Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagol canim son bir haftadir cook hareketli yerinde durmuyor zaten öyleydi ama iyice hareketli okulda ne ogreniyor bilmiyorum bu aralar pek söz dinlemiyor suan baba yok sesimi cikarmiyorum.. babasının olmayisi onu boyle huysuz yapmistir diye susuyom...bi baba gelsin sakinlesir insallah surekli benle oyun oynamak istiyor ama surekliiiii buda imkansiz
Anlıyorum babanın olmayışından kaynaklı olabilir sıkıntısını sana yansıtıyordur merak etme gecer inşallah sağlık olsun herşey düzelir :KK19:

Ondan bitananede bende var
Kv eşimi aradı hafta sonu biz gelicez diye, eşimde gelin dedi, bana sorma yok, ben dış kapının dış mandali, yıllardır bu böyle çok tartıştım ama nafile değişmedi
Kv dede beni aramaz oglunu arar sanki o yapıyo hazırlıkları
En büyük hatalar aslında kvlerde oğullarının başka bir ailesinin olduğunu kabul etmek istemiyorlar

Selam güzeller 4 aydır yazmamışım buraya. @Ausencia @aeben ve herkese :KK200::KK200:
Çocukların ikisi de okullu oldu bu yıl, ben de işe başladım. 40 gün kadar oldu kayınvalidemi kaybettik maalesef.
Kilo olarak aynı konumdayım, 6 ay sonra kontrole gel dedikten sonra bu ay gittiğim hoca sana nasıl olmuş da bu dozda ilaç vermişler tabiki kilo alırsın diyerek şaşırdı ve ilaç dozum arttırıldı tekrar
Benden gelişmeler böyle. Herkes iyidir inşallah. Kaptanım bebişin hayırlısıyla gelsin inşallah
Basın sağolsun

Kv eşimi aradı hafta sonu biz gelicez diye, eşimde gelin dedi, bana sorma yok, ben dış kapının dış mandali, yıllardır bu böyle çok tartıştım ama nafile değişmedi
Sence de cok sinir bozucu degil mi begum ya insan ben neyim diyor.
Ben planimi iptal edecekmisim. Evde annesini bekleyecekmisim.
Ve bu kadin ben dogum yaptim kalkip bana dolaptan bi peynir zeytin cikartmadi. Lohusa halimle bi sabah uyandimki sackiran olmus kafamda bembeyaz acilmis tepem, sıkıntımdan.

Kizlar Allah yardimciniz olsun.
Eslerinize anlatis versin.
Ben bekarken Allahim oyke bi esim olsun ki onunla beni imtihan etme diye dua ederim.
Esim hayallerimin dualarimin da otesinde feldi.
Demem o ki gercekten bol bol dua edin .
Kalpleri evirip ceviren Allah tir.
Ay evlenmeden önce evlilik sorumluluk eş karakteri bilmem ne nkdr cahilmişim. Hayat toz pembe. Ağladğmı bilmezdm. İşte öğreniyorsn da iş işten geçmiş oluyor.
Eflal bi tespit yapmştı kolay evlenenin evliliği bşye bnzemiyor zor evlenen çok mtlu oluyor diye aynen katılıyorum:))) ve ekliyorm
Bedava verilen malın pazarlığı olmaz :))))

Ve bu kadin ben dogum yaptim kalkip bana dolaptan bi peynir zeytin cikartmadi. Lohusa halimle bi sabah uyandimki sackiran olmus kafamda bembeyaz acilmis tepem, sıkıntımdan.
Benim eşim 2 dogumumda anladı annesini sukur ondan bu yana hiçbir şekilde annesine haklisin demedi haa yine oldu onun yüzünden kavgamiz ama her zaman ki değil şükür

Ay evlenmeden önce evlilik sorumluluk eş karakteri bilmem ne nkdr cahilmişim. Hayat toz pembe. Ağladğmı bilmezdm. İşte öğreniyorsn da iş işten geçmiş oluyor.
Eflal bi tespit yapmştı kolay evlenenin evliliği bşye bnzemiyor zor evlenen çok mtlu oluyor diye aynen katılıyorum:))) ve ekliyorm
Bedava verilen malın pazarlığı olmaz :))))
Bizim evliliğini çok zor oldu ama yine aynı yine ayni

Benimkini onlar degil benimki devamlu onlari arar gelin diye ayni sehirdeyiz anca bayramda gideriz onuda ikinci gun istemez cocuklardan dolayı benimkiler de oyle canavar degil yani

Ben biyere gideceksem o evin hanımını ararm valla. Amcam ameliyt oldu ziyarete gcktk tlfnla hal hatr için amcamı aradm o süreçte ama eve giderken yengemi aradm müsaitsnz gelicz diye söyledm.

