Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah. Stres yapma canım çok etkilenir sütün. Rahat ol lütfen üzülme yavrunun sana ihtiyacı var

kız eflal
kitlendim yazıyordu ordaaaaa ilk :KK70:dedim ne kitlenmesi sonra da kirlenme diyorsun

allah dedim..

dayanamadın mı sen oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:anne:

heee bulgur yaradıııııııı:sinirli:
Evet yaradı tabi. Ne kız yemiycem mi hiç hayröt bö şöy :63: 2 kaşık bulgur.

kız eflal
kitlendim yazıyordu ordaaaaa ilk :KK70:dedim ne kitlenmesi sonra da kirlenme diyorsun

allah dedim..

dayanamadın mı sen oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:anne:

heee bulgur yaradıııııııı:sinirli:
Hem o kadar emek verdim ben yarışma için tadını değerlendirmem lazımdı :KK45:

Evet yaradı tabi. Ne kız yemiycem mi hiç hayröt bö şöy :63: 2 kaşık bulgur.
dil mi o çıkan banaaaaa

untitled.....webp

Hem o kadar emek verdim ben yarışma için tadını değerlendirmem lazımdı :KK45:
aaa iyi hatırlattın ben bi oraya gidip bakıcaktım senin balığa

menüler kraliçesi bende sen gibiyim şuan bugün başlıyorum diyorum ne oluyorsa saat 4den sonra oluyor offfff ama bende babam gitsin pazar bi düzen kuracam böyle olmayacak bend ekilo aldım hissediyorum bakalım tartı pazar ne diyecek ?ondan sonra dönüşü olmayan bir diyet yoluna girmek istiyorum....
Misafir olunca da düzen olmuyor ne yazıkki.
Tamam canım ben başladım sende pazar gününden itibaren başlarsın tekrardan.
Beraberce verelim kurtulalım artık :KK19:

ausum sporda çığır açtın oku oku bitiremiyorum ki sporunu:rolleyes:

sakin ol menünde çok yediğin zamanlar da oluyor kuzum daha düzene oturmadı ki.. vereceksin tabi ki takılma falan olmayacak düzen oluşunca..

oooooooooooooooooo:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:ne güzel menü o öyle makbuş... sabaha kadar temiz kal emi şu menü eksi getirir..

oyyyy senin duygusaşllığınaaaa

oyyyyyyyyyyy gelecek kaygılarını annelik duygularınaaaaaaaaaaa

gel omzum senin olsun sümkürerek ağla geeeeeeeeeeellllllllll:anne:
Sağol canım valla iyi geliyorsun :KK200:
Eskiye nazaran az bile yiyorum ama buna da şükür en azından azda olsa eksiler var artı olmasından iyidir
Ya bu şekilde takıma da bi faydam da olmaz ki:işsiz: buna da takılıyorum aslında

Back
X