Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum patronlar mülayim oluyolar. Ben personeli hor gören müdürlere gıcığım. Genelde onlarla zıtlaşırım yalaka olmadığım için sevmezler beni pekIyyyyy kok sokturuyum ne maliiiiiii
Kotu patronmu olacan sennn
Neyin var canim gecmis olsun dr niye gidecen kiAy uyuya kalmışım. kalmisim koltukta
eşim diyor karnım grulduyormus hahaa
.ay daha duşa gırcem
malumm yarın Dr var![]()
Sok ne kuzummBen şok yapiim ya hergün gidiyor kilo
30 eliptik=120p
15 yer hareketleri= 45p
Toplam=165p
Yazmıştım kaptanseni takıma alalım yarış falan dedin ama ne takımı nerde yariscam çözmeye calisiom
![]()
2 mudur eskittimYok kuzum patronlar mülayim oluyolar. Ben personeli hor gören müdürlere gıcığım. Genelde onlarla zıtlaşırım yalaka olmadığım için sevmezler beni pek![]()
Sok ne kuzumm
Sok diyet iyi degil
Sadece gun kurtarir
Sonra metayi yavaslatir
Saglikli git saglam git
Kendimi bildim bileli kiloyla ugrasirim diyet yaparim sok yaparim geri alirim
Ama ne oldu biliyomusun karacigerim yaglandi dusuk kalorili diyetten.dukan yaptim safra kesesi gitti.Simdide tip 2 diyabetle basim belada
Siyah inci mi izliyon sen deYok dizinin yeni fragmanını bekliyom![]()
Oh süpersinnnAyy yarın kv gideceğim işlerimi bitirdim akşama kadar oradayız ekmeğimide aldım gideceeem inşsabah tartılmadan gitmicem ama
Yamacıma gel diye şeyrtim ben@MiuLego koviyin mi ağam![]()
Berna yok kuzumMiu saglam diyette bile bu kadar gitmez.Verdigim kilolar ilactan buna eminim.Neredeyse 1 ay olacak diyete bu kadar hizli gitmezdi emin ol.Doktor bana bu dozlari verirken acilen kilo atalim dedi.Kimse metobolizmama ozenmesin.Ben bu ilaci kullanmadan once yedigim her gram kilo yapiyodu.cunku insulun sifir yani ilacsiz vucut insulini asiri salgiliyor ama kullanamiyor.Ben net olayimda ona gore al listeye beni.Sonra diger takimlardada sorun olmasin kuzum.Ha ben diyetime garanti veririm.Bu kiloyu hersekilde vericem.
Dayak geliyoooBen şok yapiim ya hergün gidiyor kilo
30 eliptik=120p
15 yer hareketleri= 45p
Toplam=165p
Yazmıştım kaptanseni takıma alalım yarış falan dedin ama ne takımı nerde yariscam çözmeye calisiom
![]()
Yok mium haftalik 1 gotururum hersekilde merak etme.Ama bu ilacin azalmasi lazim.bugun doktorumla gorustum yari tahlil yapacak eger dusme varsa insulinde ona gore ilac duzenleyecek.Yoksa dayanilacak gibi degil. Bide hamile gibi koku hassasligi yapiyo.en guzel yemek bile igrenc geliyoSiyah inci mi izliyon sen de
Oh süpersinnn
Diyetine zeval gelmesin emi kuzum
Yamacıma gel diye şeyrtim ben
Berna yok kuzum
Ben zaten her hafta öyle büyük kilolar istemem kimse istemez o sağlıksız
Haftalık ortalama -1 civarı gider yeter bize :) 800 olur 900 olur bazen 1.2 olur... bu da gitmezse sıkıntı demek istedim
Dayak geliyooo
Hatırladım sporunu yazınca sen.. yarın paylaşıcam 4 tane spor geubu var kuzum..
Her cuma yayınlıyorum
1. Ler bir üst gruba yükseliyoe
Sonuncular bir alt gruba düşüyor
Her grubun birinciai o hafta cuma açıklanıyor :)
Sende uyu dinlen pamuk gibi ol papatya cayi yapam mi sana kilomu görünce sev beni birakma beni emiiiiKaptanım ausum yarın tüm enerjinle cuma günü için gelirsin sençoo özledim
Ausencia
Mışıl mışıl uyu şimdi dinlen pamuk gibi ol emi![]()
Siyah inci mi izliyon sen de
Oh süpersinnn
Diyetine zeval gelmesin emi kuzum
Yamacıma gel diye şeyrtim ben
Berna yok kuzum
Ben zaten her hafta öyle büyük kilolar istemem kimse istemez o sağlıksız
Haftalık ortalama -1 civarı gider yeter bize :) 800 olur 900 olur bazen 1.2 olur... bu da gitmezse sıkıntı demek istedim
Dayak geliyooo
Hatırladım sporunu yazınca sen.. yarın paylaşıcam 4 tane spor geubu var kuzum..
Her cuma yayınlıyorum
1. Ler bir üst gruba yükseliyoe
Sonuncular bir alt gruba düşüyor
Her grubun birinciai o hafta cuma açıklanıyor :)
Canim sana hosgeldin diyemedim babam bizde cok yogunum buralara az geliyorum normalde çenem düşüktür buralardayim....hoşgeldin aramizaHatırlatmayaydım eyiydi![]()
Yok mium haftalik 1 gotururum hersekilde merak etme.Ama bu ilacin azalmasi lazim.bugun doktorumla gorustum yari tahlil yapacak eger dusme varsa insulinde ona gore ilac duzenleyecek.Yoksa dayanilacak gibi degil. Bide hamile gibi koku hassasligi yapiyo.en guzel yemek bile igrenc geliyo
Allah yardımcın olsun abla. Ben de aynı durumdaydım senin gibi. Ben markette çalışıyodum her iki ayda bir yeni müdür geliyodu mağazaya, bi de yardımcısı tabi. En eski personel de ben olunca dişini geçirmeye çalışan çalışana,işlerine gelmeyince genel müdüre şikayet etmeler.2 mudur eskittim
3.iyi bakalim
Koltuk sevdasi oluyolar ya deli oluyorum
Beni sikayet ede ede gonderemediler
Ay hande kesinlikle azalt yahuYok mium haftalik 1 gotururum hersekilde merak etme.Ama bu ilacin azalmasi lazim.bugun doktorumla gorustum yari tahlil yapacak eger dusme varsa insulinde ona gore ilac duzenleyecek.Yoksa dayanilacak gibi degil. Bide hamile gibi koku hassasligi yapiyo.en guzel yemek bile igrenc geliyo
Sende uyu dinlen pamuk gibi ol papatya cayi yapam mi sana kilomu görünce sev beni birakma beni emiiii
Hatırlatmayaydım eyiydi![]()
Hosbuldum canim benim onemli değilCanim sana hosgeldin diyemedim babam bizde cok yogunum buralara az geliyorum normalde çenem düşüktür buralardayim....hoşgeldin aramiza)
Pko varsa tek ilaci sogan kuru canim ... sogan kuruni yapmis ve once rabbimin izniyle sonra sogan kuriyle bi kizim olduAnammm metformin mi kullanion? Bana pko icin verdiler 4 gun dayanabildim. Dr a cemkirmisim bunu kullanmam ben diye![]()