- 4 Ağustos 2017
- 1.377
- 7.419
- 73
- 39
Sağol ortimÇok geçmiş olsun canım. Tez şifa versin Allah kızına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ortimÇok geçmiş olsun canım. Tez şifa versin Allah kızına.
Ayyyy 1,53 boyum varBoyun kac simdi kac beden giyiyosun?
Gecmis olsun bide
Ben önceden koymustum kendime yilbasi 70 diye.15 subata da 65 :)eeeeee ne oldu bu yılbaşı hedefleriiiiiiiiiii
benim yıılbaşı hedefim 63 ve listee
gelsin hedeflerrrrrr
bakalım kim tutturabilecekkkk
tutturanan ne ödül verilecekkkkkkk![]()
Ben önceden koymustum kendime yilbasi 70 diye.15 subata da 65 :)
Inşallahhhhh
inşallahhh tutturcaz canımmmmm![]()
Aynen benimde selimi boğasım var bide karisini... vartolu bana sempatik ve eglenceli geliyor yaşadıklarından dolayi böyle...sadisle konusmasi varya gercek vartolu o bence...Boğası gelmiyor insanın izlerken ... hikayesi çok trajejik .
Benim bu dizide boğmaklığım:) selim
vazgeçtim ya seninle morti olunur mu bu neeeeBen şuanda sabit günde en az 30 dakika tempolu + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates yapıyorumzaman kalırsa 20 dakika hıtt cardio ve jillian istiyorum ortaya karışık olacak yani
![]()
Aynen benimde selimi boğasım var bide karisini... vartolu bana sempatik ve eglenceli geliyor yaşadıklarından dolayi böyle...sadisle konusmasi varya gercek vartolu o bence...
Bu hafta böyleyim kız gözün korkmasın yoksa normalde yürüyüş ve leslie yetiyordu bana oda 2 günde 1 kerevazgeçtim ya seninle morti olunur mu bu neeee![]()
Bize de öyle geliyor ya yaşadıklarından dolayı o hale gelmiş kızamıyorum kızdıktan sonra başka bir komik oluyor yumuşuyorumAynen benimde selimi boğasım var bide karisini... vartolu bana sempatik ve eglenceli geliyor yaşadıklarından dolayi böyle...sadisle konusmasi varya gercek vartolu o bence...
Ayy geçmiş olsun canım ne kötü olmuş iş çıkmış başına bir sürüBacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar
Bacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar
Canım çok geçmiş olsun. Sen hallettin bari temizliği eşine bıraksaydın o yapsaydı.Bacilar kusura bakmayın gelemedim
of kötü olmuş, geçmiş olsunBacilar kusura bakmayın gelemedim
aslında jillian nmtz 4 dk plank yapsam 240 artı 40 dk yürüyüş 290 10 dk bişey yaparım etti mi 300 puan, seninkiler kaç ediyor toplamda yenme ihtimalim var yaniBu hafta böyleyim kız gözün korkmasın yoksa normalde yürüyüş ve leslie yetiyordu bana oda 2 günde 1 kere![]()
Günaydın ben bugün turşu gibiyim yaa kafamda çikolatalar pastalar uçuşuyo![]()