Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle im benim kızımda yumurta takibi ile oldu.Çatlatma iğnesi olduğum gün eşim rahatsızdı,parmağını kıpırtadacak hali bile yoktu.Aynen senin gibi üzülmüştüm boşa gitti emeklerim tutmaz diye.Allaha şükür hamile kaldım.O günü şart koyma ,aynen takvim veriyor zaten dr günaşırı.Her hamile kalan o gün kalmıyor ya,üzme kendini bitanem ,moralini bozma.:KK60:

Benimde oğlanlar catlamali oldu ve tek gün ile oldu ;) bunu yazmayı unuttum CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle

Varsın tartı fazla desin ,sen inceldiğini biliyorsun ,yarın tartılınca eksi çıkacağını biliyorsun ya,listeye de az geç girersin ,sonuçta buradasın.

Evet cnm yılbaşında girerim diye düşünüyorum yinede ama çok inceldim;)

Ablacm bu hafta değil inşallah haftaya goruruz

Aman canım dikkat uykusuzluk diyet ilaç yorgunluk halin kalmadı bu hafta bedenine kendine iyi bak canım diyet yapmak ve anne olmak için güçlü olman gerek

Güzel başlangıç canim

Vayyy maşallah yüzdeye tartiya canım geçen yıl bendede yüksek insülin direnci vardı Aralık ayında gittim günde 1 ilaç alıyordum sonra gitmedim ama 1 yıl oldu bende baktiracagim iyi olur sağlık çağı yapıyormuş kızlar şeker tahlili özele gidemem devlet hastanelerinde uzak

Canım bu hafta gerçekten emek verdin sporu nla diyetinle önemli olan emek bunun karşılığında ncelme olarak aldın birçok kişi benim yüz üst u olduğuma inanmiyorlar çünkü çok güzel toparlandı çok şükür

Çok güzel vermişsin canim tebrikler

Evet abla baya toparladı vücudum

Benimde oğlanlar catlamali oldu ve tek gün ile oldu :KK66: bunu yazmayı unuttum CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Benimki de ikizdi ama birinde kalp atışı yoktu,diğerine zarar verir ölmesi diye çok korkmuştum .Dr zamanla küçülür yok olur dedi kalp atışı olmayan bebek,gerçekten de öyle oldu.

ooohh pattis detoksu hayırlı olsun bol eksi getirsin eflalim
spor da yapılmış detoksa rağmen
seninle emeğinle dikkatin özeninle gurur duyuyorum

daha listeye girdiğinden beri beni hiç üzmedin beslenme açısından

iyi ki varsın beee:KK60:
Sağol kuzum umarım tartı da ben üzmez :KK200:

:KK42: ay sen ağlama lütfen minik kuşum :KK42:
ağlarımki,pazardan beri +300 ü kovamadım, ben ağlamıyımda kimler ağlasın:KK42:
sen niye ağlıyon bakim :KK43:
Geçen hafta : 66.4
Bu hafta 65.6
Giden _800

:ıslık::ıslık::KK23:cok beklenti içine girmişim
Sanırım beğenmedim
Cumartesi 65.8 di ctesiden bu yana 200 nasıl gider :KK43:

masumm fazla kilon kalmadığı için az az gitmesi normal,benimde bu hafta böyle oldu,hafta sonundan beri aynı rakamdayım,geçen haftada aynısı olmuştu,niye böyle anlamıyorum ama bazen takılıyo vücut,sanırım alışa alışa iniyo
yinede eksi görmen güzel tebrik ederim :KK60:

Çevreden de inceldiğimi söylüyorlar ama ben fazla farkında değilim .Ben sadece göbeğe endeksli olduğumdan herhalde :KK45:

Canım bende bir göbek vardı ilk o göze çarpar di ama spor salonunda bazı aletlerle çalıştım o bile küçüldü çok şükür imkanın varsa tavsiye ederim

geçen hafta:57
bu hafta: 57,3:KK42:
fark:+300 gram
@MiuLego
Okudum mesajını bazen takılabiliyor belki bir başka taktik bekliyor vücut begüm. Ben bazen bitki çayını değiştiriyorum bazen dukan içeceği yapıyorum bazen sadece pro gidiyorum. İllaki fark edecek canım. Demekki eksik bişeyler var yapılmayan.

Oha falan oldum yani:KK53:

Tebrikler:)

Ablacm bu hafta değil inşallah haftaya goruruz

Aman canım dikkat uykusuzluk diyet ilaç yorgunluk halin kalmadı bu hafta bedenine kendine iyi bak canım diyet yapmak ve anne olmak için güçlü olman gerek

Güzel başlangıç canim

Vayyy maşallah yüzdeye tartiya canım geçen yıl bendede yüksek insülin direnci vardı Aralık ayında gittim günde 1 ilaç alıyordum sonra gitmedim ama 1 yıl oldu bende baktiracagim iyi olur sağlık çağı yapıyormuş kızlar şeker tahlili özele gidemem devlet hastanelerinde uzak

Canım bu hafta gerçekten emek verdin sporu nla diyetinle önemli olan emek bunun karşılığında ncelme olarak aldın birçok kişi benim yüz üst u olduğuma inanmiyorlar çünkü çok güzel toparlandı çok şükür

Çok güzel vermişsin canim tebrikler

tebrik ederim :))
Teşekkür ederim Kızlar :KK200:

Benim kilom sabit
51.1
Neden boyle oldu ki :KK43: cok dikkat etmisdim oysa. Bol -bol da spor yaptim
Uzuldum gercekten
:KK43:
@MiuLego
Verecek yağ kalmamıştır belki :KK48:
Maaşallah kilon çok güzel keşke benim olsa :KK53:
Bence direniyor şuan vücudun bi anda gidecektir