Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu yazdıgımı okuyomda ne salakmışım ya otur sancını cek salak:işsiz: Zaten inanmıyacak:KK51: birde öküz beni mubüsle doguma götürdü :KK53:zaten ben adımıni o yüseklige atasam cocuk dogar demiyor taş arabasından farkı yoktu :KK70:
Nasıl yani gerçekten mi iyi minubuste dogurmadin

Efserim bence o panik korku gibi bişeyden. Sen farketmiyorsun ama içten içe bi korku var illa ki. Anam da bizim oğlanda sezeryan olacak ama sancısı başlamış. Bütün evi temizledik. sonra o halde babamla beni markete alışverişe gönderdi.
Listede neler mi vardı:
Patlıcan
2 kutu çamaşır suyu
Yağ çözücü
Kireç çözücü
Cif
Gittik aldık mecburen:deli:
aldıklarımızı eve bırakıp hastaneye koşturduk sonra:KK53:
Ay inşallah ben de saçlarımı fonletecek zaman bulurum fonu saçma olmaz doğuma gidemem :KK43:

Naber arkadaslar moralim cok bozuk.ben o kadar gıcık lanet bir adamla evlenmisim ki sinir krizleri gecirdim az önce.malumunuz bu ay klomen catlatma ignesi oldum biliyosunuz.doktor dün bugün ve yarin iliski onerdi.neymis efendim bunun psikolojisi sartlandirinca yapamiyomus.surekli bi kendini naza cekmeler.yahu ben cok mu memnunum.bunlari yapacak bu gunleri buldun dimi dedim.sinir krizi gecirdim az önce heryeri tekmeledim bağırdım çağırdım,o ilaclari kullanan acilari ceken benim.zaten tutacagi varsa da artik tutmaz bebek falan.4 senedir kendi basima ugrasmaktan yoruldum bıktım.nefret ettirdi bu adamin kadin gibi i hareketlerinden.neyin psikolojisi arkadasim ben senin keyfini beklemek zorunda miyim.bu hazir olunca birliktelik olacakmis bilmem ne.inanin yumruklamadigim yer kalmadi.bu ayim da boşa gitti anlayacaginiz.nefret ediyorum yaşamaktan bu hayattan herseyden

Esim bizimkilerle tanısırken babamin ilk tepkisi su"demek umit dedikleri sensin" :KK70: ikincisi ise bi trabzonlu olarak hangi takimi tutuyorsun
Ay annem de fanatik Beşiktaşlı hatta bizim aile tam Beşiktaşlı öyle böyle değil kombine biletlerle gezen fanatikler. Benden sadece saclisi serserisi Küpeli hepsi olur ama fenerli olmasın dedi . Adam tanışmaya fener forması ile geldi o gün maç varmış formayı da ben alıştım. Gerçi ben fanatik değilim futbol oynamayı seviyorum demişti. Evlendik ilk yıl ingiltere ispanya italya bizim 1. Ve 2. Lig tüm maçları seyrettik şaka gibiydi

Naber arkadaslar moralim cok bozuk.ben o kadar gıcık lanet bir adamla evlenmisim ki sinir krizleri gecirdim az önce.malumunuz bu ay klomen catlatma ignesi oldum biliyosunuz.doktor dün bugün ve yarin iliski onerdi.neymis efendim bunun psikolojisi sartlandirinca yapamiyomus.surekli bi kendini naza cekmeler.yahu ben cok mu memnunum.bunlari yapacak bu gunleri buldun dimi dedim.sinir krizi gecirdim az önce heryeri tekmeledim bağırdım çağırdım,o ilaclari kullanan acilari ceken benim.zaten tutacagi varsa da artik tutmaz bebek falan.4 senedir kendi basima ugrasmaktan yoruldum bıktım.nefret ettirdi bu adamin kadin gibi i hareketlerinden.neyin psikolojisi arkadasim ben senin keyfini beklemek zorunda miyim.bu hazir olunca birliktelik olacakmis bilmem ne.inanin yumruklamadigim yer kalmadi.bu ayim da boşa gitti anlayacaginiz.nefret ediyorum yaşamaktan bu hayattan herseyden
Canim cok uzuldum gercekten. Megerse ne cok odun varmis. Yorum yazmasam da herkesinkini okudum sayilir. Ne denir ki vallahi. Bizim aramiz zaten hic iyi degil esimle. Kendim bile dusunmemeye calisiyorum artik o derece. 2 gun iyiysek 2 hafta onun odun ve ilkel kafasi yuzunden dusman gibiyiz. Neredeyse 1 hafta olacak yurtdisinda, hic konusmuyoruz. O derece yani. Kafa dagitacak seyler buluyorum kendime.
Gercekten erkeklerden nefret edecek Hale geldim artik.

