Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sonra devamı gelir inşallah :halay:

Aman yapma yapma az dur yerinde bak sırtın ağrıyormuş leslie falan da ağrıtır kız :deli:

İyi olmanıza sevindim kaptanım:dua::KK200:Tartım pazartesiden beri kötü aslında 2 gündür çok iyi sporlarım yemeklerim ama şişti mi anlamadım cumaya halledeceğim inşallah :bicak:
Yapcam:KK53::KK53:

Bu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum :KK73::KK73:

İyi ki dogmussun iyi ki tanimisiz seni efser :KK200:

...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....

mutlu yıllar efserimmm
güzel yaşların olsun canım:KK200:

Anam yoksa spor yapıyorlar da o yüzden mi boş buralar ,ya bana tembel derlerse:KK17:
Yok canıııımmmm,üşüdüklerinden geri yatmıştırlar:KK53:
Elleri üşüyordur klavye basmaya üşeniyorlardır :KK53:
Sen ne kadarda renklisin

Bu hayat benim
Allah saglikli huzurlu ve uzun ömur versin çoluk çocuğunla mutlu ol şair hatun

canım geçmiş olsun çok ...geçmişe dönemedim hiç ama alıntıdan gördüm . Okuldan hastalık kapılmış galiba ..
Çok çook geçmiş olsun , şifa versin kuzuna.
Sağolasın ausum
evet ya dün 12 tane çocuk okula gidememiş hastalıktan
bide 1.sınıf olunca daha tedirgin oluyorum
inşallah öğretmen yeni harfe geçme yapmaz

Bu hayat benim
Nice mutlu guzel yillarin olsun:KK200:

Back
X