Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GELSİN tez vakitte mikroplar kirilir:))
Evet İstanbuldayım :) ben yasinizjbilmiyoeum ama benden büyüksünüz galiba ben 24 :))

Aaa canım yaşıt sayiliriz:KK53:45

sanırım bu sefer olacak canım .. çok motiveyim, sende çok iyi gidiyorsun çok tebrik ederim..:KK200::KK200::KK60:

Saraycam profilini n yanında yazılı bı geleceğimiz var 99 55 yarışı arkadan devam ediyor :KK53:unutmadim
99 olacağım
Sana hava atacağım
Bir güzel oynatacağım
Oh oh:KK45::KK70:

Sağol kuzum bugün daha da güzel olacak :KK54:Sizinkileri göremedim ama eminim güzeldir :spor:

Ahahah yerim lahana da güzeldir neyse yemeğini falan yeriz boşver :deli:Cumadan beri temiz olman harika :halay:
ay dur hatırlamaya çalışayım

sabah
elma 2 adet
ara1 elma
öğlen tavuk ayran

akşam çorba 2 köfte dün pek güzel olmasa da cıslı bir şey yok:sampiyon:

sanırım bu sefer olacak canım .. çok motiveyim, sende çok iyi gidiyorsun çok tebrik ederim..:KK200::KK200::KK60:

saraycam olacak canım tabiki neden olmasın

Sağol kuzum bugün daha da güzel olacak :KK54:Sizinkileri göremedim ama eminim güzeldir :spor:

Ahahah yerim lahana da güzeldir neyse yemeğini falan yeriz boşver :deli:Cumadan beri temiz olman harika :halay:

nehirim lahana beni fena yapıyor bebegim
yemegini bilem almayım ben yani o derece
karnım 4 aylık gibi oluyor yiyince

saraycam olacak canım tabiki neden olmasın

nehirim lahana beni fena yapıyor bebegim
yemegini bilem almayım ben yani o derece
karnım 4 aylık gibi oluyor yiyince
ay masum olacak sanırım çok heyecanlıyım, bir insan diyet yapıyor diye heyecanlanır mı, çocuk gibi hissediyorum kendimi:rolleyes:

Aaa canım yaşıt sayiliriz:KK53:45

Saraycam profilini n yanında yazılı bı geleceğimiz var 99 55 yarışı arkadan devam ediyor :KK53:unutmadim
99 olacağım
Sana hava atacağım
Bir güzel oynatacağım
Oh oh:KK45::KK70:
belli olmaz fatmam bak hala silmedim, hala yenme ihtimalim var yani:rolleyes:

Yaa ki zlar bileğimde topugum arasında bı ağrı var salona gidemiyom belki lesli yaparım dedim dün olmadı
Spor olmazsa ecemavi ecemavi nasıl yenerim:silah:
Çünkü o çalışkanlar sırasında oturor:KK17:

geçmiş olsun ablacımmm
çok zorlama bencede

ay masum olacak sanırım çok heyecanlıyım, bir insan diyet yapıyor diye heyecanlanır mı, çocuk gibi hissediyorum kendimi:rolleyes:

ay olmaz mı kız bende heycan yapıyorum
ilk diyete başlamış gibi
başaracagız brilikte saraycam

Sağol kuzum sana da kolay gelsin :KK60:Nasılsın:KK68:

Buz gibi bir hava gerçekten evde olsam battaniyemle sarmaş dolaş kahve içip kitap okusam :KK200:

Ay dur bugün senin için öyle yapayım yavru kedicik gibi
İyiyim canım çok şükür dün evde yoktuk akşam yemeği ndede annemdeydik ev temiz kaldı isim pek yok ayağımdan spora gidemedim kahve içip keyfi yapıyorum buralara takılma fırsatım oldu
Yaşınız genç bizde gençken Çal siyoduk:KK45:
Sabah ezanı yolda okunduğu olurdu evim iş yerine çok uzaktı
Bazen kar yağdığında o karanlık tarafından soğukta bı köpeklerin bide okula gitmeye çalışanların ayak izi olurdu
Evden çıkarken komşular in kapılarına bakar ne güzel uyuyorlar derdim
Üzülme buyunce sende uyuycan:KK53:

Ay dur bugün senin için öyle yapayım yavru kedicik gibi
İyiyim canım çok şükür dün evde yoktuk akşam yemeği ndede annemdeydik ev temiz kaldı isim pek yok ayağımdan spora gidemedim kahve içip keyfi yapıyorum buralara takılma fırsatım oldu
Yaşınız genç bizde gençken Çal siyoduk:KK45:
Sabah ezanı yolda okunduğu olurdu evim iş yerine çok uzaktı
Bazen kar yağdığında o karanlık tarafından soğukta bı köpeklerin bide okula gitmeye çalışanların ayak izi olurdu
Evden çıkarken komşular in kapılarına bakar ne güzel uyuyorlar derdim
Üzülme buyunce sende uyuycan:KK53:

ay fatma abla duygularıma tercüman olmuşsunnnn
bende 5-6 saat uyku yetiyor ama
bi yorgunluk var hep üzerimde
koş koş koşş
hayata koşarak yetişemiyorum yeminle

Back
X