- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün olmam lazım di ama yok gelmiyor stres etkiledi galibaDüne göre eksicumaya en azından arttı çıkmam yani
eksi 200 olur belki 500
pis hala
![]()
Hadi söyle napıyım kız napıyım. Mideme taş bağlayıp aç mı kalıyımcanımı alaydın daha iyiydi![]()
Çörekotu içtim. Benim gelmezse yandım white çok tırsıyorumBenimde bugün olmam lazım di ama yok gelmiyor stres etkiledi galiba
Ye eflal ye ben cuma yedim pazar da yedim pazartesi eksi 600dumEvet yaradı tabi. Ne kız yemiycem mi hiç hayröt bö şöy2 kaşık bulgur.
Canım ben bulgur sıcak bakıyorum bence çoğu kişiye iyi geliyorYe eflal ye ben cuma yedim pazar da yedim pazartesi eksi 600dum![]()
miu duymasin kötü yola tesvikten kellemi furur
hatice901217 canim cok gecmis olsun.Sutun en buyuk dusmani stres bunu bilen bi annesin sen.sakin kalmaya calis suyunu ic bol bol ihmal etme.
Gelir inşallah gelmezse teyze oluruz beeee ne güzel bebek kokar takımımızÇörekotu içtim. Benim gelmezse yandım white çok tırsıyorum![]()
Bi senin tartı benim ama ben kendimi kasmiyorum bu hafta haftaya saklıyorum
eee sonuç ? hüsran degilse iyi
dün bende böle bakıp bakıp gittim tartıya
ama tartılmadımmm
Eki Görüntüle 2075895
@Portakal Sulu Ordek ile sarılın birbirinize bakıyımHep benimle mı uğraşıyorsun sen yoksahalam gelecek benim zaten keyfim yok
![]()
biz burada aileyiz..Sağol canım valla iyi geliyorsun
Eskiye nazaran az bile yiyorum ama buna da şükür en azından azda olsa eksiler var artı olmasından iyidir
Ya bu şekilde takıma da bi faydam da olmaz kibuna da takılıyorum aslında
okuyup okuyup anlayamamak
halanın başını ezelimHadi söyle napıyım kız napıyım. Mideme taş bağlayıp aç mı kalıyımSpor var, menüler güzel. Ben napıyım daha
halayı söküp atayım mı
![]()
aha masum niyeti bozdu
eee sonuç ? hüsran degilse iyi
dün bende böle bakıp bakıp gittim tartıya
ama tartılmadımmm
Eki Görüntüle 2075895
Ya ben ekmeksiz wc ye cikamiyorum ki hergun yerim ekmegimiUzun bi aradan sonra kahvaltıda ekmek yedim kahvaltılığım bitmiş diye ama çok rahatsız etti. kalbim koşmuşum gibi pata küte atıyo ben de kirliyim bugün
![]()
KESE?Uzun bi aradan sonra kahvaltıda ekmek yedim kahvaltılığım bitmiş diye ama çok rahatsız etti. kalbim koşmuşum gibi pata küte atıyo ben de kirliyim bugün
![]()
vaytımın isteğini yerine getirmek için yukarıdakini yazıyordum..Birisi diyor ki vayt seni özledim sonrada pas vermiyor yine![]()