- Emoji Skoru
- 74.714
- Puanlar
- 598
sorma bülbülün çektiği dili belasıymış derlerSonuçta içinde kaptan ruhu da var begüşüm ondan kaynaklı oluyor böyle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma bülbülün çektiği dili belasıymış derlerSonuçta içinde kaptan ruhu da var begüşüm ondan kaynaklı oluyor böyle
![]()

İçimden bi ses uyan uyan diyordu bu yüzden demek ki
Ay ne güzel bu oyyyyEki Görüntüle 2076975
@nehirnil111 @MiuLego @begum75
Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))
Mezünum halen tertemizim![]()
Çok güzel olmuş yazı ellerine sağlık hande ayrıca da yeniden tebrikler ne güzel girdin listeye öyle :)Yazdim kizlar.Oyle suslu kelime kullanamam ama
Aminnnnn kuzum amiiinnnTunaydin kızlar ancak gelebildim artık bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım@MiuLego kaptancim beni etiket yapmışsın ama bildirim gelmemiş anlamadım. BAna verdiğin hedef harika 76.2 inşallah cabaliycam bunun için
![]()
Her türlü yeneriz tavsiye versem de diyorsun iştesorma bülbülün çektiği dili belasıymış derlersportmen ruhumla cevap vermiştim oysaki heç düşünmedim karşımdaki bir seferoğlu deyuuu
![]()
Dediydim demiyok öyle bişey
asayiş berkemal kaptanım kumandanım![]()
aynen öyle diyorumHer türlü yeneriz tavsiye versem de diyorsun işte![]()
Dediydim demiayıldı
![]()
Kilo aldım ördeğim popişim kalkmıyor artıkMiu yataktan popişi kaldırıp gelirse ancak :)
Aynı böyleydim ki masum masum uyuyordum benohooo kimbilir nasıl uyuyo şimdi![]()
Bir bilse ne kacamaklar yapıldıgını aha böyle olurnerde benim civili sopam demeye başlar o zaman
![]()
miu koş kaçamak yapan varmış
etiketlesem titreşim yaparmıki?![]()
ne güzel,kafaya uygun birilerini bulmak zor
nöbetçi bel çekici bulmuşlar
enişteye geçmiş olsun ausum yanlız pimapeni söktü derken cam pimapeninimi söktü,nasıl söktü,niye söktü,canı mı sıkılıyoduda söktü aklıma deli sorular![]()
Geçmiş olsun oyyy
@Ausencia cok gecmiş olsun canım.
bidaha olmasın aus,her okuyuşta göz numaram büyüyo
bunu okuyan kör oldu![]()
ÇAKIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim

Eki Görüntüle 2076975
@nehirnil111 @MiuLego @begum75
Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))
Ben okudum sabaha kuş gibi hafiflilemiş oldumNe var ne vaaaar![]()
sağol begümüm .... Fransız balkonun iki kanadını söktü ... arazıla bir parçanın yenisini monte edip yeniden taktı ... onları kaldır indir ...fıtıklı bel .. kendini dipçik gibi sanıyorda
![]()
Auuuusss uuuusss us ssss
![]()
Bilmemmi kız benim bilmediğim bi mali müşafirlik![]()
Açlıktan nasıl uyuruz Aus stop sence bu kapışmayı kim kazanır stop sen kimi tutuyon stop![]()
Listedesin artık kuzum o hedeflere alışşşşşşGünaydın Kızlar dün fırsat bulup giremedim arada girip göz attım 3. Olmuşuz hepimizi tebrik ederim
Haftaya inşallah birincilik bizimdir @MiuLego bNa hedefi biraz yüksek koymuş amaaa
İnşallah mahçup etmem
Temzzzz menü nilişkom afiyet olsuyun sporumuz da varDün ki menüm@MiuLego @begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - 1 büyük kepçe ezogelin çorbası + 1 büyük yemek koyma kaşığıyla et döner + yarım kase salata - tariflerimin güzelliği
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 1 ad.tavada yumurta + eti form + beyaz peynir + çeçil peyniri + 1 fincan şekersiz çay
@begum75 sporum 40 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates : 190 pointtemizim
@masumm @Sarayca @Triplimelek Megi @ada81 @Makbule007 akşamcılar temizim![]()
Anaaaaammmm kahvaltı aşkı if i bitirdi :) haklısın valla if zorbu sabah IF i sonlandırdım,kahvaltı yapmak paha biçilemez
resmen kendime geldim,sürekli öğlene kadar aç kalmak bana göre değilmiş![]()
Geçmiş olsun pınar ne sancısı hala sancısı mı kuzum? Şimdi iyi misin?Ben daha günaydın demiyim. Gece sancıdan uyuyamadım sabah da sütçü kovaladım. İki saat daha uyuyim öyle günaydın derim![]()
Bu ayin halasi da tesrif etti bugun![]()

Hala gelmişken boooolca spor çiçeaaaam hadi yansın yağlar bu hafta en bolundan eksi bekliyorum