Yalnız olmadığımı görünce sevindim masumum...
Sadece babamdan ummazdım diyemeyecem. Hala daha arkamdan mimar olsaydı ne vardı psikoloji okuyacak der. Onda bile neler etti. 16 yaşında geçtim karşısına anlattım ideallerimi... ciddiye almadı. Şimdi içten içe gurur duyuyor ama asla söylemez yüzüme. bi kere anneme şey demiş; Bu kız çocukluğundan beri neyi nasıl isterse öyle yapıyor. İnatçı tuttuğunu koparır, doğru yapıyor demiş... Hoşuma gitti ne yalan diyim. Bunda da öyle olacak. Önce uğraştıracak sonra amaaan senin hayatın diyecek
Sen mutlu olduğunu onlara gosterirsen onlarda mutlu olup kabulleniyorlar zamanla kırılıyor inatlari. Ama onlara da kulak ver sebepleri haklı mı mantıklı mi. Elimden önce bir kişi ile evlilik düşüncesi oluştu ailem şiddetle karşı çıktı ama hepsi Lip karsisina konuştu yürümez diye ben ailemi kiramadim Hayır dedim hatta evleneceği gün gelip son bir şans var mı diye sordu ben de yok dedim ama içim sizladi. Sonra düşündüm adam ertesi gün evleniyor ve hala gelmiş bana evlenelim diyor bu nasıl bir iş. Sonra zamanla iyiki evlenmemisim dedim ailemin söyledikleri hep doğru çıktı benim gözüm açıldı. Sonra gerçek aşkımı buldum. Aileni dinle mutlaka ama haklılar mi ona dikkat et bence söyledikleri gerçekçi mi sonuçta onlar da da hayat deneyimi bizden çok.

En büyük hatalar aslında kvlerde oğullarının başka bir ailesinin olduğunu kabul etmek istemiyorlar
Benimkinde o düşünce asla yok,tek düşünce oglumun evine gidiyorum,ben etkisiz elemanim

Oyy çiçeğim çok haklısın ama burda eşinin dengeyi iyi kurması seninde hayatına değer verip onemsemesi gerekir,kabahat eşinde ama erkekler malesef bunu başaramiyor

Benimkini onlar degil benimki devamlu onlari arar gelin diye ayni sehirdeyiz anca bayramda gideriz onuda ikinci gun istemez cocuklardan dolayı benimkiler de oyle canavar degil yani

Seninki ayrı bi cins ece

Ben biyere gideceksem o evin hanımını ararm valla. Amcam ameliyt oldu ziyarete gcktk tlfnla hal hatr için amcamı aradm o süreçte ama eve giderken yengemi aradm müsaitsnz gelicz diye söyledm.

Çok çok haklısın , haber evin hanımına verilir,zamaninda eşimle bu konuda çok tartıştım beni anlamadı anlamiycakta
Her kv gelmeden tartisirdik yildim artık

Senin duruşun çok önemli canım.Eskilerin düşünce yapısı daha radikal o yüzden zor ikna oluyolar.Eğer ailede sadece baban itiraz ediyosa diğerleri senin yanındaysa daha kolay atlatırsın.Benim babam son dakkaya kadar vermem diyodu .Bi de babam kendi memleketinde çalışıyodu o zamanlar,izne gelmişti eve ,bunu duyan erkek tarafı da iki gün sonra istemeye gelcez diye sıkıştırınca tutuştuk,sağolsun bütün akrabalar 3 koldan ablukaya aldılar babamı ama babam inat.En son,baba dedim vermicek misin beni,cevap hayır,orda benim film koptu tabi seyreyle gümbürtüyü :KK70: :KK70: o halimi görünce illallah senden tamam dedi vericem yeter dedi :KK70:
Benim babamda vermem derdi gelsin bi iyice dovim tekrar gelmeye cesareti varsa veririm derdi. Ben kız veremem derdi

Back
X