Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Meta hizlandirici ne ki ? Yani hangi yiyecekler ? :KK64:ne yesem ki ?
canım kabak gibi meselaaa... ne bileyim taze fasulye.. zeytinyağlı sulu yemekler.. sulu et yemeklerii.. anans gibi meyveler kiraz sapı gibi çaylar .. filan filan :)
Eksilere doymayan miu :KK70:
:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::KK53:
Oglum uyusa da banyoyu toplasam da tartilsam:confused:
hadi çatladık daaaaaaaaaaaaaaaaa:skandal:
Onu düşünmeni istedimki:deli:Yok daha fazla saç kaybına neden olmayayim ben burda ayrılayım :KK45:
yoooo haftaya eksi haftası yahu neden ayrıllıyorsun ki alla alla.. yanlış mıyım eksi haftası değil mi?
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Giden 1.300:KK73::KK73:
vay vay vay zeytinnnnnnnn helal beeee:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

günaydın

geçen hafta 54.2
bu hafta 54.0
fark 0.2

hafta içi bundan 300 gr daha eksiiydim. :KK34:
ay aman olsun sefam olsun tüm eksiler güzeldir artık öğrendim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
oyyyyyyyyyyyyy
harikasın ördeğim
korumada olması gereken bir eksi geldi senden çok sevdim:KK60:

ay ebnim bir sürü alıntım vardı gimtiş hepsi :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

tebrik mesajlarıız için teşekürler ama hüsran oldu benim için ben 64.9 filan hedeflemiştim acıkcası ama olmadı :KK43:

Nego Nego çok istikrar ile gidiyorsun cnm tebrik ederimmm seni 63 ler geldi 5 lerde gelecektir kısa zmanda :KK68::KK68::KK68::KK68:
Sağol canım :KK15:

canım kabak gibi meselaaa... ne bileyim taze fasulye.. zeytinyağlı sulu yemekler.. sulu et yemeklerii.. anans gibi meyveler kiraz sapı gibi çaylar .. filan filan :)

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::KK53:

hadi çatladık daaaaaaaaaaaaaaaaa:skandal:

yoooo haftaya eksi haftası yahu neden ayrıllıyorsun ki alla alla.. yanlış mıyım eksi haftası değil mi?

vay vay vay zeytinnnnnnnn helal beeee:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

oyyyyyyyyyyyyy
harikasın ördeğim
korumada olması gereken bir eksi geldi senden çok sevdim:KK60:
Evet :KK59:Kafanda sac kalmaz :KK23:kel dolanancan :KK70:
Bana müsade artık :KK60:

Evet canım bendim 44 günlük olduk bugün :KK68:

diyet nasıl gidiyor peki? düzene oturdun mu sence?

Yakamozz-z (74/73.5/0.5/%0.68)

YaKaMoZz-z (73.5/72.8/0.7/0.95)

YaKaMoZz-z (72.8/71.7/1.1/%1.51)

3 haftalık kilo bildirimlerin kuzucum.. eksi miktarı artmış.. iyi gidiyor sanki... sence?

Ben de geldimm
Geçen hafta 86.0
Bu hafta 84.9
Fark 1.1
Daha fazla bekliyordum ama buna da şükür. Bu hafta baya hareketli geçti haftaya daha iyi olur inşallah.
kız hatçik tebrikler maşallah sana orti olakmı seninle:KK53::KK53:

Evet patlattı vallaa.Ama o ilaç kullanıyo eşit deeliz :KK11: ama takıma süper artı oldu:halay::halay::halay:
@MiuLego malipinaya söylermisin lütfen aç gezdiğimi
ilaç bende ishal yapıyo
yesem bu kadar vermezdim kiiiii:sinirli:

ay ebnim bir sürü alıntım vardı gimtiş hepsi :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

tebrik mesajlarıız için teşekürler ama hüsran oldu benim için ben 64.9 filan hedeflemiştim acıkcası ama olmadı :KK43:

Nego Nego çok istikrar ile gidiyorsun cnm tebrik ederimmm seni 63 ler geldi 5 lerde gelecektir kısa zmanda :KK68::KK68::KK68::KK68:
banu vallaha pataklarım bak seni

cidden fena sopalarım:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Back
X