Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya beni etkiliyor tartı
sık tartlınca insan 500 gr begenmez hale geliyor
haftada bir ideal
200 de olsa seviniyon 2000 de olsa :KK66:

ayannennn ahahahah

valla mı niyeki
ya iyi gidiyorsun aslında
Bana iyi gelmedi banu ya bilmem neden tartı olmayınca diyetteymis modumu kaybettim biraz gevsedim çok kacirmiyorsun ama sıkamiyorum da mesela bugün öğle sütlaç yedim o tartı olsa hayatta yemezdim bi gevsedim galiba tartisiz

Çaktırma :deli: Begüş ya bugün yemekte ne vardı biliyor musun tahmin et :işsiz: KURUFASULYE :KK53: Nare83 Nare83 yedim mecburen yoksa pilav tatlı vardı başka :KK70:Çorba kuru fasulye salata yedim az açım kahve içeceğim:cool:
bizde de nohut pilav vardı
tabikide nohut ekmek peynir ceviz yedim :kk77:
şansıma akşam evdede nohut var ama hiçyiyesim yok belki kahvaltı ederim bilmiyorum:işsiz:

Bana iyi gelmedi banu ya bilmem neden tartı olmayınca diyetteymis modumu kaybettim biraz gevsedim çok kacirmiyorsun ama sıkamiyorum da mesela bugün öğle sütlaç yedim o tartı olsa hayatta yemezdim bi gevsedim galiba tartisiz

canım ozaman tartıl
tartıyla kontrolü eline alan insanlar var diyette
demekki sende öylesin
seni o yönde etkiliyorsa
kesinlikle tartılmalısın

Nane bahçede ya taze hemi de ama söylediğin iyi oldu kocamda da migren var ona uygularım viks yok keşke olsa nasıl çatlıyor ama uykusuzluktan
Çok geçmiş olsun canım eşine de. Çok iyi bilirim sağ yüzüm uyuşur büzüşürdü hep. İşteyken hep eve yollarlardı beni halime acıyıp :D

Menü
Mium menüm bu çok mu arabartili korumada iyi mi az da olsa eksi getirir mi de hele
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta
Kabak kavurması yoğurt lu
2 dilim. domates
3 tane zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Öğle
1 küçük fincan nescafe fincanı gibi sütlaç
Ara kahve
Akşam
Sebzeli (patlıcan kabaklı)tavuk sote
Salata yada cacık
Yoğurt yada ayran
@MiuLego

hasta mı olsan perşembe :KK70:
Ya oglunun dogum gününe cagiramadim hicbi arkadasimizi onlar da esime soylemisler hediyesini aldik fln diye bari oturmaya cagirayim dedim.bi tanesine tek uyan gun persembe.o yuzden bu olmazsa haftaya persembe gelirler :D annem burdayken gelsinler anam yapsin pasta börek :D

canım ozaman tartıl
tartıyla kontrolü eline alan insanlar var diyette
demekki sende öylesin
seni o yönde etkiliyorsa
kesinlikle tartılmalısın
Aynen kesinlikle tartisiz ucu kaciyor bende cuma günü alacağım tartimi bir daha da vermeyeceğim o benim askimmis ya kıymetini anladim

Sende akşam uyucam diyip uyumayanlardansin :KK70:
uyucam ki bugün:110:

bende uyuycam diyorum eve gidince ama snamıyorumki mümkün degil
erken yatarım ama sanırım
senin çocuk var kuzum istesen de uyuyamazsın ki
bekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkk :işsiz:
vallaha öyle begüşüm.. ben sizin koşuşturmacayı okuyunca bile yoruluyorum
Menü
Mium menüm bu çok mu arabartili korumada iyi mi az da olsa eksi getirir mi de hele
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta
Kabak kavurması yoğurt lu
2 dilim. domates
3 tane zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Öğle
1 küçük fincan nescafe fincanı gibi sütlaç
Ara kahve
Akşam
Sebzeli (patlıcan kabaklı)tavuk sote
Salata yada cacık
Yoğurt yada ayran
@MiuLego
eksi getirmez sabitte tutar kuzucum

spor yaparsan eksi getirir abartı değil.. ama kilo verme menüsü değil.. spor varsa eksi gelir azdan azdan.. ama bunu en iyi Ausencia Ausencia bilir o çok iyi anlıyor

bekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkk :işsiz:

benimde evde karnıbahar var
ama çocukalrda eşimde burun kıvırcak biliyorum :(
sigara böregimi kızartsam bilemedim
dolapta vardı hazır :deli::deli:

Back
X