Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

IMG_20171208_073807.webp
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9

tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ben de onu dusunuyorum ama esim hic listeye bagli kalan biri degil ki gecen sefer yesillik yerine nutella aldi geldi bu seferde sade soda yerine meyveli soda hatta beyim begenmezse listeyi hic almaz. Ama allah var domates ve ayran alma isinde iyi 2 kilo donates derim 2 tane alir gerek yokmus cokmus bosanma sebebi adam. Ilk evlendigimizde beraber giderdik ben sepete atardim o arkamdan geri yerine koyardi habersiz. Bu fazla su fazla diye. Artik esyalari tasimaya cagiriyorum

Seninki de bi degisikmis, benimki sürekli bana sorar ne alayım diye (Bende böyle çıldırıyorum gerçi)

doktorda öyle demişti ama dayanacak halim kalmadı az önce arka üstü merdivenden yuvarlanacaktım.yürümeye mecalim kalmadı.saat 10 da randevum var gideyimde bi çare bulsun bu nedir arkadaş mide bulantısından ishalden geberdim

Oyyy kiyamam :KK60:ilacı kullanmadan önce insanlar abartıyor, canlari cici diyordum ama kullanınca hak verdim. Mide bulantısı ishal hâl kalmıyor :mad:

Gunaydin kizlar sabah sabah dilime dolandi sarki
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvah eyvah

Tarti sonucum korkunc 88.2 dogru olabilir mi gercekten bu olabilir mi ben ne yaptim kendime.
@MiuLego

Benim butun cabam gitti:KK61:
çakılım ne oldu kuzum anlamadım ben

Glukofen 1000 lik cakil gunde 3 defa aliyorum
geçmiş olsun bu arada:KK60:
1000 mg lığı günde 3 defa bende kullandım,doktor 1 hafta günde 1 tane,2.hafta 2 tane,3,hafta 3 e çıkartıpta kullan dedi,sanırım vücudun alışması için
sen direk günde 3 taneylemi mi başladın acaba?o_O

doktorda öyle demişti ama dayanacak halim kalmadı az önce arka üstü merdivenden yuvarlanacaktım.yürümeye mecalim kalmadı.saat 10 da randevum var gideyimde bi çare bulsun bu nedir arkadaş mide bulantısından ishalden geberdim

Ayy Hande insanın iliğini
Kemiğini kurutur o ilaç ya. Günde 3 tane 1000 ne demek ya , çok fazla cnm ben olsam başka bir yere daha giderdim

Back
X