• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oh be sonunda yani.. kahvesiz olur muuuuuu.:kahve:

ben de içicem ki şimdi:KK200:

triplim istersen milyon kere yaz aynı şeyi.. burada ol yaz hep ama illaki olacak o iş:KK60:

Ah ah türk kahvesi ni anca arada iciom artık çok etkiledi beni ama NEScafe dokunmuyor bana her sabah içiyorum. Sanada afiyet olsun :)

ausum sporda çığır açtın oku oku bitiremiyorum ki sporunu:rolleyes:

sakin ol menünde çok yediğin zamanlar da oluyor kuzum daha düzene oturmadı ki.. vereceksin tabi ki takılma falan olmayacak düzen oluşunca..

oooooooooooooooooo:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:ne güzel menü o öyle makbuş... sabaha kadar temiz kal emi şu menü eksi getirir..

oyyyy senin duygusaşllığınaaaa

oyyyyyyyyyyy gelecek kaygılarını annelik duygularınaaaaaaaaaaa

gel omzum senin olsun sümkürerek ağla geeeeeeeeeeellllllllll:anne:
Insallah kaptanicem bu hafta tartılmayacagım yenı başladığım icin haftaya cuma tartılacagım zaten o zaman kadar surdurulebılır olursa devami da gelir tartılınca nasılsa veriyorum gibi bi duyguya kapılıyorum sımdılık tartılmadan dusunmeden sadece duzene uyacagım bakalım

@Portakal Sulu Ordek ile sarılın birbirinize bakıyım:anne::anne:

biz burada aileyiz..
sen ailende zayıflamıyorsun diye mesela faydasız oluyor musun?
:duduk:

menülerini düzene oturtunca da ayrıca eriyip gideceksin kuzucum

okuyup okuyup anlayamamak:KK53:
Diyor ki geçen yıl da hedik yiycem dedin avare ediyorsun beni koca karı :KK45: hedik buğday oluyor

CANLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR

ŞİMDİİİİİİİİİİİİ

HAFTAYA

:halay:SEFEROĞULLARI-TELLİOĞULLARI :halay:

ZAYIFLAMA YARIŞ GRUPLARINI BAŞLATIYORUZ..

İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYİP SÖYLESİNN

OLUŞTURALIM..

DUYMADIM ETMEDİM GÖRMEDİM DİYEN OLURSA GEÇMİŞ OLSUN

BAŞVURANLARI :KK70: ALACAĞIM GRUPLARA

HADİ BAKALIM

SIFIRDAN KİM KATILMAK İSTİYORSA ETİKETLESİN BENİİİ

@Whiteblacklife @MiuLego beni ekle canım

Kuzucuklarim su tereyag pekmezi nasil yapıyordunuz. Oglum oksurmeye basladi grip olacak gibi.baslamadan onunu keseyim. @ada81 sen yapmistin diye hatirliyorum sanki canim.

Ben yapınca tereyağı eritip pekmezi göz kararı koyuyor um tereyağ daha yoğun oluyor . Ilık yapıp veriyorum hemen kesiyor :) ama hemen şu içirme.

Back
X