- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ya gelecek olanlarin bi tanesine sadece persembe uyuyo saat de gec oldu okuldan gec cikinca.Normalde o saate kadar gider benim misafirlerimAllah Allaaaaaaaaaaaah
yaşasın çay içmek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gelecek olanlarin bi tanesine sadece persembe uyuyo saat de gec oldu okuldan gec cikinca.Normalde o saate kadar gider benim misafirlerimAllah Allaaaaaaaaaaaah
yaşasın çay içmek![]()
Bana iyi gelmedi banu ya bilmem neden tartı olmayınca diyetteymis modumu kaybettim biraz gevsedim çok kacirmiyorsun ama sıkamiyorum da mesela bugün öğle sütlaç yedim o tartı olsa hayatta yemezdim bi gevsedim galiba tartisizya beni etkiliyor tartı
sık tartlınca insan 500 gr begenmez hale geliyor
haftada bir ideal
200 de olsa seviniyon 2000 de olsa
ayannennn ahahahah
valla mı niyeki
ya iyi gidiyorsun aslında
hasta mı olsan perşembeYa gelecek olanlarin bi tanesine sadece persembe uyuyo saat de gec oldu okuldan gec cikinca.Normalde o saate kadar gider benim misafirlerim![]()
bizde de nohut pilav vardıÇaktırmaBegüş ya bugün yemekte ne vardı biliyor musun tahmin et
KURUFASULYE
![]()
Nare83 yedim mecburen yoksa pilav tatlı vardı başka
Çorba kuru fasulye salata yedim az açım kahve içeceğim
![]()
azcık uyusam ben de keşkeeUsulca gidem yemek yiyem kızı doyuram
Accuk uyusam ne güzel olurdu.
ay ayyyneeeeeeeeeeennn kahvaltılık ye begüşüm mis gibibizde de nohut pilav vardı
tabikide nohut ekmek peynir ceviz yedim
şansıma akşam evdede nohut var ama hiçyiyesim yok belki kahvaltı ederim bilmiyorum![]()
azcık uyusam ben de keşkee
akşam eve gder ditmez uyucam ama
Bana iyi gelmedi banu ya bilmem neden tartı olmayınca diyetteymis modumu kaybettim biraz gevsedim çok kacirmiyorsun ama sıkamiyorum da mesela bugün öğle sütlaç yedim o tartı olsa hayatta yemezdim bi gevsedim galiba tartisiz
Çok geçmiş olsun canım eşine de. Çok iyi bilirim sağ yüzüm uyuşur büzüşürdü hep. İşteyken hep eve yollarlardı beni halime acıyıpNane bahçede ya taze hemi de ama söylediğin iyi oldu kocamda da migren var ona uygularım viks yok keşke olsa nasıl çatlıyor ama uykusuzluktan
azcık uyusam ben de keşkee
bekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkkazcık uyusam ben de keşkee
Ya oglunun dogum gününe cagiramadim hicbi arkadasimizi onlar da esime soylemisler hediyesini aldik fln diye bari oturmaya cagirayim dedim.bi tanesine tek uyan gun persembe.o yuzden bu olmazsa haftaya persembe gelirlerhasta mı olsan perşembe![]()
Aynen kesinlikle tartisiz ucu kaciyor bende cuma günü alacağım tartimi bir daha da vermeyeceğim o benim askimmis ya kıymetini anladim
canım ozaman tartıl
tartıyla kontrolü eline alan insanlar var diyette
demekki sende öylesin
seni o yönde etkiliyorsa
kesinlikle tartılmalısın
Miuuuu çok teşekkür ederim bitanesin@Portakal Sulu Ordek ile sarılın birbirinize bakıyım
biz burada aileyiz..
sen ailende zayıflamıyorsun diye mesela faydasız oluyor musun?
menülerini düzene oturtunca da ayrıca eriyip gideceksin kuzucum
okuyup okuyup anlayamamak![]()
uyucam ki bugünSende akşam uyucam diyip uyumayanlardansin![]()
senin çocuk var kuzum istesen de uyuyamazsın ki
bende uyuycam diyorum eve gidince ama snamıyorumki mümkün degil
erken yatarım ama sanırım
vallaha öyle begüşüm.. ben sizin koşuşturmacayı okuyunca bile yoruluyorumbekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkk![]()
eksi getirmez sabitte tutar kuzucumMenü
Mium menüm bu çok mu arabartili korumada iyi mi az da olsa eksi getirir mi de hele
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta
Kabak kavurması yoğurt lu
2 dilim. domates
3 tane zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Öğle
1 küçük fincan nescafe fincanı gibi sütlaç
Ara kahve
Akşam
Sebzeli (patlıcan kabaklı)tavuk sote
Salata yada cacık
Yoğurt yada ayran
@MiuLego
bekarlığın tadını çıkar miu akşama yemek yapılacak,evi süpürmem lazım,spor yapmam lazım,çarşıda sirkelimi arıyacam daha offf çookk işim var çookkk![]()
Bizimde akşam evde kurufasulye var ama ben yoğurt kereviz yeşil elma falan yiyeceğimbizde de nohut pilav vardı
tabikide nohut ekmek peynir ceviz yedim
şansıma akşam evdede nohut var ama hiçyiyesim yok belki kahvaltı ederim bilmiyorum![]()