Ay inşallah ben de saçlarımı fonletecek zaman bulurum fonu saçma olmaz doğuma gidemem :KK43:
Doguma gitmeden once saclarima iri dalga masa yaptırdım.. sonra ful makyaj ve kirmizi ojelerimi sürdüm aksam saat 19.30 daydi doğum.. ama anestezi uzmani isaret parmagimdaki ojelerimi sildirdi:KK70::KK70::KK70:

Dur cocom ya sabır balim rabbim inşallah nasip eder

Canim esin cocuk istemiyor mu ?

Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...
İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.
@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...
Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?

He işte mesele mezhep. Damdan düşeni damndan düşen anlar misali
Onların oralarda gelenek gibi bişey sanırım kaçmak. Aile verse bile kaçanlar oluyormuş:confused:
Valla bu defa ben de niyetli gördüm. ciddi ciddi dedi bana bunu. Eğer istersen kaçırırım dedi. güldüm ama ben ciddiyim diyor begüşüm
Geçen gün düşünüyorum düğünde hani gelinin arkadaşları oynuyor ya. benim çok arkadaşım yok. 7. takımı çağırırım tam olarak bu şekil oluruz ne güzel dedim:confused:

tatlım yazdıklarını okudum. üzüldüm zor bir ikilem. Allah kolaylık versin ama hakkında da hayırlı olanı versin :dua: aileni de anlıyorum ama. bunu babanın safi inadı olarak da görme. ileride sorun olur mu diye onun ve ailesinin ekonomik durumunu, etnik kökenini, mezhebini sorgulamış olabilir, bunu dile getirmiş olabilir. o da senin mutluluğunu ister.
aşka sevgiye sonsuz saygım var hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. ama bir abla olarak sana şunu söylemek istiyorum: olur da ikna olmazlarsa asla ve asla kaçarak evlenme :KK43: anne babanın rızası olmadan evliliği aklından bile geçirme. ben bugüne kadar anne baba rızası olmadan evlenen kaç kişi tanıdıysam dikkat ettim mutlaka Allah bir imtihanla sınıyor :KK19:

Canim cok uzuldum gercekten. Megerse ne cok odun varmis. Yorum yazmasam da herkesinkini okudum sayilir. Ne denir ki vallahi. Bizim aramiz zaten hic iyi degil esimle. Kendim bile dusunmemeye calisiyorum artik o derece. 2 gun iyiysek 2 hafta onun odun ve ilkel kafasi yuzunden dusman gibiyiz. Neredeyse 1 hafta olacak yurtdisinda, hic konusmuyoruz. O derece yani. Kafa dagitacak seyler buluyorum kendime.
Gercekten erkeklerden nefret edecek Hale geldim artik.
Pislik yaaa vallahi sinirden ağladım.ben mecbur muyum arkadasim madem senin böyle bi sorunun var aşılama yaptırsaydik dedim boşuna mi kullandim ilaclari ben.dün ite kaka oldu neymis psikolojisi sartlandirinca olmuyormuş istegi.yaaa sen ne pislik bi insansın ben keyfimden mi istiyorum.yaa bu hayatta bi evlat istedim oda olmadi.her türlü seyi yaptim denemedigim ilac milac ebeler kurler hepsini tek basima ugrastim.ama adamin keyfine gore olacakmis hersey.nefret ediyorum herseyden yaaa bıktım bıktım bu ayimda bosa gitto
O ilaclari bosuna ictim o igneyi bosuna vuruldum.sinirden evi birbirine kattim.korktu özür diledi ama neye yarar.sen beni mahvettin bike re.ben devamli ilac iicip duracak miyim senin keyfine gore dedim ağladım.tutacagi varsa da tutmaz artik zaten bu kadar sinir stresten sonra.köpek yaaa Allahindan bulsun beni bu hallere soktu ya pislik

Naber arkadaslar moralim cok bozuk.ben o kadar gıcık lanet bir adamla evlenmisim ki sinir krizleri gecirdim az önce.malumunuz bu ay klomen catlatma ignesi oldum biliyosunuz.doktor dün bugün ve yarin iliski onerdi.neymis efendim bunun psikolojisi sartlandirinca yapamiyomus.surekli bi kendini naza cekmeler.yahu ben cok mu memnunum.bunlari yapacak bu gunleri buldun dimi dedim.sinir krizi gecirdim az önce heryeri tekmeledim bağırdım çağırdım,o ilaclari kullanan acilari ceken benim.zaten tutacagi varsa da artik tutmaz vardırbebek falan.4 senedir kendi basima ugrasmaktan yoruldum bıktım.nefret ettirdi bu adamin kadin gibi i hareketlerinden.neyin psikolojisi arkadasim ben senin keyfini beklemek zorunda miyim.bu hazir olunca birliktelik olacakmis bilmem ne.inanin yumruklamadigim yer kalmadi.bu ayim da boşa gitti anlayacaginiz.nefret ediyorum yaşamaktan bu hayattan herseyden
Canım Allah hayırlı vakitte nasip etsin.Her şerde hayır vardır.Kendini hırpalama lütfen olan sana oluyor.

Back
X