Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt
Heeeeeee basarım buraları ben
Düzgünce diyetini yap
Kız yokkkkk
Banu hep alternatif diyet peşinde
Bir haftadan uzun sürmüyo karar verdiği diyet
Yasak ona onu bunu denemek![]()
kızlar az önce kızımın ilaçlarını alıp eve götürdüm
işe geri dönerkende bi mağazaya uğradım
bi tane ternçkot beğendim
aldım 36 bedenini
ona sığana kadar zayıflıyacam
çok psikopatım ben be![]()
Okuyorum abla aşı oldu dün korktu gece agridan degil korkudan uyanip durdu zaten.ciglik ata ata.Canım biraz dua okusan melek yavruna
Sağol canım.asiboldu dun ondan. Ben akrabalarla yaptim bisey ama yine de 20 kisiyi gecti masraf da hediyelikler arti yas pastasi 250 tl fln tuttu.Bu arada bebissss inin doğum günü kutlu olsun:))
Ben kızımın ki babamlarda kardeşim askerden gelince kutlamasTimes gorumcem in oğlu var onun la arasında 1.5 ay var dedik ikiz konsepti yapalımhemi de masraflar eşit olur eşimin para almasını bekliyorum :)))
Dış mi çıkarıyor belki kulak belki ay bilemedim :)
Ben de bu gece pastalari goturuyodum valla.Evrenin bana anca rüyanda görürsün deme sekliA ha ha ha aklıma geldi, rüyamda her çeşit çikolata var evde, benim tatlı krizi tutmuş, yeter ya yeter hepsini yiyicem işte bıktım diyetten, sonra şok diyet yapıp dengelerim diyordum , tam yiyecektim uyandımbari rüyamda yiyeydim
![]()
Aynen öyle oldu agrisi gecti gece ama korkudan ciglik atarak uyandi yanina gidince hemen geri uyudu hepsinde zaten.Canım aşı sonrası huy değişimi oluyor, hırçın olur , huysuz olur. Açıdan ziyade anneye güven duygusu sarsılıyor, canı yanıyor ve biz müdahale etmiyoruz ya. Bitir tepki veriyorlar. Sen bol bol sarıl öp kokla, geçer bir kaç güne
Cok gecmis olsun hande.coook cabuk girersin inşallah onun icine :)kızlar günaydın
2 gündür uyumuyorum
sabaha karşı 5,30 da geldik hastaneden
benim kız idrar yolu enfeksiyonu olmuş üstüne zatürre başlangıçı
sabaha kadar tahliller serumlar pert olduk
şimdi iyi şükür
başım çatlamak üzere yorgunluktan
herhalde kiloda verdim hissediyorum midem yapıştı sanki
dünkü menümü bugünkiyle birlikte yazarım
Helal be kim tutar seni. Ben de yaptım onu.kızlar az önce kızımın ilaçlarını alıp eve götürdüm
aldım 36 bedenini
Bu hafta bende yapayım barimasummm
her perşembe pirinç lapası yaptım ben
yoğurt ve boool kırmızı biberle tuzsuz olarak yedim
cuma tartıları o yüzden gülerdi yüzüme.
Ayyyy attım bile bu ne yaa
Sonuncusu tam senlik bınus![]()
Kek yeme kisir ye o daha masumAnaam devasa kalabalık bir misafir grubu geliyormuş şimdi haber verdiler. Gidip bi kek cirpacam kısır neyin yapayım bari. Aksama gelirim inşallah. Onu haber vermeye gelmiştim gene ceneye daldım. Söz veriyorum hepinize kendim yemeyecem. En fazla belki 1 çatal kek yerim.
Bu arada soylicem unutuyorumNare83 seni kocaman tebrik ediyorum valla sabah leslie icin erkenden uyaniyosun.Benim gozume mandal taksan durmuyo
Anaam devasa kalabalık bir misafir grubu geliyormuş şimdi haber verdiler. Gidip bi kek cirpacam kısır neyin yapayım bari. Aksama gelirim inşallah. Onu haber vermeye gelmiştim gene ceneye daldım. Söz veriyorum hepinize kendim yemeyecem. En fazla belki 1 çatal kek yerim.
