Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımda ilk kez güne gideceğim. Urfada sıra diyorlar. Birde toplanacağız bakalım nasıl geçecek. Burdan taşınan bir komşu gelecek bende onu görmek için gidiyorum.![]()
Günaydın ben bugün turşu gibiyim yaa kafamda çikolatalar pastalar uçuşuyo![]()
yemeğe gitmedim, bakalım öğlenleri atlatabilecek miyim, zaten patates oturtma helva çorba varmış, hiç işim olmaz onlarla![]()
öğleni es geçmek istiyorum, şimdilik alışma aşamasındayım, devam edebilir miyim hiç bilmiyorum
öglen yemiyormusun saraycam![]()
Çok geçmiş olsun vaytimBacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar
Yetişiyorsun tabi bu durumda benimde jillian ve hıtt cardio eklemem gerekecekaslında jillian nmtz 4 dk plank yapsam 240 artı 40 dk yürüyüş 290 10 dk bişey yaparım etti mi 300 puan, seninkiler kaç ediyor toplamda yenme ihtimalim var yani![]()
Gecmis olsun vaytBacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar
öğleni es geçmek istiyorum, şimdilik alışma aşamasındayım, devam edebilir miyim hiç bilmiyorum
  bi çatal kek yesem nolurDu
ay ben severim günleri ya kafa dengi arkadaşlarla toplanma bahanesi artık günler
şimdiide keyifli vakitler cnmm
hala uçuşuyor mu pınar
Günaydın ben bugün turşu gibiyim yaa kafamda çikolatalar pastalar uçuşuyo![]()
eklemesen ne olur sankiYetişiyorsun tabi bu durumda benimde jillian ve hıtt cardio eklemem gerekecek![]()
ama karatay mucuze gibi bir şey, düzgün yapılırsa gram acıkma olmuyorMeyve yeseydin kahvaltida keske.
Karatay seker kisitlayici bi diyet illaki insanin cani istiyor vucut alisik birden nasil biraksin
Ağlarım ya nolcak ki  bi çatal kek yesem nolurDu![]()
akşam en geç 18.00 yerim yemeği, yok zaten öğlen ara gibi bir şey düşünüyorum, ya da kahvaltıyı 10 gibi yparsamda olur. ya da kahvaltıyı fazla alıp, öğlende aynısında yiyebilirim, şimdilik arayış aşamasındayım. sadece yemeğe çıkmak istemiyorum.
kahvaltı ve akşam mı ?
akşam kaçta ?
bizim gibi yeme krizinden çıkmışlar için uygun degil saraycam
Duruma göre artık olmadı sende eklersin zaten mortiliğin amacı bu değil mi gaza getirmekeklemesen ne olur sanki![]()
Kafayı siyirdim heryer leş gibi bide yağlı ayyy
aa geçmiş olsunnn waytım , benimde olmuştu bir kez yaa
çok kötü birde kış günüydü bebekler küçük
ay kabus gibiydi
Çıkmak ne demek makina ağzına kadar bulaşık dolu halılar su içinde bide yağlı off igrencti resmenAyy geçmiş olsun canım ne kötü olmuş iş çıkmış başına bir sürü![]()
Meyve yeseydin kahvaltida keske.
Karatay seker kisitlayici bi diyet illaki insanin cani istiyor vucut alisik birden nasil biraksin