- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Tamam canım Sağol fikrin için Yeşilçay kullanmiycamCanım emzirirken böyle şeylerle riske girmeye gerek var mı sence bende de çok ödem var ama bebeğim daha önemli sonuçta emzirenler için yeşil çay önerilmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım Sağol fikrin için Yeşilçay kullanmiycamCanım emzirirken böyle şeylerle riske girmeye gerek var mı sence bende de çok ödem var ama bebeğim daha önemli sonuçta emzirenler için yeşil çay önerilmiyor
Tamam bonuscum kullanmiycam arkadaslarda önermedi evet öyle bi karışım aldim eczaneden humana çayın a benzer ama markası farklıZeytinlerimm icme lutfen dukac çayı çok kuvvetli bi çay.
Tansiyon uzerinde limonun yesil cayin ve maden suyunun ayri ayri etkileri var zaten.
Bide 3 ünü bir arada yapinca ciddi etkili oluyo.
Sute niye gecsinki?
Metebolizma hizlandircak hic bir kür yapilmiyor emzirirken.
Aktardan süt icin cay iste karsik tohum veriyolar rezene anason corekotu falan onlari kullanirsin bitki cayi yerine
Masum senin bağırsak problemlerin ne durumdaAy acı bı kahve bile nasıl güzel geldi .şu saatte![]()
Elimde belgeler var ona göre konuş
çocuk sallamak iyidir
çok severim
ikizlerimi çok salladım
selülüt filan gidiyorrr
seni yakaladıgıma sevindim![]()
Hani ben senin en kiymetlindimElimde belgeler var ona göre konuş![]()
Gız kabız olmuyom bu ara wc den bağlanamamAhu060812 yazdığına ne güldüm kız
Çok özlüyorum seni giç yoksun hiçç
Wc de bari gir buraya yaaaaa
Öp beni taaam
Sen de akıllı ol o zamanHani ben senin en kiymetlindimhani biz birbirimizi cok seviyoduk
niye beni miuya dövdüruyon simdii
![]()
Masum senin bağırsak problemlerin ne durumdaBak ben geceleri yoğurt,limon,pulbiber yapıyorum ve çok düzeldi
2 gün evde limon yoktu,unutuyordum hemen sıkıntı oldu.Yediğim zaman çok rahatım...
Ahu merhaba canımGız kabız olmuyom bu ara wc den bağlanamam![]()
Gün için de fırsatın oluyorsa dene canımYa ben onu bı ara yaptım nevom
Ama migdemi yaktı sabaha kadar
Uyuyamadım yandı migdem fena
Gün içinde yapsam nasıl olur bilemedim
Ama iki gündür sorunyok
Ama genel anlamda sorunlu
![]()
canım sallamaktan bazen kramp giriyor selülit i geçtim
![]()
Insallahh canim nevom benim bugün catlatma ignesini vurundum bile insallah ay sonu guzel haberler verebilirim burda dua eder misin bana bitanem cok heyecan yaptimSen de akıllı ol o zamanHerşey bebeğimiz için
![]()
Aynı benim gibiSabaha kadar uyumayan
İkiz bebek sallamis hatunun ben yeaaaaaa![]()
Gün için de fırsatın oluyorsa dene canımZaten sabah akşam yapılıyor ben sadece gece yapıyorum
![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımInsallahh canim nevom benim bugün catlatma ignesini vurundum bile insallah ay sonu guzel haberler verebilirim burda dua eder misin bana bitanem cok heyecan yaptim![]()