- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31

3 aydır ben seferoğulları diyorum

Hep sen mi sopa cikarincan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin balim.ama varsa nasipte sakın ha uzulmeRabbim evlat hasreti çeken arkadaşlarıma nasip etsin insaallh
ben de tam sana yazmıştım aynı anda tüh ya artık tellioğullarına yazmış oldum![]()
Tellioğlu türkan
3 aydır ben seferoğulları diyorum
Hep sen mi sopa cikarincan![]()
Bana neeeee Yaaaaaaa
Cen beni cevmion![]()
Bu hafta bana eksi 500 yeter ki ama haftaya söz veremem
almam o zaman grubaaaBari gruba girmeden doya doya yiyeyim kilo verirsem sağlam. Veririm içimde bişey kalmasin![]()
Başım agriyi emzirdim için agrikesici kullanamiyommmmmmm
ya beni etkiliyor tartıBi senin tartı benim ama ben kendimi kasmiyorum bu hafta haftaya saklıyorum![]()
halanın başını ezelim
aha masum niyeti bozdu![]()
valla mı niyekiHüsran tabi ki
A ha ha masum ya![]()
almam o zaman grubaaa
haksız rekabet olur
menüleri görücem bu akşamdan itibaren
miu var çok yersenTelliogullarina ölüm
Çay var içersen
Ben var seversen
![]()
tamammmmİçli köfte yaptıydim aksama
Resim atmadan yazarim
Menümü yazarim![]()
Allah AllaaaaaaaaaaaahYarin perşembe ve benim aksam 9 bucukta oturmaya gelecek olan misafirlerim var![]()
miu var çok yersen
tamammmm
bilerek artıda olursan bu cuma almam gruplara.. diyete başlarsın bu hafta.. haftaya alırım![]()
Nane varsa kokla canım yaprağı ezip ezip. Evde viks varsa bıyık bölgene sür buruna yakın tarafa ama, alnını da ovala viksle. Benim migren ataklarına birebirdi bunlar. Geçmiş olsun canımBaşım agriyi emzirdim için agrikesici kullanamiyommmmmmm
Nane varsa kokla canım yaprağı ezip ezip. Evde viks varsa bıyık bölgene sür buruna yakın tarafa ama, alnını da ovala viksle. Benim migren ataklarına birebirdi bunlar. Geçmiş olsun canım