• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Soguk bir menü :KK17:
Sabah kahvaltı
1 yumurta
1 k.k peynir
1 zeytin
2 dilim t.t. ekmek.beyaz çay
Dere otu
Ara 3 kaysı 1 kahve
Ara 1 elma
Öğlen
1 kase yuvalama çorbası
Akşam
1 kerivizle yogurtlu kereviz
Ara beyaz cay kahve
@Ausencia @MiuLego @_NarCicegi_
Efserim benim yerime kimleri etiketledin bacim menune:deli:

Gozum yari kapali yoldayin ve bu halde ozledim seni tabiki
:KK36::KK36:

yanında ekmek yersem he trlü gideri var
hele tavada yumurtaya ekmek banma
ama ekmeksiz haşlama:olamaz::olamaz::olamaz:
Ben hamilelikte artık nefret etmiştim yumurtadan o yüzden 1 yumurtaya azcık tb unu azcık süt koyup bol yumurtalı krep yapıyodum süper gidiyodu hem yumurta hem ekmek ;)

Slm Kızlar sabah günaydına geldim geçmişi okumaktan yazmayı unutmuşum sonrada iş güç
Bugün kırkımız çıktı Kızlar bebişimin kırk banyosunuda yaptırdım :emir_bebek:
Gelelim menüye :KK17:
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Roka
Bir dilim çavdar ekmeği
Beyaz ve kaşar peynir
Bir salatalık
Bi bardak çay
Ara
12 kestane
Bi tane minik tuzlu kurabiye dün akşam o kadar canım çektiki bi tanesiyle zor tuttum kendimi az kalsın devamı geliyordu
Akşam 14.30
Bir tabak bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Şimdiye kadar da 2 lt su 3-4 olur gün bitimine kadar
@MiuLego @hatice901217 @Leeshinmee

O yeaaa karbon bombasııı:KK73:

Haha aynen oyle esim gitti firdevsle kaldik başbaşa:KK53::KK53::KK53: esim 3 gundur bana diyor ki bana şöyle servis yapmadin haaa:confused::confused:sus sana uçmayayim simdiii:KK11:adam korktu gitti:KK70::KK70::KK70:... simdi 6 gun bütün yuk bende :KK51::KK51:

Konuşma kısmı da ikiye bölünüyordu şimdi sırf sana anlatır :KK49::KK49::KK49: ben babam varken hep eşime pas edip mutfağa kaçardım ..çenesi var ya çenesi :deli:

@Ausencia canim evlatlarinizla birlikte nice yıllarınız olsun inşallah sağlık mutluluk huzurla..

Aminnn BERNACIM :KK200:

BİŞEY DİCEEEEEEEEMMMMM

Bİ DK Bİ DK BİŞEY DİCEEEEMMMMM

ARKADAŞLAAAAAR

YARIN EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ :110:

Hangisinin :KK53::KK53::KK53::KK53:

Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.:emir_bebek::nazar: Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:emir_bebek::anne::nazar::KK200: biraz daha yiyim süt olsun.:bicak: sonra gelcem buralaraa:kk77::halay:

Hayırlı olsun vero :anne: şükür aldın sağ salim kucağına ... :KK68:

Soguk bir menü :KK17:
Sabah kahvaltı
1 yumurta
1 k.k peynir
1 zeytin
2 dilim t.t. ekmek.beyaz çay
Dere otu
Ara 3 kaysı 1 kahve
Ara 1 elma
Öğlen
1 kase yuvalama çorbası
Akşam
1 kerivizle yogurtlu kereviz
Ara beyaz cay kahve
@Ausencia @MiuLego @_NarCicegi_

:super::super::super::super::super:

sıcak sıcak :)))

Konuşma kısmı da ikiye bölünüyordu şimdi sırf sana anlatır :KK49::KK49::KK49: ben babam varken hep eşime pas edip mutfağa kaçardım ..çenesi var ya çenesi :deli:

Aminnn BERNACIM :KK200:

Hangisinin :KK53::KK53::KK53::KK53:

Hayırlı olsun vero :anne: şükür aldın sağ salim kucağına ... :KK68:

:super::super::super::super::super:

sıcak sıcak :)))
Hic canim yogurt ayran istemiyor soguk diye :KK12:

Hu hu kızlar benim doğum oldu 2 aralık saat 12.20 de.:emir_bebek::nazar: Sezeryan sonrasi normal dogumu basardik yavrumla En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:emir_bebek::anne::nazar::KK200: biraz daha yiyim süt olsun.:bicak: sonra gelcem buralaraa:kk77::halay:
Gözün aydın olsun. Normal doğum için ayrıca tebrik ederim sevindim :)

Veroo gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı ömür versin :anne::nazar:

Aynen öyle canım. Seni de hatirladim. .bu bir başarı öyküsü valla. Ankaraya tayin olduktan sonra . Ssvd yapan doktor aradım ama yok . Her isteyen 6000 den baslio. Ya da bulsan iksinin arası 18 ay olunca kimse kabul etmiodu. Ankarada fatma bolkan ı buldum . Kk En Büyük KK sayesindeEn Büyük TÜRKİYE tabi 37 li Haftam da tanıştım kendisyle :KK49: 38+4 te de yavrum geldi

Ateş ölçme yöntemine yazıyormuydun?
Ssvd bende çok istedim. Sivas da yapan çıkmadı :(

Back
X