hadi gelsin tartı sonucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu@MiuLego tartildimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gelsin tartı sonucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu@MiuLego tartildimmm
güven konusu işte.. sana güvnememek değil.. öğle arasına gidicem dönünce konuşalım emi.. 14:00 civarı inşallah gelicem..Bence de iyi gitmeye başladı canım diyetim oturdu artık istediğim kiloya inmeden dönmem bu yoldan
Normalde daha azaltırdım yediklerimi ama malum emziriyorum o yüzden bir müddet daha böyle beslenmeye devam edicem
Bana güvenebilirsiniz miuuu![]()
Vallaha mı kabul mu eksim şimdi ayyyvay vay vay vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy bak hele demek ki tartısızlık sana yaradı vayttttt
-1.2 için özür mü diledi o
regl haftası -1.2 yi beğenmedi mi o
kız pınar ağzını yüzünü parçalarım senin he severken... -1.2az mı beeeeeeeeee
kalk kalk çıkar ponponları allahın delisi
aynen vaytım.. tartı yok stres yok.. ve harika bir sonuç var.. bu yoldan devam et derim balım
her türlü dayak yiyorum ama olmaz ki
Yenildim sana ama olsun saygılar üstad
Hepimizi aç gözlü etti bu miuVallaha mı kabul mu eksim şimdi ayyy
liste için azdır diye düşündüm ne bilim 96yı görürüm belki bu hafta dedim ama olmadı.
Huhu süperrrrrrrrr
Vuuu tebrikler
ada kuzum 1.6 artı var.. aslında bu 3 günde bile gidebilir çabuk gelen artı çünkü.. üzülme.. hadi dediklerine inanıyorum.. gönderelim gitsin.. listeye gel gayrı...kilommmm 70,900 çok almışım bir haftada aldım hemde çünkü yedim biliyorum benim hatam... üstelik bugün reglinin üçüncü günü .....turşu çok yedim bide suyunu içtim ödem oldu farkındayım yöresel yağlı yemekler yenildi.... pişmanmıyımmm çoookkkelimde olmadan gelişti böyle kendime ayrı yemekler yapamadım .... ve herşeyden bol bol zıkkımlandım ve sıfır spor....artık bitti ben 69 seneler sonra ilk defa görmüştüm kaybetmek istemiyorum tekrar 69 görecem haftaya inşallah sonra gelsin hedef 58
)
@MiuLego senin emeğine layık olamıyorum farkındayım ama artık bitti bu msj favorilerine ekle vur yüzüme yüzüme emiiii![]()
çıldırma hayır harika bir eksi ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gurur duyuyorum seninle benVallaha mı kabul mu eksim şimdi ayyy
liste için azdır diye düşündüm ne bilim 96yı görürüm belki bu hafta dedim ama olmadı.
inşallah inşallahTebrik ederim canım daha fazla bekliyordun büyük ihtimal ama olsun haftaya daha da güzel olur inşallah![]()
canııımmmada kuzum 1.6 artı var.. aslında bu 3 günde bile gidebilir çabuk gelen artı çünkü.. üzülme.. hadi dediklerine inanıyorum.. gönderelim gitsin.. listeye gel gayrı...
mesaj aklımda
çıldırma hayır harika bir eksi ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gurur duyuyorum seninle ben
Beklediğimize değdi beeeeeeeeeeeeeee
ay bernaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
böylesi zorlu bir haftayı bile nasıl güzel bir eksiyle atlattın helal olsun yahuuuuuuuuu
artık 6 lara geçiyoruz biz farkında mısın
süpersin kuzuumnasıl mutlu oldum nasıllllllllllllllllllll
![]()
güven konusu işte.. sana güvnememek değil.. öğle arasına gidicem dönünce konuşalım emi.. 14:00 civarı inşallah gelicem..
yeni doğum yaptın diye yemeye zorlarlar sen de yersin falan ben ondan korkuyorum.. dönünce detaylı konuşalım
çook yedim çook kaptanım yemek yedim üstüne çikolata yedim onun üstüne ekmek arası peynir yapıp yedim. her akşam patlaşmış mısır yedim üstüneçekirdek yedim üstüne ekmek arası yine peynir yedim çok pis yedim... niye bu kadar yedim çook sıkıldım bu hafta ama neye sıkılıyorum bilmiyorum böyle tuhaf bi haftaydı hepsini firdevsin üstüne atmakta doğru değil ruhsal olarak yine evdeyim yine rutin işler yine yine yine diye diye azıttım... bi tarafım iş arıyor diğer tarafım iş aramaya bile üşeniyor nasıl bi psikoloji içinde olduğumu anlatabildim miada kuzum 1.6 artı var.. aslında bu 3 günde bile gidebilir çabuk gelen artı çünkü.. üzülme.. hadi dediklerine inanıyorum.. gönderelim gitsin.. listeye gel gayrı...
mesaj aklımda
çıldırma hayır harika bir eksi ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gurur duyuyorum seninle ben
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
böylesi zorlu bir haftayı bile nasıl güzel bir eksiyle atlattın helal olsun yahuuuuuuuuu
![]()
Teşekkür ederim canımHuhu süperrrrrrrrr
Valla bilmiyorum kuzum test etmedim ama olabilir.Vuuu tebriklerdemek ki neymiş bulgur yiyip spor yapmamak lazımmış
Canım sende uykusuz kalınca kilo verenlerdenmisin, eltimin biri öyle erir hemen. Bende şişerim![]()
Ay evetttt 79.9 u gordugume nasil sevinmiştim simdi 6 lar geliyoooada kuzum 1.6 artı var.. aslında bu 3 günde bile gidebilir çabuk gelen artı çünkü.. üzülme.. hadi dediklerine inanıyorum.. gönderelim gitsin.. listeye gel gayrı...
mesaj aklımda
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
Hepimizi aç gözlü etti bu miu![]()
Teşekkür ederimTebrikler canım bravooooooooooo
kız psiko hem dövüyo hem seviyo