Umarım faydalı olurÖğlen yemeklerinin yanına deneyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım faydalı olurÖğlen yemeklerinin yanına deneyim
Niye canım tadı güzelKızlar mesajlarınızı yeni gördüm Dukan icecegiyle ilgili olanları bugün içtim bi ölçü ama artık yapmam![]()
![]()
![]()
Allah bağışlasin canım ikizlerini öp yerimeSabaha kadar uyumayan
İkiz bebek sallamis hatunun ben yeaaaaaa![]()
Aslan nevom beeeHadi bakalım hayırlısı olsun canımTabi ki dua ederim
![]()
Aynı benim gibiHiç uyumazlardı
![]()
Aslan nevom beeebirtanem kiymetlimm canimin ici ablammmm
![]()
Bu saatte kahve icsem sabaha kadar don dön gozume uyku girmez...Ay acı bı kahve bile nasıl güzel geldi .şu saatte![]()
Yeter bir gün kuzucum zatenİnşaallah öyle olmuştur.Ama yarın devam edemem![]()
Ohhh ben de çay içiyorumAy acı bı kahve bile nasıl güzel geldi .şu saatte![]()
Nasılsın zeytinimCanim netten çok baktım Yeşilçay yasak değil diyor ama biraz daha arastirym![]()
Temizim tertemizim![]()
Kaç taneCok şükür kurtulmussun canim mium merak etme bugun aksam çiğköfte yedim biraz baskada ahim şahım bisey yemedim kahvalti var bide o kadar![]()
Ben de aynı şekilde geçirdimSabah 8 -9 da uyurlardi ayyyy bak yine aklıma geldi
Gece milyonkez uyanirdim ..
biri yatar biri kalkar
İlk doğum günü dileğim
Birgün gece yatıp
Sabah kalkmakti
Ayağında saklarken
Koltuğun köşesine 10 dk uyursam nasıl mutlu olurdummmmm![]()
Umarım faydalı olur![]()
Allah bağışlasin canım ikizlerini öp yerime![]()
Keşke benim de öyle olsa sıfır etki bana da adaBu saatte kahve icsem sabaha kadar don dön gozume uyku girmez...
Ay onu göbek için yapmak istiyorum göbek oldu hamur.bebeler slime istetince alın size slime diyom yatıyom ortalarınaAhu merhaba canım
Yoğurt,pul biber,limonu tavsiye ederim![]()
İnşaallah Miu'mYeter bir gün kuzucum zaten
Ohhh ben de çay içiyorum
Nasılsın zeytinim
Harikasın beeeeee
Kaç tane![]()
Ben de aynı şekilde geçirdimBirde yalnız büyütmek bayağı zor oldu...Çok şükür büyüdüler rahatladık
![]()
O zaman bir taşta iki kuş vurmuş olursunAy onu göbek için yapmak istiyorum göbek oldu hamur.bebeler slime istetince alın size slime diyom yatıyom ortalarına![]()
Ay onu göbek için yapmak istiyorum göbek oldu hamur.bebeler slime istetince alın size slime diyom yatıyom ortalarına![]()
Ben üstüne bir tane daha yaptım sen yapmamışsınHe yaaa , geçmez sanıyorsun geçiyor işte