :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: tabiii takipçilerin okuyordur falan ..sokuşturalım hemen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şeri eşinle olanları bilmiyordum ... bencede kreş en iyi seçim senin için :KK66:

Ausum enişte sizinle mutlu huzurlu bir ömür geçirsin inş ...

Amin canım bemin sağolasınnnnnnnn :KK19: :KK200:

gelmişken menü de yazacan di mi :KK53:

haydi baş baş ben kaçtım
evden görüşürüüzzzz
temizim, temizsin ,temizizz

@ada81 @begum75 @Triplimelek Megi @Makbule007 @Sarayca @Shut Up

En TEMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ TERTEMİZZZZZZZZZZZZZZ benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :halay::halay:

Menüm

Sabah :
1 dl ekmek
Menemen
Peynir
2 zeytin
1 kayısı

Kursta : 2 çatal muhlama

Öğlen
Menemen
Yogurt
1 dl ekmek

Akşam
Sebze yemegi ( kabak ,semizotu ,kabak gülü)
Yogurt
1 dl ekmek kadar yufka ...

Oo gelmiş bile menü ...
Anaaaaam o kursta iki çatal yediğinden dün ben 1 çatal yedim diye yerden yere vurdular beni bacımmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben beğendim ..dünkü mesajını da okudum .. o mantıkta ilerlemek en doğrusu ... önemli olan hızla inmek değil ... o hzlı çıkışı durdurmak ve minnak minnak eksilmek

Hep bi laf sokmalı her an banlanmalı jelo :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: tabiii takipçilerin okuyordur falan ..sokuşturalım hemen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Amin canım bemin sağolasınnnnnnnn :KK19: :KK200:

gelmişken menü de yazacan di mi :KK53:

En TEMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ TERTEMİZZZZZZZZZZZZZZ benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :halay::halay:

Ya sen ne zeki kadınsın valla okuyor 7/24 takip ettiği başlıktan ben buraya yazınca damladı :KK70::KK70::KK70: bazı bünyelere lafı sokacan :işsiz: onla besleniyorlar kocaya da arada yapıyorum iyi oluyor :sopa::KK70:

4 aralık menüsü sporu

Kahvaltı : Çavdar ekmeğine tost, zeytin, dom, sal, bib

Ara: 1 mandalina

Öğlen : Tavuklu brokoli yemeği, yoğurt

Ara: 3 gün kurusu, 3 ceviz çok oldu yav

Akşam: 1 tabak boooool acılı mercimek yahnisi

Su: 2.5 litre
Bitki çayı : Kiraz sapı, hibiskus
Spor : 40 dk leslie, jillian level 1

@MiuLego

Ya sen ne zeki kadınsın valla okuyor 7/24 takip ettiği başlıktan ben buraya yazınca damladı :KK70::KK70::KK70: bazı bünyelere lafı sokacan :işsiz: onla besleniyorlar kocaya da arada yapıyorum iyi oluyor :sopa::KK70:

Enişteye acıdım :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ana eniştemin doğum günümü iyiki doğurmuş anası mutlu sağlıklı güzel yılları olsun sevdikleri ile :KK37:

yarın canım ... kutlamada yiyeceğim şeylerin alıştırmasını şimdiden yazdım da :confused::confused: yarın birden yüklenmeyeyim diye :KK70:

Aminnnnnn canım ...

Ona yarın armağan edeceğim parça :KK200:

İyi günde kötü günde
Sakla göğsünde
Sen bu kalbe iyi geldin
Benden hiç gitme....

Diyeceğim ona :KK51::KK51::KK51::KK51:

yarın canım ... kutlamada yiyeceğim şeylerin alıştırmasını şimdiden yazdım da :confused::confused: yarın birden yüklenmeyeyim diye :KK70:

Aminnnnnn canım ...

Ona yarın armağan edeceğim parça :KK200:

İyi günde kötü günde
Sakla göğsünde
Sen bu kalbe iyi geldin
Benden hiç gitme....

Diyeceğim ona :KK51::KK51::KK51::KK51:

oyyyy maşallah allaım ayırmasın hep şarkıdaki gibi göğsünüzde saklayın birbiriniz :KK200:

Back
X