Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız geçtim 2. dönemdeyim işte . 4.aydayım ..pzt 16.hafta

Hadi bakalım şu 4-5-6 yi geçsin

Çok güzel geliyorum diye geliyorum zaten yoksa eksiyim biliyorsun :confused:

ya cnm alsanda takma
senin metan belli
lohusalıkta alınan kilolalr zor gidiyor
ama gebelikte alınanlar gider
seninde metan belli
kasma kendini beyaaaaaa

Valla yok canım bir iki tane buldum o kadar oda modeli hoseuma gitmedi pantolon 36 aldım ve mecbur daraltılacak başka senecegim yoktu çünkü
Kötü olmuş canım ya. Başka mağaza yok mu sana uygun?

Ya kızlar sizin bedenlere bakıyorum birde benimkine valla deli olucam ya. Yarın lc ye gidip sırf deneme yapıcam kaç beden olacak diye sinir bastı bana :KK43:
Lcw de 48 beden üst giyen biri olaraktan moralim sıfır şu an. Ben o XS leri 34leri çocuklar falan alıyor sanirdim o_O:oops:

:KK42:çiçek @nar_cicegim -3 ile falan gelse keşke

nerde çiçeğim ? gelmemiş bugün sanki ?

Yeğenime yarasın daha iyi olur :confused:

tatliş eflal teyzesi seniiiiiiii :63::63:

İnşallah kaptan yardımcısı olduğum dönem zayıflamaya gelirsin. Ona hazırlık yapıyorum:KK53:
Hamile pilatesine başlıyor idin?
Daktırın ne dedi spor işine ?
Sen işini bilirsin Ausum...
Güzel şeyler yiyorsan ne mutlu minik kuşa:KK36:

Ayyy çok güldüm yazarken cevabımı iğde .... çook yarayışlı :super: şeyler yiyiyorum içim rahat ...günü temiz geçiriyorum ... sonra tam bu saatlerden geceye kadar kendime yarıyorum :confused::confused::confused::confused:

ya cnm alsanda takma
senin metan belli
lohusalıkta alınan kilolalr zor gidiyor
ama gebelikte alınanlar gider
seninde metan belli
kasma kendini beyaaaaaa

heeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee yeaaaaaaaaaaaaaaa:halay::halay::halay::halay:kız güle oynaya yazsam miu bana da sopa çıkarır .... azıcık pişmanmışım gibi yazasım napim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yarasın ausuna di miiiiiiiiiiiiiiii :deli::deli::deli::deli:

canım benim bunun bir standartı yok ... yusufta sadece 6 aldım ... kilo düşükse anne de 11-17 arası normal deniliyor .
Ama ilk aylar pek alınmıyor sorun orda :))

bi umuuuut :ıslık:

yoooooooooooooooooooooooook handeyi sefere koymuşsunnnnnnnnn tırstım :rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım bulgur sağlıklıdır ... seni şişiriyorsa ..cumaya yakın günlerde yemeyeceksin ... akşam yemeyeceksin o kadar ve tabii tabak tabak yemiyeceksin

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: işte psikolojik bir rahatlatış :KK68:
Evet son aylarda daha çok alınıyor maksimum 15 iyidir diye duymuştum ama bence çok zayıf başladın o yüzden hızlıca geri aldın :KK200:

nerde çiçeğim ? gelmemiş bugün sanki ?

tatliş eflal teyzesi seniiiiiiii :63::63:

Ayyy çok güldüm yazarken cevabımı iğde .... çook yarayışlı :super: şeyler yiyiyorum içim rahat ...günü temiz geçiriyorum ... sonra tam bu saatlerden geceye kadar kendime yarıyorum :confused::confused::confused::confused:

heeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee yeaaaaaaaaaaaaaaa:halay::halay::halay::halay:kız güle oynaya yazsam miu bana da sopa çıkarır .... azıcık pişmanmışım gibi yazasım napim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen de mi kirlendin Aus:sus:
Vay anam beeeeeeee:skandal:

Mümkün değil aus ben hala 44 elbiselerimi giyiyorum. Tabi lc den değil onlar ama 40 olur bence

yok gör bak ..git yarın hele ... sen 44 olamazsın eflal .... 40 sındır en fazla 63 kiloya .. o da lc de 38 işte

Heh heh heh (yaban çakalı gülüşüm):deli:

Orası kısmet elbet:süslü: ama farketmez:confused: Yancı da olsam çok güzel sopalarım var Ausa özel. Çünki intikam soğuk yenen bir yemektir:confused:

ay benim de kaptanım ol la

vur kırbacı vur kırbacı :rolleyes:

ay şimdi bak miu ve ben listedeyiz .. iğde kaptan :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ne yaramazlıklar yaparız ..iğde sıra arkadaşlarından kendine doktor arar :KK53::KK53::KK53::KK53:

Evet son aylarda daha çok alınıyor maksimum 15 iyidir diye duymuştum ama bence çok zayıf başladın o yüzden hızlıca geri aldın :KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: moral oluyorsunuz :KK200:

Back
X