- 4 Ağustos 2017
- 1.377
- 7.419
- 73
- 39
Himmmm benim azciklarimdan pay bictiydim deKız koca menüde takıla takıla ona mı takıldın10 tane anca her öğünde
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himmmm benim azciklarimdan pay bictiydim deKız koca menüde takıla takıla ona mı takıldın10 tane anca her öğünde
![]()
Hergün ise giderken duraga yuruyorum sonra otobüsten inip işyerine yürüyorum eskiden 2 araç yapiyordum şimdi yürüyüp tek araç haftasonu da markete yürüdümHergun derken cumadan berimi
Tüm zeytin yağlılar gibi herşeyini cigden koyup kavuruyorum makbulu un meyaneli olanda diyete helede perşembeye hic olmaz diye yapmadım.Abla kerevizi nasil yapiyorsun?
Gecen hafta corbasini yaptim cok guzeldi.
Normalde haftada kaç gün birlikte oluyorsunuz. Yani beklenen iğne vurulacak gün kendiliğinden gelisse zor mu olur.Naber arkadaslar moralim cok bozuk.ben o kadar gıcık lanet bir adamla evlenmisim ki sinir krizleri gecirdim az önce.malumunuz bu ay klomen catlatma ignesi oldum biliyosunuz.doktor dün bugün ve yarin iliski onerdi.neymis efendim bunun psikolojisi sartlandirinca yapamiyomus.surekli bi kendini naza cekmeler.yahu ben cok mu memnunum.bunlari yapacak bu gunleri buldun dimi dedim.sinir krizi gecirdim az önce heryeri tekmeledim bağırdım çağırdım,o ilaclari kullanan acilari ceken benim.zaten tutacagi varsa da artik tutmaz bebek falan.4 senedir kendi basima ugrasmaktan yoruldum bıktım.nefret ettirdi bu adamin kadin gibi i hareketlerinden.neyin psikolojisi arkadasim ben senin keyfini beklemek zorunda miyim.bu hazir olunca birliktelik olacakmis bilmem ne.inanin yumruklamadigim yer kalmadi.bu ayim da boşa gitti anlayacaginiz.nefret ediyorum yaşamaktan bu hayattan herseyden
Ellerine saglik. Afiyet oksun.Tüm zeytin yağlılar gibi herşeyini cigden koyup kavuruyorum makbulu un meyaneli olanda diyete helede perşembeye hic olmaz diye yapmadım.
Portakal çok yakışır kerevize malum diyet ,bende pişirken icine yarım limonu kabuguyla attım pistikten hem sonra cıkartim nuskat o kokusunu alır![]()
Yarinki listende goruselim miummmmDün vermemiştin bugün de vermemiştin onyazıyı yazdığında![]()
Afiyet olsun
OylemiydiHadi
Neler okuyor bu gozler
Anam saraycaya bak bide ona ortim dedim
O kadar diyorsun eyvah
O zaman o yapsin
Ece tabi şüphen mi var
Gercekten mi yaaa ben de beyaz sürim ozamanDoguma gitmeden once saclarima iri dalga masa yaptırdım.. sonra ful makyaj ve kirmizi ojelerimi sürdüm aksam saat 19.30 daydi doğum.. ama anestezi uzmani isaret parmagimdaki ojelerimi sildirdi![]()
Him iştah öyle bişey sanırımben burayı höşmerim diye okudum vayt![]()
Mis gibi ürkek utangaç temiz mi temiz minnoşöbir ev kızısıyım benPek de ürkek namıssızz![]()
Alllaaaaahhhhh eceeeeee desene haftaya da fatmayı sahaya gömmeyi garantiledinSanal sanal
NevommmmmMiu'm sahiden bayağı inceldim...Ama tartıda tık yok
Kaç gündür yarı aç dolanıyorum yine tık yok
Yani artık bozuluyorum
![]()
En sevdiğimi en çok döverimHep bana vur sen
![]()
Bakma öyle seksü seksüüüüseni çılgın
![]()
1500 ip
20 dk tempolu yuruyus
60 dk normal yuryus
Yapabilirsem yarim saat de plates yapicam
Ii gecelr tarti yarin yuzunuzu guldursunnnn
Hadi canımmmmm ay inan bu var ya ilaç gibi geldi şuanda banaaaaaaaaSsbahki tartidaki yuzumiste bu smilyleri yaptirdi bana ha ha ha lelelele
Oooooo banu yapmışsın harikasın işte bu be en misinden ara öğünnnn keyifle yersinnn
Bana ilk başlarda agır gelirdi şimdi yiyorum sevdigim seyleri ekledikce tadıda güzel oldu...faydası büyük yemek lazımEllerine saglik. Afiyet oksun.
Eskiden kerevizden uzak dururdum suan artik pazar alisverisimde listemde.
Hayirlisi ile kucağıma alacagiz inanıyorum ben hepsi bir gülücük için sonuçta bir bebek gülüşü içinPislik yaaa vallahi sinirden ağladım.ben mecbur muyum arkadasim madem senin böyle bi sorunun var aşılama yaptırsaydik dedim boşuna mi kullandim ilaclari ben.dün ite kaka oldu neymis psikolojisi sartlandirinca olmuyormuş istegi.yaaa sen ne pislik bi insansın ben keyfimden mi istiyorum.yaa bu hayatta bi evlat istedim oda olmadi.her türlü seyi yaptim denemedigim ilac milac ebeler kurler hepsini tek basima ugrastim.ama adamin keyfine gore olacakmis hersey.nefret ediyorum herseyden yaaa bıktım bıktım bu ayimda bosa gitto
O ilaclari bosuna ictim o igneyi bosuna vuruldum.sinirden evi birbirine kattim.korktu özür diledi ama neye yarar.sen beni mahvettin bike re.ben devamli ilac iicip duracak miyim senin keyfine gore dedim ağladım.tutacagi varsa da tutmaz artik zaten bu kadar sinir stresten sonra.köpek yaaa Allahindan bulsun beni bu hallere soktu ya pislik
Ben hiçNormalde haftada kaç gün birlikte oluyorsunuz. Yani beklenen iğne vurulacak gün kendiliğinden gelisse zor mu olur.
Allah beeeeeeYarinki listende goruselim miummmm
İltifatlarimi onden alayimm
@malipina ortimmm balli kaymagim tarti nasil bebisim
Ah kıyamammmYa bugün de tansiyonu kötüymüş![]()
Banu 3 tane oje aldım flormardan akşam.. yeni seridennnn..Ayyyy bi karnıbahar pisirdim
bugün artık döktüm çöpe
sigara böreği kızarttim yediler , yemek istemediler bugünde ,
kabuklu fındık almıştım
onu temizledim kırdım birazını geberdim
bi duşa girmem ,ojeleri yenilemem lazım
öğlen ilaç içtim wc için hala yok![]()
ikinci gün bugün wc ye çıksaydım biraz fark ederdi
Benim bademlere takılmayı bırak da senin menüler nerde hiç etiketlemiyon da beni. Bu nasıl mortilikHimmmm benim azciklarimdan pay bictiydim de![]()
ellerine sağlıkk afiyet olsun tarifini isteriz