İkinci emojiye bayıldım
Nasıl yapıyorsun bunları
Yaaaa torun deme 6 yaşında bı oğlum var 39 hamile olup 40 dogurdum onunla çıkınca bazen torunumu diyorlar
Şaka şaka canım 4 oğlum var ilk cocuklarim ikiz biri ünv biri hazırlanıyor
Bide 8. Sınıfta bı erenimvar
Vallahi çok zorAkşamları birini yapsam biri kalıyor dün mesela spora yöneldim ama yorgunluktan sonra bayıldım ne kitabımı okuyabildim ne puzzle mı yapabildim
Bulaşık makinesini doldurdum kahvaltı türü yedik spor yaptım sonra uyumuşum
Zaman yetmiyor
![]()
Helllöööluuuyyyaaahhhhhhhhh
Kahve iç kızım miu ders arası
Anca ayılırım belki
Çok zevk alıyorum şuan kızlar harika
Özledim ki sizineler kaynatıyonuz
![]()
Evet evet balık yarışmasına katılıyorumkocisimin tuttuğu balık işe yaradı
![]()
Okuyorum abla aşı oldu dün korktu gece agridan degil korkudan uyanip durdu zaten.ciglik ata ata.
Sağol canım.asiboldu dun ondan. Ben akrabalarla yaptim bisey ama yine de 20 kisiyi gecti masraf da hediyelikler arti yas pastasi 250 tl fln tuttu.
Ben de bu gece pastalari goturuyodum valla.Evrenin bana anca rüyanda görürsün deme sekliay bi de esarbimi baglanayi unutup cikmistim disari tovbe yarabbim bi.gunah ettim yine kesin.Bu da rabbimin bana ayagini denk al deme sekli :)
Aynen öyle oldu agrisi gecti gece ama korkudan ciglik atarak uyandi yanina gidince hemen geri uyudu hepsinde zaten.
Cok gecmis olsun hande.coook cabuk girersin inşallah onun icine :)
Allah yardımcın olsun ben budurumlarda börek kek ikilisine başvurum hepAnaam devasa kalabalık bir misafir grubu geliyormuş şimdi haber verdiler. Gidip bi kek cirpacam kısır neyin yapayım bari. Aksama gelirim inşallah. Onu haber vermeye gelmiştim gene ceneye daldım. Söz veriyorum hepinize kendim yemeyecem. En fazla belki 1 çatal kek yerim.
sağol balımOkuyorum abla aşı oldu dün korktu gece agridan degil korkudan uyanip durdu zaten.ciglik ata ata.
Sağol canım.asiboldu dun ondan. Ben akrabalarla yaptim bisey ama yine de 20 kisiyi gecti masraf da hediyelikler arti yas pastasi 250 tl fln tuttu.
Ben de bu gece pastalari goturuyodum valla.Evrenin bana anca rüyanda görürsün deme sekliay bi de esarbimi baglanayi unutup cikmistim disari tovbe yarabbim bi.gunah ettim yine kesin.Bu da rabbimin bana ayagini denk al deme sekli :)
Aynen öyle oldu agrisi gecti gece ama korkudan ciglik atarak uyandi yanina gidince hemen geri uyudu hepsinde zaten.
Cok gecmis olsun hande.coook cabuk girersin inşallah onun icine :)
olmazzzBu hafta bende yapayım bari
Çok geçmiş olsun canım. Tez şifa versin Allah kızınakızlar az önce kızımın ilaçlarını alıp eve götürdüm
aldım 36 bedenini
kızlar az önce kızımın ilaçlarını alıp eve götürdüm
aldım 36 bedenini
Neden olmasinnnnnn
Yapan olsa yaptırırsın da kanser olmamak için kendim yapıyorumHay masalah abla sen gelin bakmaya baslamissindir o zaman
4 erkekle baş etmek zor olmstur
İkizler bebek ay çok imrenir ve helal olsun derim ikiz bebek annelerine
Eren ismini çok severim
O yüzden çalışan kadınlar kocalarınizi çalıştırın
Ben yapmadım kocama diyorum çok pişmanım
Sen narin pamık ellerini yorma
Hic uyumadinmi
Hayırlı olsun bekliyorum o vakit tarif
Benimki 1 yaş aşısı olduğunda çok ağladım hiysuzdu Az buz deil 3 dene
Bizimki 30 40 arası olur gorumceler teyzeler teyze kızları ben kendi akrabalarimida çağırırım kaynananin evi buyuk
Onun evinde yapicaz
Kızıma çakıl taş konsepti düşünüyorum
Kuzenide bam bam bam
Ay çok guzel yaaa
Allah yardımcın olsun ben budurumlarda börek kek ikilisine başvurum hep![]()