Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bu iş genetik değil ki üzülme sen. Zamanla öğrenir okur okudukça güveni gelir daha çok okumak ister.
Benim annem de babamda kitap okuyan insanlar değildi. Ben çok okudum okurum okumayı araştrmayı çok seviyorum. Çocuğun okulu öğretmeni okul arkadaşları çevresi daha etkili bence.
Ben ilkokulda iyi bi öğrencydim öğretmenm bana ailene söyle seni başka okula gndersnler burda harcanrsn demişti.
Okuyan heryerde okur evt ama iyi öğrencilerin olduğu okullar kişiyi vizyon sahibi yapıyor farklı bir çevre aaa böyle de bir hayat varmş dedirtiyor.
4 kardeşiz 2si bzm mahallede okudu. Ben ve diğer kardeşm okul değiştrdik bakış açısı gerçekten çok değişiyor.
Canım benim annem babamda okumazdı, hatta 6 kardeşiz içlerinde bir ben kitap okurum.
Okul idare eder ama öğretmen gerçekten çok iyi çok memnunuz. Okulun en iyi öğretmeni, kim duysa hım o öğretmen mi çok şanslısınız diyor. Hatta diğer sınıf velileri arasında dedikodu çıkmış, bizim sınıfta ki öğrenciler hep öğretmen çocuğuymuş :KK53: alakası yok benim bildiğim üç tane var öyle.
Öğretmenimiz sık sık toplantı yapıyor, sınıfta üç öğrenci dışında maşaallah hepsi gayretli başarılı. Veliler de gerçekten emek veriyor, öğretmenle birlikte hareket ediyoruz bu uyum co önemli.
Sakin olmam lazım ben çok panik takıntılı bir insanım maalesef :(

Sensin gıcık :lülülü:Kızı düşünüyoruz suç oluyor:deli::KK45:
Sigara wc ye cikariyodur bence
Zararlı zararlı :KK53:su da wc ye çıkarıyor :KK45:
sağol nehirim nilim :KK200:

yaa şimdi düşündüm de ben bilmiyomuşum evlendiğim kiloyu :KK48: senide tebrik ederim canım hem halan için hem eksilerin için :KK73:
:KK200::KK200:
haftaya temizlerim inşallah tabide, anlamadığım bu hafta o kadar spor yaptım onlar nerde:KK64:

Begüşüm vücudun şekilleniyor sporun zararı olur mu sen merak etme yağdan veriyorsun emin ol bir de kaslar yorulunca artı çıkarabiliyor:KK200:

:KK62:
aklımdasın yarışmada kuzucummm

üzülme neden üzüldün ki kiloyaa
bence +0.1 de kalması iyi oldu bu hafta kaçaklar vardı çünkü.. haftaya güzel eksi gelir canımcım

vaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy

1 gündeeeee

-0.7:KK9:

haftaya cumaki kilonu şimdiden merak ediyorum canımm:confused:

çakılım evet olabilir.. normaldir..

unutma ki çabuk gelen çabuk gider.. bu hafta istersen fazlasını verebilirsin.. sporunu aksattın.. boşu boşuna yedin durdun.. gelir bu artı.. özüne dön hadi:KK5:

Ne şekil sevinsem ki bunaaaaaaaaaaaa

neler yapsam ki Allaaaaaaahhhhhhhhhhh:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

listeye harika giriş oldu hande..

Bundan sonra dün konuştuğumuz gibi emin adımlarla yavaş sakince ilerleme zamanı... 800-1.800 aralığında eksiler gelsin artık emi kuzum:KK37:

süper yüzde yahuuuuuuuuuu

hoş geldin 7 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21:

masum süper beeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:cumartesi geç saat tartısıyla kıyaslama kuzum yahuuuu

hem yeni beslenme şeklinle de kilo verebiliyorsun bunu da gördük.. az da değil MAŞALLAH -800 çok iyi rakam:rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ooooooooooooo kuzucum süper bir eksi buuuu

bebişi minnacık olan sendin dimi yakamoz?

begüş :KK62:

yine de beklediğimden az artı geldi.. hemen temizleriz bunu bu hafta

kuzumm kas oranın artıyor olabilir.. bir de beslenmen değişik geliyor bana.. kuru böyle.. sanki meta hızlandırıcı şeyler yemiyorsun hiç.. sabit artıdan iyidir:KK60:

:KK73::KK73::KK73::KK73:ohhh o hafta başı artısını vakit kaybetmeden temizledin kuzum.. bu hafta sonundan temiz çık emi

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:süpersin eflalimmmmmmmmmmm

geçen hafta üstüne bu hafta hem de regl haftası :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok beğendimmmmmmmmm:rolleyes:

geçmiş hafta kilo düzenine bir bakayım ben hele

hadi hayırlı olsun saraycam çok kısa sürede 5 lere geçeriz asma suratını kız:KK74:

vay vay vay mezun olurken de şov yaparım diyosunnnnn:confused:

sen 12 yi bekleyeydin o rakam 65.4 olurdu en az.. niye beklemedin ki:KK34:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:1.1 az mı geldi hatice :KK70:

maşallah beeeeee aynen devam kuzum aynennnnnn:21:
Evet canım bendim 44 günlük olduk bugün :KK68:

Dün ki menüm :KK52: @MiuLego begum75 begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum:KK53:kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum:KK45:Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir:işsiz:

Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri :KK53: + 4 çtl yoğurtlu kereviz :rapci:

42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates :spor:

@Sarayca begum75 begum75 @Triplimelek Megi @ada81 @masumm @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım :sampiyon:
tebrik ederim canım bence daha da eksidesin :KK200:

Seni en iyi ben anlıyorum çünkü sadece o çocukları sevmek dışında sorumluluk almayan bir eş
İşin özeti işte bu cümle white. Ve psikolojisini bozduğu annenin anneliği de acımasızca eleştiren bir adam bu...

Canım benim annem babamda okumazdı, hatta 6 kardeşiz içlerinde bir ben kitap okurum.
Okul idare eder ama öğretmen gerçekten çok iyi çok memnunuz. Okulun en iyi öğretmeni, kim duysa hım o öğretmen mi çok şanslısınız diyor. Hatta diğer sınıf velileri arasında dedikodu çıkmış, bizim sınıfta ki öğrenciler hep öğretmen çocuğuymuş :KK53: alakası yok benim bildiğim üç tane var öyle.
Öğretmenimiz sık sık toplantı yapıyor, sınıfta üç öğrenci dışında maşaallah hepsi gayretli başarılı. Veliler de gerçekten emek veriyor, öğretmenle birlikte hareket ediyoruz bu uyum co önemli.
Sakin olmam lazım ben çok panik takıntılı bir insanım maalesef :KK43:
Okuyup okumayacagını bu yaşta anlamazsın 3 cocuk annesi tecrübesiyle söylüyorum:KK19: bir gün şu gününe tebessüm edeceksin :KK37:

Back
X