- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.505
- 598
Mor suplan vardı,fiyonk da yapmıştın ,ben çok beğenmiştim onuAyy hangi sunum supla mı kullansam diye düşünüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mor suplan vardı,fiyonk da yapmıştın ,ben çok beğenmiştim onuAyy hangi sunum supla mı kullansam diye düşünüyorum![]()
Napıyor Napıyor
Ben bakmıştım ona canım. Güzele benziyor@MiuLego Ayşe tolganın 8 haftalık degisım diye bi diyet ve Spor listesi var onu yapmayı dusunuyorum Bı bakar mısın canım ya 8 haftalık degisım arşivleri yazınca cıkıyor googledan
Herkes baksın belki benle yapacak olan olur![]()
Mor var , pembe ve mor kalp var , birde su yeşili varMor suplan vardı,fiyonk da yapmıştın ,ben çok beğenmiştim onu![]()
Hepsi de güzel ama fiyonklu olsun lütfenMor var , pembe ve mor kalp var , birde su yeşili var
A ha ha fiyonklu takım koyu pembeydi eltime hediye etmiştim canımHepsi de güzel ama fiyonklu olsun lütfen![]()
Abartıyor eflalim bakma sen nevoyaNapıyor Napıyor![]()
Hahay burnum tikali kizim hasta tartilmiyorum cumaya ikimizede surpriz ama bugun eşofmanım belimden dustu o kadar diyeyimYaa ki zlar bileğimde topugum arasında bı ağrı var salona gidemiyom belki lesli yaparım dedim dün olmadı
Spor olmazsaecemavi nasıl yenerim
Çünkü o çalışkanlar sırasında oturor![]()
Hayirlisiyla olsun insaallah.Bencede katilmalisin eflaliiiimmmmm cok keyifli hep beraber eğlenceli bi aktivite.tabii bölümü öcükler böcükler basmazsa sorun yok eglencesi kalmiyor o zaman![]()
Bu arada catlatma ignemi vurdurdum hayırlısı olsun artik cok heyecanlandim![]()
Konuya koyduğın bütün suplalar güzeldi zaten ,hangisini koyarsan koy güzeldiA ha ha fiyonklu takım koyu pembeydi eltime hediye etmiştim canım![]()
Amiinn sagol kuzum
Hayirlisiyla olsun insaallah.
Ben gördüm Nevoşa patatesi sade yeme diyordun ,öneri sunuyordun şöyle yap diyeAbartıyor eflalim bakma sen nevoya![]()
Hemen görün,hiçbirşeyi kaçırmayın emiBen gördüm Nevoşa patatesi sade yeme diyordun ,öneri sunuyordun şöyle yap diye![]()
Diyorum ona başlayayım gun gun hem diyet listesi hem spor programı var Öyle olunca boşluğa dusmem gibi geldiBen bakmıştım ona canım. Güzele benziyor
Cok guzeller eflalimmm en alttaki pembeyo begendim bennEki Görüntüle 2075475 Eki Görüntüle 2075476 Eki Görüntüle 2075477 Eki Görüntüle 2075478 Eki Görüntüle 2075479
deynepnaz bunlar canım. Fiyonklu olan bende değil artık
Canım sen bir kerede başka bir kitaptan yapmıştın, iyi gitmiştin. Plan sende işe yarıyorDiyorum ona başlayayım gun gun hem diyet listesi hem spor programı var Öyle olunca boşluğa dusmem gibi geldi
Kuzum onu hediye ettimCok guzeller eflalimmm en alttaki pembeyo begendim benn
Kuzum onu hediye ettim