Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakacagiz yarın ama antepli ablam sıkı geliyor
Sen markete yurume cakıl esin gitsin evde sakin kafa miunun sopasına bakarak liste yap esin gitsin alsınHergün ise giderken duraga yuruyorum sonra otobüsten inip işyerine yürüyorum eskiden 2 araç yapiyordum şimdi yürüyüp tek araç haftasonu da markete yürüdüm
He yaaaa öyleydi mortimin mortisi benim ortim demistim amaOylemiydiben bittim
![]()
Kaptanıda yanına almakMis gibi ürkek utangaç temiz mi temiz minnoşöbir ev kızısıyım ben
Alllaaaaahhhhh eceeeeee desene haftaya da fatmayı sahaya gömmeyi garantiledin
Nevommmmm
Yarın şaşırtalım mı bünyeyi?
Öğlene istediğin yemekten bir tabak ye.. karbon olsun emi :)
En sevdiğimi en çok döverim
Bakma öyle seksü seksüüüü
Oh be nisa sporlarına geri döndü ohhhhh
Hadi canımmmmm ay inan bu var ya ilaç gibi geldi şuanda banaaaaaaaa
Moralim bozuk yarınla ilgili
Oley yaaaaa
Oooooo banu yapmışsın harikasın işte bu be en misinden ara öğünnnn keyifle yersinnn
Nasıl yaptın neler kattın onu yaz müsait olunca emi![]()
Gunaydin canimBu saatde odemdir o belki de
Günaydın
3 mil lesile yaptım![]()
![]()
8 gibi tartilcam yazarım
Hergun biraz daha iniyor migdem ve simitlerim,
Kahvaltıda yok bugün
Gitmisken kan vereyim dedim
Ofise geçince tost yerim artık ,
Dr korkusu sardı bı bitseydi su işkence yaagidip sabah motorumu takayım ben
Vay vay vay demek böyle düşünüyorsun
Sen markete yurume cakıl esin gitsin evde sakin kafa miunun sopasına bakarak liste yap esin gitsin alsın
He yaaaa öyleydi mortimin mortisi benim ortim demistim amahadi neyse
Kaptanıda yanına almak![]()
GlukofenAnammm metformin mi kullanion? Bana pko icin verdiler 4 gun dayanabildim. Dr a cemkirmisim bunu kullanmam ben diye![]()
Hangisini kullaniyorsun bana hamilelik oncesi deformin vermislerdi ama hamile kalinca biraktimYok mium haftalik 1 gotururum hersekilde merak etme.Ama bu ilacin azalmasi lazim.bugun doktorumla gorustum yari tahlil yapacak eger dusme varsa insulinde ona gore ilac duzenleyecek.Yoksa dayanilacak gibi degil. Bide hamile gibi koku hassasligi yapiyo.en guzel yemek bile igrenc geliyo
Neden direk tup denemiyorsun bu kaygida olmaz bana bu yil 6 ay icinde hamile kalmazsam tup yapacaklar yaz iznimi alacagim tutunma esnasinda stres den uzak olmak icinHepinizi coookkk seviyom kiii ve iyi geceler diliyorum cok sagollun nolcak benim halim bilmiom Allaha emanet yasiyoz istehayırlısı
Glukofen 1000 lik cakil gunde 3 defa aliyorumHangisini kullaniyorsun bana hamilelik oncesi deformin vermislerdi ama hamile kalinca biraktim
Kızlar kusura bakmayin anca dönüş yapabildim tek tek alintilayamadim moral motivasyon sıfır.bu saate kadar eşimle tartistim.onu da fazla yiprattim sanırım sinirden.cok kötü oldu o da.ama napayim elimde degil o kadar ilac kullandim bosuna gitmesini istemedim.nasip kismet artik olursa olur diycem kaderime razi olcam napim.bu hormon yuklenmesinden midir nedir icimdeki sinir krizlerini atlatamadim aksamdan beri.sesim kısıldı bagirmaktan.sanirim fazla gerilmisim ben bu bebek konusunda tutacak tutmayacak falan derken.sanki hic bir zaman çocuğum olmayacakmış gibi geliyor hayirlisisagolun canlarim iyi ki varsiniz ne kadar iyisiniz yaaa her biriniz melek gibi bi kalbe sahipsiniz
Menüm:
Sabah
1 armut
1 dürtücü çay
Öğlen:
İki dilim ince biftek
Beyaz peynirli yeşil salata(1 kibrit kutusu kadar peynir)
Akşam:
3 dilim ince fırında et
Brüksel lahanası haşlanmış
6 tane kestane (eşimin annesi yapmış etle beraber pişirmiş firında çok güzeldi dayanamadım)
Su
Spor yok bugün
@MiuLego
Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Herkese gunaydin. Hiiiiicc kalkasim yok![]()
Glukofen
Ben de onu dusunuyorum ama esim hic listeye bagli kalan biri degil ki gecen sefer yesillik yerine nutella aldi geldi bu seferde sade soda yerine meyveli soda hatta beyim begenmezse listeyi hic almaz. Ama allah var domates ve ayran alma isinde iyi 2 kilo donates derim 2 tane alir gerek yokmus cokmus bosanma sebebi adam. Ilk evlendigimizde beraber giderdik ben sepete atardim o arkamdan geri yerine koyardi habersiz. Bu fazla su fazla diye. Artik esyalari tasimaya cagiriyorumVay vay vay demek böyle düşünüyorsun
Sen markete yurume cakıl esin gitsin evde sakin kafa miunun sopasına bakarak liste yap esin gitsin alsın
He yaaaa öyleydi mortimin mortisi benim ortim demistim amahadi neyse
Kaptanıda yanına almak![]()
Cokmus gercektenGlukofen 1000 lik cakil gunde 3 defa aliyorum
doktorda öyle demişti ama dayanacak halim kalmadı az önce arka üstü merdivenden yuvarlanacaktım.yürümeye mecalim kalmadı.saat 10 da randevum var gideyimde bi çare bulsun bu nedir arkadaş mide bulantısından ishalden geberdimCocoChanelmademoiselle canım hayırlı ise tek ılişki ile de tutar moralini yüksek tutmaya çalış
Kuzu tanışmadık ben yeniyim merhabakestanenin 2 tanesi 1 dilim ekmek sayılıyor
ona gore tuket, ben de evdekileri sevip geri koyuyom
Kocaya da yedirmiom
Günaydın nefs hanım
Günaydın ben de geç kaldım kalkamayinca
Bi zaman sonra vucut alışıyor diyorlar![]()