Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Başkan yine mi kusuyon oyyy gececek az kaldi :KK200: basmışım amino asiti :KK70::KK70:
Bende regli oldum :halay::halay::halay:... ohhh başkan kârdasın orkide para vermiyonnn :KK73::confused:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kız epey kardayım ben günde 10 küsür lira :KK14::KK14: bu gitti ... ped gitti ... amaaaaaa açığı kapayacak kadar gırtlak geldi :rolleyes::rolleyes::KK72:

babaya hürmetler .... :KK53:

Heyyyo heyyo Kizilaydayimmm
300 papell harcadım...
iki elbise aldim. parfüm aldım...
:KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay:

ay kızılay en sevdigim yerrrr
güle güle kullan pınarcımmmmm

Aman aman panik atak geçireceğime 5 gün kabız kalayım ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ya ben bi yürümüştüm miu :)) yarım saat ... bi kere de 15-20 dk egzersiz yapmıştım :KK49::KK49::KK49:

Ayyyyyy içim şişti hafta sonunu okurken :deli::rolleyes: onlarda kalmasın işte :63: kalmakta neymiş :KK53:

:KK76::halay::KK76::halay:

benimki çok agır geçmiyor cano
kalp çarpıyor
ateş basıyor
hafif migde bulantısı
veee bagırsak çalışması:KK57::KK57::KK57:
agırda geçiyormuş aslında yaww

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kız epey kardayım ben günde 10 küsür lira :KK14::KK14: bu gitti ... ped gitti ... amaaaaaa açığı kapayacak kadar gırtlak geldi :rolleyes::rolleyes::KK72:

babaya hürmetler .... :KK53:
:D Ayy bende daha olmadım 4 buçuk ay oldu doğum yapali bende kardayim :D ama lohusayken gitti baya o zaman acısı çıkıyor :KK45:

BALIM KAYMAĞIM BİTANEM FALAN DA DE YAAAAAA

EKSİK KALMASIM

MİUM DE HATTA ONA..

DE YANİ

nolcak ki sanki:110:
Ayyy kaptana gel sen.
Balli kaymaga gel
Cikolata parcacikli kurabiye kaptana gel
Cilekli pastaya gell

Oruc oldugum cok mu belli oluyor

:olamaz: Canim minnos kaptanim bitanem datlu kaptanim

Kızlar benim mod sıfır kilo sabit :işsiz:
Ne yapsam ki bilemedim ödem mi yoksa gerçekten mi kilo veremiyorum hiç böyle olmamıştım son kilolarda sabit kalma durumu oluyordu ama bu kilolarda hiç olmamıştı
Biri bebek görmeye gelmişti bana gülerek inşallah kilo veremez böyle kalırsın demişti duasımı tuttu ne :KK34:

Kızlar benim mod sıfır kilo sabit :işsiz:
Ne yapsam ki bilemedim ödem mi yoksa gerçekten mi kilo veremiyorum hiç böyle olmamıştım son kilolarda sabit kalma durumu oluyordu ama bu kilolarda hiç olmamıştı
Biri bebek görmeye gelmişti bana gülerek inşallah kilo veremez böyle kalırsın demişti duasımı tuttu ne :KK34:

Ağzina yildirim düşşün deseydin bu nasil dua bee :KK57: sebep neydi yakin birimiydi?

Back
X