Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence de iyi gitmeye başladı canım diyetim oturdu artık istediğim kiloya inmeden dönmem bu yoldan
Normalde daha azaltırdım yediklerimi ama malum emziriyorum o yüzden bir müddet daha böyle beslenmeye devam edicem
Bana güvenebilirsiniz miuuu :KK15:
güven konusu işte.. sana güvnememek değil.. öğle arasına gidicem dönünce konuşalım emi.. 14:00 civarı inşallah gelicem..

yeni doğum yaptın diye yemeye zorlarlar sen de yersin falan ben ondan korkuyorum.. dönünce detaylı konuşalım

vay vay vay vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy bak hele demek ki tartısızlık sana yaradı vayttttt

:KK57: -1.2 için özür mü diledi o:skandal:

:KK57: regl haftası -1.2 yi beğenmedi mi o:skandal:

kız pınar ağzını yüzünü parçalarım senin he severken... -1.2 :rapci:az mı beeeeeeeeee:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

kalk kalk çıkar ponponları allahın delisi:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

aynen vaytım.. tartı yok stres yok.. ve harika bir sonuç var.. bu yoldan devam et derim balım
Vallaha mı kabul mu eksim şimdi ayyy :KK74::KK74::KK74:
liste için azdır diye düşündüm ne bilim 96yı görürüm belki bu hafta dedim ama olmadı.

Gecen hafta : 73.9
Bu hafta : 72.4
Fark : 1.5
Yuzde : 2.03
@MiuLego
Vuuu tebrikler :KK9:demek ki neymiş bulgur yiyip spor yapmamak lazımmış :KK70:
Canım sende uykusuz kalınca kilo verenlerdenmisin, eltimin biri öyle erir hemen. Bende şişerim :confused:

kilommmm 70,900 çok almışım bir haftada aldım hemde çünkü yedim biliyorum benim hatam... üstelik bugün reglinin üçüncü günü .....turşu çok yedim bide suyunu içtim ödem oldu farkındayım yöresel yağlı yemekler yenildi.... pişmanmıyımmm çoookkk :sinirli::sinirli:elimde olmadan gelişti böyle kendime ayrı yemekler yapamadım .... ve herşeyden bol bol zıkkımlandım ve sıfır spor....artık bitti ben 69 seneler sonra ilk defa görmüştüm kaybetmek istemiyorum tekrar 69 görecem haftaya inşallah sonra gelsin hedef 58 :KK66:)

@MiuLego senin emeğine layık olamıyorum farkındayım ama artık bitti bu msj favorilerine ekle vur yüzüme yüzüme emiiii :KK11::KK11::KK11:
ada kuzum 1.6 artı var.. aslında bu 3 günde bile gidebilir çabuk gelen artı çünkü.. üzülme.. hadi dediklerine inanıyorum.. gönderelim gitsin.. listeye gel gayrı...

mesaj aklımda:KK73:
Vallaha mı kabul mu eksim şimdi ayyy :KK74::KK74::KK74:
liste için azdır diye düşündüm ne bilim 96yı görürüm belki bu hafta dedim ama olmadı.
çıldırma hayır harika bir eksi ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gurur duyuyorum seninle ben:KK37:
Gecen hafta : 73.9
Bu hafta : 72.4
Fark : 1.5
Yuzde : 2.03
@MiuLego

Beklediğimize değdi beeeeeeeeeeeeeee

ay bernaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

böylesi zorlu bir haftayı bile nasıl güzel bir eksiyle atlattın helal olsun yahuuuuuuuuu

artık 6 lara geçiyoruz biz farkında mısın:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

süpersin kuzuum:rolleyes:nasıl mutlu oldum nasıllllllllllllllllllll:KK74:

ada kuzum 1.6 artı var.. aslında bu 3 günde bile gidebilir çabuk gelen artı çünkü.. üzülme.. hadi dediklerine inanıyorum.. gönderelim gitsin.. listeye gel gayrı...

çıldırma hayır harika bir eksi ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gurur duyuyorum seninle ben:KK37:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

böylesi zorlu bir haftayı bile nasıl güzel bir eksiyle atlattın helal olsun yahuuuuuuuuu

artık 6 lara geçiyoruz biz farkında mısın:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

canııımmm :KK74::KK74::KK74::KK74::KK60::KK60::KK60:

güven konusu işte.. sana güvnememek değil.. öğle arasına gidicem dönünce konuşalım emi.. 14:00 civarı inşallah gelicem..

yeni doğum yaptın diye yemeye zorlarlar sen de yersin falan ben ondan korkuyorum.. dönünce detaylı konuşalım
:KK48: Bi bilsen ne kadar yalnızım su verecek kimse bile Yok o konuda rahat olabilirsin tamamdır gelince konuşuruz

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

çook yedim çook kaptanım yemek yedim üstüne çikolata yedim onun üstüne ekmek arası peynir yapıp yedim. her akşam patlaşmış mısır yedim üstüneçekirdek yedim üstüne ekmek arası yine peynir yedim çok pis yedim... niye bu kadar yedim çook sıkıldım bu hafta ama neye sıkılıyorum bilmiyorum böyle tuhaf bi haftaydı hepsini firdevsin üstüne atmakta doğru değil ruhsal olarak yine evdeyim yine rutin işler yine yine yine diye diye azıttım... bi tarafım iş arıyor diğer tarafım iş aramaya bile üşeniyor nasıl bi psikoloji içinde olduğumu anlatabildim mi :cry::cry:

Huhu süperrrrrrrrr
Teşekkür ederim canım
Vuuu tebrikler :KK9:demek ki neymiş bulgur yiyip spor yapmamak lazımmış :KK70:
Canım sende uykusuz kalınca kilo verenlerdenmisin, eltimin biri öyle erir hemen. Bende şişerim :confused:
Valla bilmiyorum kuzum test etmedim ama olabilir.
O cumleyi kurarsam miu dilimi kesip duvarina cerceveyle asacakmış :confused: Ben demedim eflal dedi :D :D

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ay evetttt 79.9 u gordugume nasil sevinmiştim simdi 6 lar geliyooo

Back
X