Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu yazayım ben de. 1 saattir geçmiş okuyorum da lafa nasıl gireceğim kime ne diyeceğim bilemedim doğrusu
Sabah yesillikli omlet peynir 3 zeytin 1 dilim tam b.ekmek
Ogle 1 kase yoğurt çorbası 3 kasik kavurma 5 tane yaprak sarma (kv benim icin yapmis ben de yedim ) salata
Ara 1 mandalina
Aksam 1 tabak pırasa yemeği yoğurt
Su 3 litre
Eskiden böyle annelerde kalıp da eve geçeceğim zaman uzulurdum. Ama şimdi içimde bi heyecan var evimde daha rahat spor yapıcam diyetimi daha özgürce yapıcam diye. Kendime hedefler koydum bakalım inşallah uyabilirim.
Miu seni çok özldim de gir konuşmaya işte:KK15:

Menü güzel kuzum akşamı dengelemişsin öğlenki yemekle

Sarmalar pirinçlimiydi

Eyvahlar olsun, kıskançlık şeysi tuttu:skandal:

Onların yanında insan dahada hirslanir yahu
Ne değişik insanlarmış

:KK200::KK200:ne kadar incesin

Herkes herşeyin farkında ama kimse kimseye bişey diyemiyor, alemsiniz hee ama sen aynen devam et,catlasinlar:halay:

Yok nevreste, miu çağrı yaptı, görmedin demek

Bende ağırlıklı alt tarafa alırım ama üstümde small değil yani:işsiz:
Dedigim gibi ancak bir kaç duygumu zehirlendi sadece
Bu hayat benim ben bedenime kendine saygı duymayinca hayata hic kimsenin bana saygı duymasını beklemem lazım.
Kilo verirken sen bu bedene ait degilsin sen bu kadar nimetin arasında bunları hak etmiyorsun diye diye 30 kilo verdim.
Hocanın bahsi gibi malesef ye kürküm ye dünyası içindeki zenginligi bu devirde kürkünle gösteriyosun bir duruşun bir tarzın olmalı ki icindeki zenginlikleri paylaşasın.buda acı yani o yüzden ki tüm insanların saglıklı zayıf görünmesini istiyorum bu konuda benden kim yardım isterse elimden geleni tüm tecrübelerimi zevkle paylaşırım...
Şuanda ailede bir ilgi söz konusu kuzum nere gitsem kendimi bir grubun icinde hayranlıkla seyrettiklerini görüyorum bu benim gururumu okşuyor bana yeter varsın onlar kendi kirli kalplerini hesapin versin.

Valla kuzum işin sırri diyeti heryere götüreceksin tatildede diyet yapılır :KK19:iyi gelecekse git dinlen gel :KK19:
Benim bir lafım var cin atasözü gibi :KK70:bazen bu kadar cıplak kalan duyguları görünce benim insanlık duygularım zehirleniyor yaramıyor bana :KK53:

yok orada zaten Allahın izniyle dikkat edeceğim. kız ne demek istedin anlamadım. o nasıl söz :KK53: yorgun geldim eve o yüzden mi kafam basmadı :ıslık:

Whiteblacklife Whiteblacklife gerçekten böyle mi düşündugumuzu dusunuyorsun kuzumm :110:
:110::110::110::110:
Aşk olsun sen ol bu sayfada hep herkese cevap ver her yazilana yorum yap hep tamam mi:anne::anne::anne::anne::anne::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bana yapp hep yapp keşke daha sık gelsemde uzun uzun yazsan :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Nasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum

Nasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum
Ama sen çok tatlı birisin ben bu yazdıklarını hiç düşünmedim bile:KK15:

Back
X