Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkes binecek afedersin ama bi eşek arıyor her defa da o eşek ben oluyorum nedense bide diyor ki evde yemek yok bu yemekleri bi kaba koyda kocaman götüreyim dedim artık akşam benim.kocamda aç geliyor kusura bakma iki çocukla gece onlar uyunca yapıyorum yemekleri sende öyle yap
Ya Allah aşkına kim bu yüzsüz

Ben geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...

İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.

@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...

Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?
Ayy cok sahane hosgeldinnnn seni gormek cok guzel

Ben geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...

İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.

@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...

Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?
Bu isler zor isler insani yorar hakkinda hayirlisi olsun. ya gorecek gunun ya cekecek cilen var bunu onceden kimse bilemez kavun degil ki koklayip alasin ama surec de kendine ve sevgine guveniyorsan hersey yoluna girecektir.

Komşu dedikodu yazayım.sitede son durum komsumun gelini 9 aydır diyetisyen kontrolünde kilo veriyordu geçen hafta tatile gitmiş eşiyle orada 1 kilo almış bunu goren diyetisyen şok diyet vermiş 5 gün boyu sadece brokoli ve karnabahar diyeti vermiş
Sonu şuan hastanedeymis serum yiyormuş ve doktora sorduğu tek soru
Serum kilo yapar mi:deli::deli:
Buradan anlaşılacağı gibi benden takintilisi da varmış :deli:
Bende hasta olduğum donemde sorumun kilo yapıp yapmayacağını dusunmustum ama sadece dusundum :deli:

Eşimin akrabası canım teyze kizi
White kesinlikl ben kabul etmem net. İkinci oğlum doğunca bebek görmeye gelmek isteyen kimseyi kabul etmedim. Oğlum kolikti benim psikolojim berbattı. Müsait değilim dedim bitti. Getirecekler bir hediye ben paralıycam kendimi günlerce hiç gerek yok.

White kesinlikl ben kabul etmem net. İkinci oğlum doğunca bebek görmeye gelmek isteyen kimseyi kabul etmedim. Oğlum kolikti benim psikolojim berbattı. Müsait değilim dedim bitti. Getirecekler bir hediye ben paralıycam kendimi günlerce hiç gerek yok.
Kız hediye vermeye çocuk görmeye falan gelmedi açıkmış yemek yemeğe geldi benim ev as eviya

Back
X