Yaş pasta için yaptığın tarif inanılmaz hayal gücün pek geniş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş pasta için yaptığın tarif inanılmaz hayal gücün pek geniş
Aynen yaaOhh mis her zaman kendime söylediğim bir sey vardır
Önce Eylem Sonra İstek
Sporda da boyle bi başladın mi gerisi gelir![]()
Tamam kuzum oyle yapalim. Sahurda yogurt kereviz yesem aciktirir mi ki beni. Yoksa iftara mi biraksamDiyet yüzünden mi düşünüyosun çiçeaaam?
Öyleyse tut tabi ki diyet için tutmamak olmaz.. tutarsan yarın iftar öncesi mutlaka tartıl ve bana bildir emi.. cuma da öyle yaparız ama bişey olur falan.. elimizde tartı sonucu olsun kesin
Minik basamağın ne ola kiMenu
Öğlen
Brokoli roka marul karışık üstüne yoğurt sos
Kök sebze çorbası
1 dilim ekmek
Saat 16
Minik basamağım kadar muz ve 1 dilim yeşil elma
Saat 21
3 dilim kozlenmis patlicanla yaptığım karniyarik
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ben de merak ediyorum senin tartiyi.
Bide fatma ablayi ve eflalimi merak ediyorum.
Yuzunuz beklentinizden de fazla güler.
Nisa bir tomruk bir can.karar ver tomruk mu ?can mı?
Ne korkacam ama ben gecen hafta yaklasik 1kilo verdim vede bu hafta hala haftası ama birinci kim tabi ben ama 99olursan soz birinci olmayacam(99.9da olur)
Sağol canım
Unuturmuyum sence ucunda fatmayı yenmek var
Acıktırır sanki kuzum yaaaaTamam kuzum oyle yapalim. Sahurda yogurt kereviz yesem aciktirir mi ki beni. Yoksa iftara mi biraksam
Teşekkürler canım
Unutma unutma zaten Fatma çantada keklik
Kaptanları begumu aldın arkada
Zaten ne destekleyenim var ne taraftarim
Vazgeçtim mende seni destekliyorum
![]()
Aaaa kotu olmuş canim bol bol dereotu ye marul yeşillikler Bı de suyunu eksik etme asla sakin olmaya calis sut stresten cok etkilenir canim bi de kuru maya var ya bende cok ıse yaramisti 1 tk yiyip Bı bardak su içiyordum ama biraz sısırıyor malt içecekleri de cok iyi geliyor ama sekerim tabı onlarMerhaba hanımlar ben geldim. Oğlanin ateşi biraz düştü şükür 37yi gördük. Ama sabaha kadar nobetteyiz gene.tam da annemlerden kvye gelmiştim. Biraz da orada kalıp haftasonu kendi evime gececektim. Evet eşimle bugün fena tartistik. Ateş dusmedikce bana sardı bi de diyet çıkardın başımıza bilmem ne diye.aksamlari 6 dan sonra yemiyorum normalde o da söylenip duruyordu.hic birsey yemiyorsun bencillik edip çocuğun hakkına giriyorsun diye. Bugün patladı ben de o benim de evladim sen Karışma falan dedim. Hem ona üzüntüye hem çocuğa süt iyice azaldı. Sonra bu annesine söylemiş o da sevdiği şeylerden yesin de sütü artsın demiş. Bi nutuk da ondan yedim. Sonra eşim getirmiş işte tatlı falan süt olacak diye. Bi de insan zaten kendini kötü hissediyor beslenen inek gibi. Yani karşı koyamadim hepsini yemedim ama tatlarina baktım mecburen. Ama hiç zevk almadım gerçekten. KV rahatsiz zaten iyi niyetli de kırmak da istemem onu ama işte eski kafalı. Iyilik yapıyor aklınca. Olan bana oldu çok yiprandim bugün. Ne güzel giden bi tartım vardı ilk defa bugünkü kadar bozuldu.neyse oğlum iyileşir de inşallah. Yanı benden haberler böyle malesef.
