Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Siyah inci mi izliyon sen de

Oh süpersinnn
Diyetine zeval gelmesin emi kuzum

Yamacıma gel diye şeyrtim ben :deli:

Berna yok kuzum
Ben zaten her hafta öyle büyük kilolar istemem kimse istemez o sağlıksız

Haftalık ortalama -1 civarı gider yeter bize :) 800 olur 900 olur bazen 1.2 olur... bu da gitmezse sıkıntı demek istedim

Dayak geliyooo:sinirli:
Hatırladım sporunu yazınca sen.. yarın paylaşıcam 4 tane spor geubu var kuzum..

Her cuma yayınlıyorum

1. Ler bir üst gruba yükseliyoe
Sonuncular bir alt gruba düşüyor

Her grubun birinciai o hafta cuma açıklanıyor :)
Vatanım sensin. Vermediler fragmanı boşa bekledim:KK17:

Ay hande kesinlikle azalt yahu
Öyle ne işkence gibi
Hal de kalmaz insanda yok
Önce sağlık kuzum
Azalsın da wc ile daha az görüşün:)

Eki Görüntüle 2076401 Yap çay hı hı:oops:
Asla aslaaaa
Biz tartı için sevmedik ki gülüüüüümmmmmmm

:KK60:

:KK37::KK74::KK60::oops:
Vayyyy beee ne guzel laftiiii bi tarti ivin sevmedik wayyyy wayyyy gel opecem seniiii :KK19::KK19::KK15::KK15::KK15:

Hani ortmenler sınıfta hep en basarilari sever ya bende burada en cok kilo vereni kaptan daha cook sevecek saniyorum:KK36::KK36::KK36:

İyi geceler hepimizeeeeee

Yarın çok güzel olsun inşallah beeeeee

740A5B83-1BF0-460A-A463-87E941638F10.webp
BED678CF-5A2C-430B-B1F6-2CC40566CA60.webp

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:o neydi gızzzzzzzzz

Zannımca ayrılık kaygısı sendromunu soruyosun canımcım.. bu bebeler yeni doğduklarında kendilerini anneyle tek vücut sanıyolar sonra gel zaman git zaman 7-8 aylık olduklarında da bi bakıyolarki anne başka kişi kendi başka kişi ve anne her an onu bırakıp gidebilir.. alıyor bir panik.. anne çişe gitse ağlama krizi geliyo falan:olamaz:

süper menü kuzucummm
yarın tartı da süper dedirtsin sana emi..

spor??????????????????????????????????????????????????
Henüz popişim yeni yer gördü kaptancım onda da bebişimi emziriyorum.. yatarken bi mekik yardırcam inşallah :)

Ooooo süper menü bu hafta menülerin gayet güzeldi bakalım yarın kaç kg vermişsin çok merak ediyorum

İki gün önce artıdaydım şaka gibi.. inşallah her neyin artısıysa gitmiştir :işsiz:

Vayyyy beee ne guzel laftiiii bi tarti ivin sevmedik wayyyy wayyyy gel opecem seniiii :KK19::KK19::KK15::KK15::KK15:

Hani ortmenler sınıfta hep en basarilari sever ya bende burada en cok kilo vereni kaptan daha cook sevecek saniyorum:KK36::KK36::KK36:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Öp:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:heyecanlandkm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:hadi öp:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tartı köpeen olsun la kilo nedir ki istesek -3 göstertiriz :confused:

Ama sevgi baki:KK60:

Pko varsa tek ilaci sogan kuru canim ... sogan kuruni yapmis ve once rabbimin izniyle sonra sogan kuriyle bi kizim oldu :KK66:)

Ayyy kuzu bebek düşününce yaparım kesin. Bana insülin direnci yüzünden adetler düzene girsin diye verdi endokrinci ama yok çok fena yapıyor o ilaç :kusmuk:

Oyyy gel yamacima gel CANIMMM:KK15::KK60::KK22::KK37::KK36:

:KK15::KK15::KK74::KK74::KK36::KK36::KK36: sevgi pitircigimmm benimmmm :KK73: ohh be yarin korkmadan yazip basliyacam firdevs pazar gidiyor zaten :KK66:)
Yaz kuzum yazzzz
Pazar mı:halay:sonra tam gaz liste için çalışmaya başlıyoz mu:deli::KK49:
Ayyy kuzu bebek düşününce yaparım kesin. Bana insülin direnci yüzünden adetler düzene girsin diye verdi endokrinci ama yok çok fena yapıyor o ilaç :kusmuk:

Oyyy gel yamacima gel CANIMMM:KK15::KK60::KK22::KK37::KK36:
:KK53::oops::oops::oops::oops::oops:

Heeee şöyle yaaaaa:lülülü:

Kız eveeet

Katya yoksa firdevsliğin ne anlamı kalmış :110:

Ay nerden bulucam katyayıuuu ah nerde ada sen gibisi:deli:

Senin firdevs işini biliyor katyanın en iyisini kapmış :KK70:
Gelem yanina firdevs seninki kolay olur diyetlik yemekler isime gelir benim firdevs gibi yöresel yemekler istemezsin ;)):KK70:

Back
X