Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hay masalah abla sen gelin bakmaya baslamissindir o zaman:KK45:
4 erkekle baş etmek zor olmstur:olamaz:
İkizler bebek ay çok imrenir ve helal olsun derim ikiz bebek annelerine :KK9:
Eren ismini çok severim:KK37:

O yüzden çalışan kadınlar kocalarınizi çalıştırın :KK62:
Ben yapmadım kocama diyorum çok pişmanım
:KK53:
Sen narin pamık ellerini yorma :KK74:

Hic uyumadinmi:KK35:

Hayırlı olsun bekliyorum o vakit tarif:KK36:

Benimki 1 yaş aşısı olduğunda çok ağladım hiysuzdu Az buz deil 3 dene:rolleyes:
Bizimki 30 40 arası olur gorumceler teyzeler teyze kızları ben kendi akrabalarimida çağırırım kaynananin evi buyuk:rolleyes:
Onun evinde yapicaz:rolleyes:
Kızıma çakıl taş konsepti düşünüyorum :KK33:
Kuzenide bam bam bam :rolleyes:
Ay çok guzel yaaa:KK36:

Allah yardımcın olsun ben budurumlarda börek kek ikilisine başvurum hep:confused:

Teşekkürler ablacim

Bacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar

Ayy geçmiş olsun canım

Ağlarım ya nolcak ki:KK14:

Ye bi çatal :KK60:

Sen beni sev bak yemedim dun:KK45:

Selam kızlar :KK3:
Sabah görümce radarına takıldım ,baskın yedim :KK53:
Ne var ne yok ,herkes afiyettedir inşallah :KK37:
oooo gözün aydın deynepppp:-):-)

Selam hanımlar
Sabah 9:30da evden çıktım yenigeldim.Kahvaltı yapmamıştım.Şimdi patates yiyorum:KK45:Umarım bugünü kazasız atlatırım:KK53:

pattis diyetine mi başladın nevom hadi baklım
aman miu görmeisn yorumumu:olamaz::olamaz:

Nevreste Nevreste bence sen bunu bilirsin :)
Tabi ki canım ben yazmıştım;)
İstediğin meyveyi koyabilirsin;)
Hurma,kayısı ve incir(10 tane kadar diyelim)
İçine 1 çay bardağına yakın (ceviz-fındık-fıstık-badem)
1 yemek kaşığı kakao
1/2 çay bardağı süt(meyveleri yıkayıp yumuşatman lazım sonra iyice süzdürürsen süt ekle yoksa koyma yada yıkadıktan sonra yumuşaması için süte koyabilirsin)
Sonra meyveler yumuşayınca rondoda eziyoruz içine ceviz-fındık vs,kakaoyu ekliyoruz ve karıştırıyoruz.Sonra onlardan minik toplar yapıyoruz ve hindistan cevizi,kako veya tarçına bulayabilirsin;)

Tabi ki canım ben yazmıştım:KK66:
İstediğin meyveyi koyabilirsin:KK66:
1 yemek kaşığı kakao
1/2 çay bardağı süt(meyveleri yıkayıp yumuşatman lazım sonra iyice süzdürürsen süt ekle yoksa koyma yada yıkadıktan sonra yumuşaması için süte koyabilirsin)
Sonra meyveler yumuşayınca rondoda eziyoruz içine ceviz-fındık vs,kakaoyu ekliyoruz ve karıştırıyoruz.Sonra onlardan minik toplar yapıyoruz ve hindistan cevizi,kako veya tarçına bulayabilirsin:KK66:
Coooookkk teşekkür ederim:KK60:

Tabi ki canım ben yazmıştım:KK66:
İstediğin meyveyi koyabilirsin:KK66:
1 yemek kaşığı kakao
Sonra meyveler yumuşayınca rondoda eziyoruz içine ceviz-fındık vs,kakaoyu ekliyoruz ve karıştırıyoruz.Sonra onlardan minik toplar yapıyoruz ve hindistan cevizi,kako veya tarçına bulayabilirsin:KK66:

ay bende deneyim bunu işte favorilere ekleidm
yapıcam inş birde diger tarif var onuda yapıcam
bugün instagramda gördüm

Back
X