Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eyvahlar olsun, kıskançlık şeysi tuttu:skandal:

Onların yanında insan dahada hirslanir yahu
Ne değişik insanlarmış

:KK200::KK200:ne kadar incesin

Herkes herşeyin farkında ama kimse kimseye bişey diyemiyor, alemsiniz hee ama sen aynen devam et,catlasinlar:halay:

Yok nevreste, miu çağrı yaptı, görmedin demek

Bende ağırlıklı alt tarafa alırım ama üstümde small değil yani:işsiz:
Beni eklemiş canım sağolsun:KK45:

Hosbuldum yavrummm..
Tebrik ederim kuzumm uzulmussun az verdim diye ama olsun vermissin ne güzel..
Ben +100 um :63::63::63::63:
Heee bide duydum kii duraklama dönemine girmissin :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Yanii benim için firsatt bu firsat
Yoruldum beaa :KK31::KK31::KK31::KK31:sallamaktann artık sıra sende...

Kimlerdensin bu arada telli mi sefer mi:cool::cool::cool:

Şakası bi tarafa da miu valla freni patlamış kamyon gibiyim bi dur demek lazım herkese bi yorum herkese bi cevap biri çıksa sana ne oluyor dese verecek cvp yok o yüzden frenleri bi kontrol etmem lazım artık farkındayım

Heee yaaa sana ne oluyor hakkaten herşeye bi yorum herkese bi cevap bii suss yeter da :deli::deli::deli::deli::KK49:

Hosbuldum yavrummm..
Tebrik ederim kuzumm uzulmussun az verdim diye ama olsun vermissin ne güzel..
Ben +100 um :63::63::63::63:
Heee bide duydum kii duraklama dönemine girmissin :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Yanii benim için firsatt bu firsat
Yoruldum beaa :KK31::KK31::KK31::KK31:sallamaktann artık sıra sende...

Kimlerdensin bu arada telli mi sefer mi:cool::cool::cool:
Sağol canım:KK15:
Belki haftaya yeniden vermeye başlarım:süslü:
Tabi ki senin karşında seferoğullarındayım:ıslık:Onu sallamıyacağım işte:KK53:

Heee yaaa sana ne oluyor hakkaten herşeye bi yorum herkese bi cevap bii suss yeter da :deli::deli::deli::deli::KK49:

Whiteblacklife Whiteblacklife gerçekten böyle mi düşündugumuzu dusunuyorsun kuzumm :110:
:110::110::110::110:
Aşk olsun sen ol bu sayfada hep herkese cevap ver her yazilana yorum yap hep tamam mi:anne::anne::anne::anne::anne::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bana yapp hep yapp keşke daha sık gelsemde uzun uzun yazsan :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Menu yazayım ben de. 1 saattir geçmiş okuyorum da lafa nasıl gireceğim kime ne diyeceğim bilemedim doğrusu
Sabah yesillikli omlet peynir 3 zeytin 1 dilim tam b.ekmek
Ogle 1 kase yoğurt çorbası 3 kasik kavurma 5 tane yaprak sarma (kv benim icin yapmis ben de yedim ) salata
Ara 1 mandalina
Aksam 1 tabak pırasa yemeği yoğurt
Su 3 litre
Eskiden böyle annelerde kalıp da eve geçeceğim zaman uzulurdum. Ama şimdi içimde bi heyecan var evimde daha rahat spor yapıcam diyetimi daha özgürce yapıcam diye. Kendime hedefler koydum bakalım inşallah uyabilirim.

Back
X