Yemezlerrr
Çok komik ya

Sen akıllı gadınsın fatmam gelmezsin bu oyunlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemezlerrr
Çok komik ya
Guzel biseye benziyor tatli tatli nasil olur ki acaba
Cok geçmiş olsun banucumAy çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
bana hiç bisiy demediler ya şimdi geldim öğrendim
Ay çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
Whiteblacklife gerçekten böyle mi düşündugumuzu dusunuyorsun kuzumm
Aşk olsun sen ol bu sayfada hep herkese cevap ver her yazilana yorum yap hep tamam mi
Bana yapp hep yapp keşke daha sık gelsemde uzun uzun yazsan![]()
hayır bi de benim üst kısım hep small, hep popoya alıyorum. bildiğin aleni popomu inceliyo demekki bunlar![]()
Aaaaa geçmiş olsun kuzummmmmAy çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
Üçüncü müyüz?
Bitmedim henüz az kaldıEridin bittin nevom artık ondan oluyor hep![]()
Miu seni çok özldim de gir konuşmaya işteMenu yazayım ben de. 1 saattir geçmiş okuyorum da lafa nasıl gireceğim kime ne diyeceğim bilemedim doğrusu
Sabah yesillikli omlet peynir 3 zeytin 1 dilim tam b.ekmek
Ogle 1 kase yoğurt çorbası 3 kasik kavurma 5 tane yaprak sarma (kv benim icin yapmis ben de yedim ) salata
Ara 1 mandalina
Aksam 1 tabak pırasa yemeği yoğurt
Su 3 litre
Eskiden böyle annelerde kalıp da eve geçeceğim zaman uzulurdum. Ama şimdi içimde bi heyecan var evimde daha rahat spor yapıcam diyetimi daha özgürce yapıcam diye. Kendime hedefler koydum bakalım inşallah uyabilirim.
Bu hafta leslieyle o direnmeyi kıracağız nevommmmmmBitmedim henüz az kaldı![]()
Ay çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
Dedigim gibi ancak bir kaç duygumu zehirlendi sadeceEyvahlar olsun, kıskançlık şeysi tuttu
Onların yanında insan dahada hirslanir yahu
Ne değişik insanlarmış
ne kadar incesin
Herkes herşeyin farkında ama kimse kimseye bişey diyemiyor, alemsiniz hee ama sen aynen devam et,catlasinlar
Yok nevreste, miu çağrı yaptı, görmedin demek
Bende ağırlıklı alt tarafa alırım ama üstümde small değil yani![]()
Valla kuzum işin sırri diyeti heryere götüreceksin tatildede diyet yapılıriyi gelecekse git dinlen gel
![]()
Benim bir lafım var cin atasözü gibibazen bu kadar cıplak kalan duyguları görünce benim insanlık duygularım zehirleniyor yaramıyor bana
![]()
Sonuncuyuz hippo yaKızlar sonuçlar belli olmuştur... kaçıncı oldunuz??
Masumm çok geçmiş olsun, nasıl olmuş kötü bişey yok demiAy çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
Nasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorumWhiteblacklife gerçekten böyle mi düşündugumuzu dusunuyorsun kuzumm
Aşk olsun sen ol bu sayfada hep herkese cevap ver her yazilana yorum yap hep tamam mi
Bana yapp hep yapp keşke daha sık gelsemde uzun uzun yazsan![]()
İnşaallah Miu'mBu hafta leslieyle o direnmeyi kıracağız nevommmmmm![]()
Ama sen çok tatlı birisin ben bu yazdıklarını hiç düşünmedim bileNasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum