- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
Canim erkekler bunu hic dusunmuyorlar emin ol...onlara gore ne varda gelsinler ...Biz dun baya tartistik zaten. Annesini getircekmis c.tesi pazara gidecek diye. Kendisi de cuma gunu dersi cok gec bitiyor 7 gibi geliyor, c.tesi de sinavlari var sabah cikar 4 gibi evde olur. Peki dedim bana sordun mu sen musait misin diye. Benim c.tesi isim vardi dedim. Anneni mi beklicem ben evde dedim. Evet bekleyeceksin diyo bana. Onun tarzi buymus.
Sabah kapi calar babasi gelir. Sormadan annesini getirir.
Sonra ben onun ailesini istemiyoruma cekiyor. Ne alakasi var bana bi sor yani ne dersin musait misin demek bu kadar mi zor.
Annem de yapma o kadar huzurunu bozma diyor. Ama oyle olmuyor iste. Bu tavir onu haketmiyor
Ilk evlendigimizde abisiyle ayni sehirdeydik .. abisi aramis size gelecegiz aksama diye buda he gelin demis bende çalışıyorum o donem... aksama dogru beni aradi abimler gelecek bu aksam dedi... bende bana mi sordun dedin kafana göre çağırıyorsun ben bu evde neyim

Yani onlara gore ne var yani bi cay içecekler ev musait mi esim musait mi hic dusunmuyorlar....