- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
sağol nehirim nilimOlsun canım yine de çok güzel ki tebrik ederim![]()

yaa şimdi düşündüm de ben bilmiyomuşum evlendiğim kiloyuDaha ne olsun ya zaten kilon güzel ki. Evlendiğim kilodasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol nehirim nilimOlsun canım yine de çok güzel ki tebrik ederim![]()
yaa şimdi düşündüm de ben bilmiyomuşum evlendiğim kiloyuDaha ne olsun ya zaten kilon güzel ki. Evlendiğim kilodasın![]()
haftaya temizlerim inşallah tabide, anlamadığım bu hafta o kadar spor yaptım onlar nerdeÜzülmüyoruz haftaya temizlersin sen
Canım benim annem babamda okumazdı, hatta 6 kardeşiz içlerinde bir ben kitap okurum.Canım bu iş genetik değil ki üzülme sen. Zamanla öğrenir okur okudukça güveni gelir daha çok okumak ister.
Benim annem de babamda kitap okuyan insanlar değildi. Ben çok okudum okurum okumayı araştrmayı çok seviyorum. Çocuğun okulu öğretmeni okul arkadaşları çevresi daha etkili bence.
Ben ilkokulda iyi bi öğrencydim öğretmenm bana ailene söyle seni başka okula gndersnler burda harcanrsn demişti.
Okuyan heryerde okur evt ama iyi öğrencilerin olduğu okullar kişiyi vizyon sahibi yapıyor farklı bir çevre aaa böyle de bir hayat varmş dedirtiyor.
4 kardeşiz 2si bzm mahallede okudu. Ben ve diğer kardeşm okul değiştrdik bakış açısı gerçekten çok değişiyor.
Sensin gıcıkkızz gıcıkk![]()
Zararlı zararlıSigara wc ye cikariyodur bence
sağol nehirim nilim
yaa şimdi düşündüm de ben bilmiyomuşum evlendiğim kiloyusenide tebrik ederim canım hem halan için hem eksilerin için
![]()
haftaya temizlerim inşallah tabide, anlamadığım bu hafta o kadar spor yaptım onlar nerde![]()
Evet canım bendim 44 günlük olduk bugün
aklımdasın yarışmada kuzucummm
üzülme neden üzüldün ki kiloyaa
bence +0.1 de kalması iyi oldu bu hafta kaçaklar vardı çünkü.. haftaya güzel eksi gelir canımcım
vaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy
1 gündeeeee
-0.7
haftaya cumaki kilonu şimdiden merak ediyorum canımm
çakılım evet olabilir.. normaldir..
unutma ki çabuk gelen çabuk gider.. bu hafta istersen fazlasını verebilirsin.. sporunu aksattın.. boşu boşuna yedin durdun.. gelir bu artı.. özüne dön hadi
Ne şekil sevinsem ki bunaaaaaaaaaaaa
neler yapsam ki Allaaaaaaahhhhhhhhhhh
listeye harika giriş oldu hande..
Bundan sonra dün konuştuğumuz gibi emin adımlarla yavaş sakince ilerleme zamanı... 800-1.800 aralığında eksiler gelsin artık emi kuzum
süper yüzde yahuuuuuuuuuu
hoş geldin 7 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
masum süper beeeeeeeeeeeeecumartesi geç saat tartısıyla kıyaslama kuzum yahuuuu
hem yeni beslenme şeklinle de kilo verebiliyorsun bunu da gördük.. az da değil MAŞALLAH -800 çok iyi rakam
ooooooooooooo kuzucum süper bir eksi buuuu
bebişi minnacık olan sendin dimi yakamoz?
begüş
yine de beklediğimden az artı geldi.. hemen temizleriz bunu bu hafta
kuzumm kas oranın artıyor olabilir.. bir de beslenmen değişik geliyor bana.. kuru böyle.. sanki meta hızlandırıcı şeyler yemiyorsun hiç.. sabit artıdan iyidir
ohhh o hafta başı artısını vakit kaybetmeden temizledin kuzum.. bu hafta sonundan temiz çık emi
süpersin eflalimmmmmmmmmmm
geçen hafta üstüne bu hafta hem de regl haftası
vaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok beğendimmmmmmmmm
geçmiş hafta kilo düzenine bir bakayım ben hele
hadi hayırlı olsun saraycam çok kısa sürede 5 lere geçeriz asma suratını kız
vay vay vay mezun olurken de şov yaparım diyosunnnnn
sen 12 yi bekleyeydin o rakam 65.4 olurdu en az.. niye beklemedin ki
1.1 az mı geldi hatice
maşallah beeeeee aynen devam kuzum aynennnnnn![]()
tebrik ederim canım bence daha da eksidesinDün ki menüm@MiuLego
begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum
kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum
Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir
Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri+ 4 çtl yoğurtlu kereviz
42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates
@Saraycabegum75 @Triplimelek Megi @ada81 @masumm @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım
![]()
İşin özeti işte bu cümle white. Ve psikolojisini bozduğu annenin anneliği de acımasızca eleştiren bir adam bu...Seni en iyi ben anlıyorum çünkü sadece o çocukları sevmek dışında sorumluluk almayan bir eş
Sadece dek birgun spor yapmadım balım ama geri günler ne yaptım hatırlamıyorum suanEki Görüntüle 2076505
kızlar sporlarda bi eksiklik yanlışlık varmıdır?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
Nego
Donna_salut
Whiteblacklife
SÜPERSTARLAR
@nar_cicegim
@cakil80
@Sarayca
@Nefs
@Zeytinlerimm
Rabbim ne duan varsa kabul etsin sağlıcakla evladınıza kavuşursunuz inşallah canımKızlar cumleten hayırlı cumalar diliyorum ben ve bebişim için dua istiyorum kolay gelsin herkese sevgiler
Allahım öhö öhö ses kontrol malipina ne dedi banaSen insan değilsin![]()
Tebrikler eflalim
Sağol kuzum benim inşallah bozmak yok cıs cos yok bu hafta sonu gördüm gördüm bir de regliye 3 gün var diyor takvim tabi zamanında gelirsetebrik ederim canım bence daha da eksidesin![]()
Tebrikler canım bravoooooooooooEki Görüntüle 2076510
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum![]()
ooo tebrik ederim abla mezuniyetiniEki Görüntüle 2076510
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum![]()
Okuyup okumayacagını bu yaşta anlamazsın 3 cocuk annesi tecrübesiyle söylüyorumCanım benim annem babamda okumazdı, hatta 6 kardeşiz içlerinde bir ben kitap okurum.
Okul idare eder ama öğretmen gerçekten çok iyi çok memnunuz. Okulun en iyi öğretmeni, kim duysa hım o öğretmen mi çok şanslısınız diyor. Hatta diğer sınıf velileri arasında dedikodu çıkmış, bizim sınıfta ki öğrenciler hep öğretmen çocuğuymuşalakası yok benim bildiğim üç tane var öyle.
Öğretmenimiz sık sık toplantı yapıyor, sınıfta üç öğrenci dışında maşaallah hepsi gayretli başarılı. Veliler de gerçekten emek veriyor, öğretmenle birlikte hareket ediyoruz bu uyum co önemli.
Sakin olmam lazım ben çok panik takıntılı bir insanım maalesef![]()