- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat çok geç değil ise kuru incirden birşey olmazBende kaçırdım ya mutsuzum iki kuru incir yedim çayla pafff yoktu diyetim de ama dayanamadım
(( yarın telafi edeceğim
Öyle mi diyosuncanim benim eşimde
odun, doğum günümü unuttu kaç kez .evlilik yildonununu unuttu
benimkinin de ilk savunması maddiyat olur geçende dedim hatta eşime.
köşedeki pastane de tek kişilik pastalar var 5 TL bi öpücük ücretsiz 5 TL bile kutlanacak şeyler dedim önemli olan hissetmek
kötü bi insan değildir eşim. evcimendir çocuklarına düşkün, bana karşı saygılı dır karışmaz hiç birşeyime, ama bunlarda yetmiyor canım
tasima suyla değirmen dönmezdönmüyor
oğlun ne kadarlık ti Hatice
emzirme döneminde neden bu kadar katisiniz yabari 1 bardak süt iç akşam lari 1 avuç dut kurusu ile
esin haklı
Kaç kilosun sennnBende kaçırdım ya mutsuzum iki kuru incir yedim çayla pafff yoktu diyetim de ama dayanamadım
(( yarın telafi edeceğim
Kereviz yiyeceğim yarınayoğurt sarımsakla salatası yapılıyormuş. Akşamda mercimek yemeği
ohh mis
![]()
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin neyi var bebeğininMerhaba hanımlar ben geldim. Oğlanin ateşi biraz düştü şükür 37yi gördük. Ama sabaha kadar nobetteyiz gene.tam da annemlerden kvye gelmiştim. Biraz da orada kalıp haftasonu kendi evime gececektim. Evet eşimle bugün fena tartistik. Ateş dusmedikce bana sardı bi de diyet çıkardın başımıza bilmem ne diye.aksamlari 6 dan sonra yemiyorum normalde o da söylenip duruyordu.hic birsey yemiyorsun bencillik edip çocuğun hakkına giriyorsun diye. Bugün patladı ben de o benim de evladim sen Karışma falan dedim. Hem ona üzüntüye hem çocuğa süt iyice azaldı. Sonra bu annesine söylemiş o da sevdiği şeylerden yesin de sütü artsın demiş. Bi nutuk da ondan yedim. Sonra eşim getirmiş işte tatlı falan süt olacak diye. Bi de insan zaten kendini kötü hissediyor beslenen inek gibi. Yani karşı koyamadim hepsini yemedim ama tatlarina baktım mecburen. Ama hiç zevk almadım gerçekten. KV rahatsiz zaten iyi niyetli de kırmak da istemem onu ama işte eski kafalı. Iyilik yapıyor aklınca. Olan bana oldu çok yiprandim bugün. Ne güzel giden bi tartım vardı ilk defa bugünkü kadar bozuldu.neyse oğlum iyileşir de inşallah. Yanı benden haberler böyle malesef.
Kaç kilosun sennn
kafa nereye biz oraya
İşte bu be begüşüm benimmmmm
Cansın sen be
Kafalar gitti iyice
![]()
Saat çok geç değil ise kuru incirden birşey olmazAma yarın telafi et
![]()
Tamam o zamanTamam ya dayanamadım çok severim :))) yarın söz telefi edeceğim![]()
Emzirirken ceviz, cig badem, findik, kayisi, fistik , dut kurusu..Öyle mi diyosun8 ayı bitti. Ama ben de obez bi anne olmak istemiyorum. Benimle beraber doğum yapan arkadaşlarım hep incecik. 1 aydır falan böyle yiyorum simdiye kadar bi sorun yasamamistim. Gerçi eşim miktarı azalmasa bile kalitesi düştü diyordu hep. Bilemiyorum. Belki de yapmalı miyim dediğini. Biraz da öyle denerim olmazsa
![]()
Hayırlı gecelerİyi geceler
Yarına dinç uyanmak zorundayım
Biraz kendime iyi davranma vakti
E cnm bebegin büyükmüş belki de sutun azalmamıstır ama cocuk buyurduğu İÇİN hızlıca emip tuketıyordur yanı benimde 9 aylık kızım bende sutumu az hissediyorum gecen bi Seyehat yapmak zorunda kaldım emzıremedım davul oldu gogusler demek ki sutum var ama cocuk hemen bitiriyor yetmemesı normal artık bu aydan sonra sonuçta büyüyorlar bende ilk altı aydasın diye düşündüm bence hic kafana takma temiz beslen sık ara ogunlu temiz gıdalardan duyana kadar ye karbonhıdrata dikkat et sadece yeter sebzelerden falan Öyle kasık hesabı yapma bol bol ye eti de aynı sekilde ekmege dikkat et amaÖyle mi diyosun8 ayı bitti. Ama ben de obez bi anne olmak istemiyorum. Benimle beraber doğum yapan arkadaşlarım hep incecik. 1 aydır falan böyle yiyorum simdiye kadar bi sorun yasamamistim. Gerçi eşim miktarı azalmasa bile kalitesi düştü diyordu hep. Bilemiyorum. Belki de yapmalı miyim dediğini. Biraz da öyle denerim olmazsa
![]()
bekletim yok artıkcanim benim eşimde
odun, doğum günümü unuttu kaç kez .evlilik yildonununu unuttu
benimkinin de ilk savunması maddiyat olur geçende dedim hatta eşime.
köşedeki pastane de tek kişilik pastalar var 5 TL bi öpücük ücretsiz 5 TL bile kutlanacak şeyler dedim önemli olan hissetmek
kötü bi insan değildir eşim. evcimendir çocuklarına düşkün, bana karşı saygılı dır karışmaz hiç birşeyime, ama bunlarda yetmiyor canım
tasima suyla değirmen dönmezdönmüyor
oğlun ne kadarlık ti Hatice
emzirme döneminde neden bu kadar katisiniz yabari 1 bardak süt iç akşam lari 1 avuç dut kurusu ile
esin haklı
Ayyy canım cok gecmis olsun Çocuğun hastalanması insanı cok yıpratıyor allah yardımcın olsun biran once iyileşsin kuzucukKuzular yine cene dusmus
Benim kuzuda iyilesseydi bende gelecektim ama kusuyor ishal bi yandan salya sumuk hangi tarafina yetisecegimi sastim![]()
Ateslendi canım şimdi biraz daha iyi şükürCanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin neyi var bebeğinin
Bizde de evde çocuk hasta olunca stresten eşimle birbirimize sararız oluyor maalesef böyle şeyler
Oy kuzu gecer insaallah Rabbim şifa versinKuzular yine cene dusmus
Benim kuzuda iyilesseydi bende gelecektim ama kusuyor ishal bi yandan salya sumuk hangi tarafina yetisecegimi sastim![]()