Valla şaka maka Allah bol sabır versin ada yahu çok zor.. babalar yaş aldıkça zorlaşıyorlarGelem yanina firdevs seninki kolay olur diyetlik yemekler isime gelir benim firdevs gibi yöresel yemekler istemezsin)
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şaka maka Allah bol sabır versin ada yahu çok zor.. babalar yaş aldıkça zorlaşıyorlarGelem yanina firdevs seninki kolay olur diyetlik yemekler isime gelir benim firdevs gibi yöresel yemekler istemezsin)
![]()
Sen bu hafta başlıyon amaaaaaBirlikte basliyalim spora verelim gazı verelim gazı :))
Oyy sormaaa dur sana yazam ozeldenValla şaka maka Allah bol sabır versin ada yahu çok zor.. babalar yaş aldıkça zorlaşıyorlar
Ne güzel didin uyumam lazım aynen.. öperim kuzucum
Yaz yaz yarın sabah serviste okuyamOyy sormaaa dur sana yazam ozelden
Kız herif uykudan sıçradı gülmeme416 mesaj ne be insafsizlar misafirlerin yaninda da kabiz oldum diyip wc ye gidip gecmis mi okuyayim yani![]()
Canım benim yanlızsın sanırım o yüzden fazla stres yaptın ki haklısın ama biliyorsun çözüm bu değil kuzum.Kızlar kusura bakmayin anca dönüş yapabildim tek tek alintilayamadim moral motivasyon sıfır.bu saate kadar eşimle tartistim.onu da fazla yiprattim sanırım sinirden.cok kötü oldu o da.ama napayim elimde degil o kadar ilac kullandim bosuna gitmesini istemedim.nasip kismet artik olursa olur diycem kaderime razi olcam napim.bu hormon yuklenmesinden midir nedir icimdeki sinir krizlerini atlatamadim aksamdan beri.sesim kısıldı bagirmaktan.sanirim fazla gerilmisim ben bu bebek konusunda tutacak tutmayacak falan derken.sanki hic bir zaman çocuğum olmayacakmış gibi geliyor hayirlisisagolun canlarim iyi ki varsiniz ne kadar iyisiniz yaaa her biriniz melek gibi bi kalbe sahipsiniz