Canım benim haklısın rabbim huzur versin ama ne yapalım ,ne yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremiyoruz..Ne yapacağız elimizdekilerle mutlu olmayı bileceğiz...Rabbim sağlık versin gerisi zamanla olacak.Birde şunu unutmayalım İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.Birgün elbet güzel günler gelecek ve devran dönecek...20 yıllık evliyim yasam tarzım belli buna en yakın billenNevreste istedigim huzur başka bir şey degil ama benim aradıgım huzur presördörlere takılıyor
![]()
Ayy menü ek ceviz yedim
Ahhahhhahhaahh fatma aydınlandı dogruyu buldu yada sağ gosterip sol vuracak ama yemezlerTeşekkürler canım
Unutma unutma zaten Fatma çantada keklik
Kaptanları begumu aldın arkada
Zaten ne destekleyenim var ne taraftarim
Vazgeçtim mende seni destekliyorum
![]()
Tamam canım çok sağol bi deneyeyimAaaa kotu olmuş canim bol bol dereotu ye marul yeşillikler Bı de suyunu eksik etme asla sakin olmaya calis sut stresten cok etkilenir canim bi de kuru maya var ya bende cok ıse yaramisti 1 tk yiyip Bı bardak su içiyordum ama biraz sısırıyor malt içecekleri de cok iyi geliyor ama sekerim tabı onlar
Basparmagim yazmıştım ne çıkmışMinik basamağın ne ola ki
Harika menü çakıl![]()
Oy maşaallah-Nasıl yedimm valla kitliktan çıkmış gibi yedimm
-Neden yedimm bilmiyorum yedimm aslında iyi gidiyordum birden cozuttumm
2 dilim ekmek kaymak , bal tereyağı ve tel peynir yedim
Oyyy kiyamazmis banaa biliyordum kii![]()
Tamam balli coregimmnAcıktırır sanki kuzum yaaaa
Sen sahurda yumurta peynir süt ceviz falan ye doyurucu şeyler ye... kereviz iftara kalsın
Kuzum arsa alacakti kac gündur il dışında bunu icin şimdi cikti geldi kagırtta el yazısıysa yazılmiş bir belge adım var yarın kalk gidelim adına yapalım diyor bende istemedim yanı tavırlıyımkesin aldı biliyorum ama bir hediye degil yatırım canım
benimde böyle bir şeyi kabul etmiyecegini biliyor şuanda itiraz edemem sana yaranılmıyor diyecek bu devirde kim böyle hediye alır der
cok güzel hediye kılıfına sokulmuş canım
dedigim gibi çok bir sey istemiyorum bunlarda cirkin şeyler işte
![]()
Yaaaa gösterir zaten deeeee
En en kötü ihtimal için diyorum
Merhaba hanımlar ben geldim. Oğlanin ateşi biraz düştü şükür 37yi gördük. Ama sabaha kadar nobetteyiz gene.tam da annemlerden kvye gelmiştim. Biraz da orada kalıp haftasonu kendi evime gececektim. Evet eşimle bugün fena tartistik. Ateş dusmedikce bana sardı bi de diyet çıkardın başımıza bilmem ne diye.aksamlari 6 dan sonra yemiyorum normalde o da söylenip duruyordu.hic birsey yemiyorsun bencillik edip çocuğun hakkına giriyorsun diye. Bugün patladı ben de o benim de evladim sen Karışma falan dedim. Hem ona üzüntüye hem çocuğa süt iyice azaldı. Sonra bu annesine söylemiş o da sevdiği şeylerden yesin de sütü artsın demiş. Bi nutuk da ondan yedim. Sonra eşim getirmiş işte tatlı falan süt olacak diye. Bi de insan zaten kendini kötü hissediyor beslenen inek gibi. Yani karşı koyamadim hepsini yemedim ama tatlarina baktım mecburen. Ama hiç zevk almadım gerçekten. KV rahatsiz zaten iyi niyetli de kırmak da istemem onu ama işte eski kafalı. Iyilik yapıyor aklınca. Olan bana oldu çok yiprandim bugün. Ne güzel giden bi tartım vardı ilk defa bugünkü kadar bozuldu.neyse oğlum iyileşir de inşallah. Yanı benden haberler böyle malesef.
Oy maşaallahBiz burada açız sen ise ballar kaymaklar hiç yakışıyor mu
![]()