Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bize de öyle geliyor ya yaşadıklarından dolayı o hale gelmiş kızamıyorum kızdıktan sonra başka bir komik oluyor yumuşuyorum :KK70:medet :KK53:Selimin inşallah çabucak çıkar foyası ortaya ya :kızgın:
lojistik yamaç beyyyy :KK70::KK70: bende diziinin en eğlenceli karakteri vartolu o birde yamaçın sağ kolu var ya meke çook güzel rol yapıyor tabiii aliço zaten süper rol yapıyor ....diğerleri böyle çok göze batmıyor benim için bu üç karakter çok iyi ...

Bencede katilmalisin eflaliiiimmmmm cok keyifli hep beraber eğlenceli bi aktivite.tabii bölümü öcükler böcükler basmazsa sorun yok eglencesi kalmiyor o zaman :KK70: :KK70:

Bu arada catlatma ignemi vurdurdum hayırlısı olsun artik cok heyecanlandim:dua:
Ayy orayı da mı basıyorlar ya orda da mı entrika var :KK43:

Hadi kuzum gelsin bebis sağlıkla inşaallah :KK36:

aman geçmiş oolsun canımm dikkat
teşekkürler canım böyle içten içe gelen bir öksürük var.. bi öksürüyom içim dışıma çıkıyor resmen ...

aman bu yıl çok hasta oldum yaa geçen sene bir kere hastalanmıştımb itmişti şimdi hemen hemen her ay hastayız ailece.....

zaten çok temiz değilim @MiuLego haberin olsun öyle çok kendime özel şeyler yapamadım ama pazar gününden sonra herşey daha güzel olacak... biliyorum böyle yaparak hedefime geç varacam farkındayım ama bazen elimde olmadan gelişiyor ..yinede beni sev emiiiii :KK36::KK36::KK74::KK74:

Hay masalah abla sen gelin bakmaya baslamissindir o zaman:KK45:
4 erkekle baş etmek zor olmstur:olamaz:
İkizler bebek ay çok imrenir ve helal olsun derim ikiz bebek annelerine :KK9:
Eren ismini çok severim:KK37:

O yüzden çalışan kadınlar kocalarınizi çalıştırın :KK62:
Ben yapmadım kocama diyorum çok pişmanım
:KK53:
Sen narin pamık ellerini yorma :KK74:

Hic uyumadinmi:KK35:

Hayırlı olsun bekliyorum o vakit tarif:KK36:

Benimki 1 yaş aşısı olduğunda çok ağladım hiysuzdu Az buz deil 3 dene:rolleyes:
Bizimki 30 40 arası olur gorumceler teyzeler teyze kızları ben kendi akrabalarimida çağırırım kaynananin evi buyuk:rolleyes:
Onun evinde yapicaz:rolleyes:
Kızıma çakıl taş konsepti düşünüyorum :KK33:
Kuzenide bam bam bam :rolleyes:
Ay çok guzel yaaa:KK36:

Allah yardımcın olsun ben budurumlarda börek kek ikilisine başvurum hep:confused:
inşallah canım

@MiuLego Ayşe tolganın 8 haftalık degisım diye bi diyet ve Spor listesi var onu yapmayı dusunuyorum Bı bakar mısın canım ya 8 haftalık degisım arşivleri yazınca cıkıyor googledan

Herkes baksın belki benle yapacak olan olur :KK8::KK8:

Bacilar kusura bakmayın gelemedim
Mutfagin gider borusu tıkanmış bulaşık makinesi suyu komple mutfağı holü bastı yağlı yağlı beyimiz tamire geldi yapamadı neyse yarın usta cagirak yarına kadar ben ne yapacağım dedi geç oldu kimse gelmez dedi ortalığı topladık sonra daldim borulara hepsini soktum tıkanıklığı bulup açtım sonra taktım halıları topladım komple her yeri sildim mutfak dolabinin altında kek kaliplarim tencerelerim lehenlerim vardı hepsini elimde yikadim dolapları sildim isim gece 3 te bitti ama Allah şükür yaptim ya boruyu işte öyle şimdi halı yıkama aradım akşam gelip alacakalar
Ay çok geçmiş olsun canım. Maşallah becerikli hatunsun

Back
X