Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben şok yapiim ya hergün gidiyor kilo:KK50:

30 eliptik=120p
15 yer hareketleri= 45p
Toplam=165p
Yazmıştım kaptan:KK76: seni takıma alalım yarış falan dedin ama ne takımı nerde yariscam çözmeye calisiom:KK14:
Sok ne kuzumm
Sok diyet iyi degil
Sadece gun kurtarir
Sonra metayi yavaslatir
Saglikli git saglam git
Kendimi bildim bileli kiloyla ugrasirim diyet yaparim sok yaparim geri alirim
Ama ne oldu biliyomusun karacigerim yaglandi dusuk kalorili diyetten.dukan yaptim safra kesesi gitti.Simdide tip 2 diyabetle basim belada

Yok kuzum patronlar mülayim oluyolar. Ben personeli hor gören müdürlere gıcığım. Genelde onlarla zıtlaşırım yalaka olmadığım için sevmezler beni pek :KK53::KK53:
2 mudur eskittim
3.iyi bakalim
Koltuk sevdasi oluyolar ya deli oluyorum
Beni sikayet ede ede gonderemediler

Sok ne kuzumm
Sok diyet iyi degil
Sadece gun kurtarir
Sonra metayi yavaslatir
Saglikli git saglam git
Kendimi bildim bileli kiloyla ugrasirim diyet yaparim sok yaparim geri alirim
Ama ne oldu biliyomusun karacigerim yaglandi dusuk kalorili diyetten.dukan yaptim safra kesesi gitti.Simdide tip 2 diyabetle basim belada

Şok dediğim süt yoğurt çorbaya beslendim, katı gıda almadim. Ameliyat sonrası besliyorlar ya öyle beslendim. Tek yönlü beslenmem merak etme, sadece gaza gelme aşamasıydi:deli:

Yok dizinin yeni fragmanını bekliyom :işsiz:
Siyah inci mi izliyon sen de
Ayy yarın kv gideceğim işlerimi bitirdim akşama kadar oradayız ekmeğimide aldım gideceeem inş :KK70: sabah tartılmadan gitmicem ama
Oh süpersinnn
Diyetine zeval gelmesin emi kuzum
Yamacıma gel diye şeyrtim ben :deli:
Miu saglam diyette bile bu kadar gitmez.Verdigim kilolar ilactan buna eminim.Neredeyse 1 ay olacak diyete bu kadar hizli gitmezdi emin ol.Doktor bana bu dozlari verirken acilen kilo atalim dedi.Kimse metobolizmama ozenmesin.Ben bu ilaci kullanmadan once yedigim her gram kilo yapiyodu.cunku insulun sifir yani ilacsiz vucut insulini asiri salgiliyor ama kullanamiyor.Ben net olayimda ona gore al listeye beni.Sonra diger takimlardada sorun olmasin kuzum.Ha ben diyetime garanti veririm.Bu kiloyu hersekilde vericem.
Berna yok kuzum
Ben zaten her hafta öyle büyük kilolar istemem kimse istemez o sağlıksız

Haftalık ortalama -1 civarı gider yeter bize :) 800 olur 900 olur bazen 1.2 olur... bu da gitmezse sıkıntı demek istedim
Ben şok yapiim ya hergün gidiyor kilo:KK50:

30 eliptik=120p
15 yer hareketleri= 45p
Toplam=165p
Yazmıştım kaptan:KK76: seni takıma alalım yarış falan dedin ama ne takımı nerde yariscam çözmeye calisiom:KK14:
Dayak geliyooo:sinirli:
Hatırladım sporunu yazınca sen.. yarın paylaşıcam 4 tane spor geubu var kuzum..

Her cuma yayınlıyorum

1. Ler bir üst gruba yükseliyoe
Sonuncular bir alt gruba düşüyor

Her grubun birinciai o hafta cuma açıklanıyor :)

Oh süpersinnn

Berna yok kuzum

Haftalık ortalama -1 civarı gider yeter bize :) 800 olur 900 olur bazen 1.2 olur... bu da gitmezse sıkıntı demek istedim

Her cuma yayınlıyorum

Yok mium haftalik 1 gotururum hersekilde merak etme.Ama bu ilacin azalmasi lazim.bugun doktorumla gorustum yari tahlil yapacak eger dusme varsa insulinde ona gore ilac duzenleyecek.Yoksa dayanilacak gibi degil. Bide hamile gibi koku hassasligi yapiyo.en guzel yemek bile igrenc geliyo

Oh süpersinnn

Berna yok kuzum

Her cuma yayınlıyorum

Hatırlatmayaydım eyiydi:eek:

Yok mium haftalik 1 gotururum hersekilde merak etme.Ama bu ilacin azalmasi lazim.bugun doktorumla gorustum yari tahlil yapacak eger dusme varsa insulinde ona gore ilac duzenleyecek.Yoksa dayanilacak gibi degil. Bide hamile gibi koku hassasligi yapiyo.en guzel yemek bile igrenc geliyo

Anammm metformin mi kullanion? Bana pko icin verdiler 4 gun dayanabildim. Dr a cemkirmisim bunu kullanmam ben diye:kusmuk:

2 mudur eskittim
3.iyi bakalim
Koltuk sevdasi oluyolar ya deli oluyorum
Beni sikayet ede ede gonderemediler
Allah yardımcın olsun abla. Ben de aynı durumdaydım senin gibi. Ben markette çalışıyodum her iki ayda bir yeni müdür geliyodu mağazaya, bi de yardımcısı tabi. En eski personel de ben olunca dişini geçirmeye çalışan çalışana,işlerine gelmeyince genel müdüre şikayet etmeler.:KK12:

Ay hande kesinlikle azalt yahu
Öyle ne işkence gibi
Hal de kalmaz insanda yok
Önce sağlık kuzum
Azalsın da wc ile daha az görüşün:)
Sende uyu dinlen pamuk gibi ol papatya cayi yapam mi sana kilomu görünce sev beni birakma beni emiiii
9BD80DEF-1AE5-4817-B59B-08181A8C2839.webp
Yap çay hı hı:oops:
Asla aslaaaa
Biz tartı için sevmedik ki gülüüüüümmmmmmm

:KK60:
Hatırlatmayaydım eyiydi:eek:

:KK37::KK74::KK60::oops:

Back
X