Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tüm haftayı efser kesin bişeyler gömdü moral bozukluğuyla diye korkuyla geçirdim :KK42:

mezun etmiyim de gör:KK62:

ama eksi de güzel etsem mi:rolleyes:

ay bilemedim..:rolleyes:

e hala geldiyse zaten haftaya da eksi haftan değil mi senin? neden bu hafta mezun ediyoz ki:confused:
Onu düşünmeni istedimki:deli:Yok daha fazla saç kaybına neden olmayayim ben burda ayrılayım :KK45:

@Triplimelek Megi
@Makbule007
@cakil80
@ErSeSi
Bonus Bonus
@Sarayca

kızlar hadi bu gün itibariyle yeni bir başlangıç yapalım, hiç bozmadan yolumuza devam edelim, birbirimize destek olalım, 1 gün diyet yapıp, ertesi gün tüm emeklerimizi çöpe atmayalım, vücudumuzun dengesini bozmayalım, nefsimize sahip çıkalım... bir hafta 2 kg verip ertesi hafta 3 kg almayalım... var mısınız sağlıklı beslenip, spor yaparak güle eğlene kilo vermeye....:KK24:

Yaa gozlerimi doldurmasana :KK42:
Kendini dusundugun an benide hepimizide anman ne kadar guzel oldu saraycam sagolasin :KK200: cok guzel elektrikler aldim bu mesajdan asiri guzel :KK200:

Allah kolaylık versin zaafiyetimizi yenmeyi nasip etsin bize insallah.

tamam tamam :KK74::KK74::KK74:şu sigara bitsin tartılcam hemen:confused:korkuyorumm
Sigarada kalori yok mu kız şişirir içme :deli:
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300:KK73::KK73:
Oooo harika canım tebrik ederim :KK9::KK73:
günaydın

geçen hafta 54.2
bu hafta 54.0
fark 0.2

hafta içi bundan 300 gr daha eksiiydim. :KK34:
ay aman olsun sefam olsun tüm eksiler güzeldir artık öğrendim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Olsun canım yine de çok güzel ki tebrik ederim :KK9::KK73:

Yaa gozlerimi doldurmasana :KK42:
Kendini dusundugun an benide hepimizide anman ne kadar guzel oldu saraycam sagolasin :KK200: cok guzel elektrikler aldim bu mesajdan asiri guzel :KK200:

Allah kolaylık versin zaafiyetimizi yenmeyi nasip etsin bize insallah.

:KK74:bonus saçlarına gömülüp uyuyasım var ulan!

Back
X