- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 adet aldım. Kullandım bence güzel. Organik olması daha bi güzel. Tavsiye edilmeseydi görsem bile yüzüne bakmazdımBende unuttum akşam hemen gidiyorum![]()
Olabilir bazen geç gelebiyo başka zaman yine bakarımBelki oraya gelmemistir canim.
Hayırdır neden zorİyi akşamlar ...
Günlerden zooorrr gün menüsü
Sabah
2 dl ekmek
Mantarlı az yumurta
Peynir
Domates
Öğle
2-3 kş sebze yemeginden az yufkayla
Hastane dönüşü akşam.
Kokoreç...
Ohhh kuzum nerelerdesin sen nasıl gidiyor iyi misinBonus cum teşekkür ederim hatırlanmak mutlu etti beni. İyiyim canım hayattayim :) çocuklarla okulla ve soğukla mücadele ediyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor
![]()
Oda iyiymiş benim koca da niye zayifladigimin peşine düştüBen size kocamin dunku iltifatini soyledim mi? Bana dedi ki ya sen baya baya inceldin boyun ortaya cikti.Adam enimi boyumu bir goruyomus resmen![]()
Slm hanımlar
Menü bildirimi @MiuLego @hatice901217Lee_shin_mee
Kahvaltı öncesi bir mandalina
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Kaşar
Bir salatalık
5 zeytin
Bir bardak çay
Bir dilim çavdar ekmeği
Ara
Leblebi kuru üzüm
Akşam 15.30
2 kepçe tarhana çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasülye
3 lt su 4 lt olur gün sonu
Ben size kocamin dunku iltifatini soyledim mi? Bana dedi ki ya sen baya baya inceldin boyun ortaya cikti.Adam enimi boyumu bir goruyomus resmen![]()
Tabağımmmm napıyosun iyimisin canımmm yaaa yoksun kaç zamandır geçen cuma listeye bakarken dedim Rabbim yardımcısı olsun çay tabağımın.Bonus cum teşekkür ederim hatırlanmak mutlu etti beni. İyiyim canım hayattayim :) çocuklarla okulla ve soğukla mücadele ediyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor
![]()
Bu deterjanin satişından komisyon alacam yakındaecemavi bende eşime 2 kutu aldırıdm cnm sen uygun diyince
öle deme mahcup oluyomHatunun yeşil çayı bilem farklı ayol![]()
İyi akşamlar ...
Günlerden zooorrr gün menüsü
Sabah
2 dl ekmek
Mantarlı az yumurta
Peynir
Domates
Öğle
2-3 kş sebze yemeginden az yufkayla
Hastane dönüşü akşam.
Kokoreç...
Ben sabah bu şarkı ile uyaniyorum iyi geliyor ama bugun çok kötü başladı sabah geç kaldım bi dolu sorun kavga çıktı birileri kufretti arkadaşı sakinleştiremedim işlemler hersey ama hersey üstüme geldi kalp atislarim yine çok Yükseldi ve sonuç kendini kaybeden ben yediklerimi hatirlayamayacak kadar çok yedim ve sonra rahatsizlandim. En son çikolatalı pastayı yerken sanki kavga ediyorum onu hatirliyorum o derece. Ne zamandır kendimi kaybedercesine yememistim bugün yikilan umutlarım elimde biram ve fistigim herseyi bosverdim gitti. Yine yenik düştüm kendime.