Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ

Eki Görüntüle 2078642
Ellerine saglik pek guzel görunuyor
Aman aman izlemiyorum Çukuru.
Benim asıl dizilerim Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler...
Seninkiler neymiş
Ben dirilisi izlerim canim ama 1/3izleyebilirim maglum bizim evin ahalisi yatmiyor uyumuyor bide firsatim olursa Abdulhamit iste yarim yamalak
Dizi izlememek özgurluk mus mel gibson gibi bağıracam özgürlükkkkkkkk

Hahayyyyyyyyt
Kalmayacakmis mis mis
Tabiki kalmayacak
Uzerine daha eksi 1 de eklenir onun
İt gibi diyet yapiyom ben
:sinirli::sinirli::sinirli:
Yemiyom ben yemiyom ben
Yememmm kesseler yemem

shut up sen telli miydin? sefer miydin?

Yarın ve perşembe ıspanak ve pazı yapcam hafif olsun diye.. akşamda eşime kıymalı makarna yaptım ye kız bi kaşık akşam yemek yemedin bişey olmaz dedi.. bendeeee.. yemem acıkmadım dedim ama içimden de tabi son zamanlarda sıkça tekrarladığım gibi acı yok raki dayan diyerek suyumu içtim :rapci:

ayyyy ben de öyleyim, eşim yerken kuyruğu dik tutuyorum ama içim gidiyor

Picamalı bacağımı kapıdan gösterttim huu huu yaptım olmadı. Bişeyleri yannış yapıyorum sanırım:KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

heeeeee .... ama içmem yerim o derece :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oyyyyyyyyyyyyyyyy kaç yapan aus göz mü çıkardı :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

gerçeklerrrr acıdır bacım , dogru söze ne hacettt:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Nare83 Nare83 once listeye ben girecem haaaaaaa :süslü::süslü:

ben daha yakınım canım:KK76::KK76::KK76:

hemen tripleneceğinize gaza gelin gazaaaaaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Şu beşliden hangisi ilk listeye dönecek ? :KK71:

@ada81
Ahu060812 Ahu060812
Bonus Bonus
@kelebekolacam

Nare83 Nare83

bence tabiki bennnnnnnn:anne::anne::anne::anne::anne:

Kizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ

Eki Görüntüle 2078642

ay çok güzel görünüyor afiyet olsun
arada bir yapılabilir aslında:KK50::KK50:

akşam da dediğim gibi... menü detoks gibi olmuş.. spor harika.. inşallah cumaya mutlu edeceksin bizi he?

kendimden şüphe ettiriyorsun vayt.. nesine neden kızayım yahu sanki bana bir tabak dolusu karbon yedin..
az bile.. kahvaltı çok az.. akşam da gayet iyi protein almışsın mis gibi..

bu hamsi balıklar kızartma değil mi berna? öyle ise ve çok yedim dedin.. oturup düşünelim listedeki biri bunu neden yapar diye.. spor da yok.

coco seni buralarda zorla tutuyormuş gibi neden hissedyorum ben acaba?

güzel menü.

gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..

bulgur seni şişiriyordu.. yemeyeydin iyiydi.. ama menünde çok birşey yok nevoo.. tartı güldürmüyorsa evde leslie ye asılmalıyız.. son 2 gün kaldı.. leslie de ısrarcıyım cuma üzülmeyelim.. 45 dk.. ayırırsın..

mis gibi menü yahu okuyunca bir mutlu oldum anlatamam

spor da şahane

eliptik müthiş bir aleeet
Sana öyle geliyo miumm yoksa benlik bir sıkıntı yok biliyon,stres oldum biraz pazar gününü bekliom :) spor yapamiyom malum,pazar gününü bekliom,cikmazsa pazartesi hemen spora.eee spor olmayınca mortilik yok rekabet yok şenlikte yok benim icin :( sadece 1 haftacik.bu arada goguslerim acayip hassas bu bir belirti mi acabaaaaa :KK71:

Ben de sana kadın kamyon yazısından seçmeler yazayım :KK45:
Yolların ustasıyım röflenin hastasıyım
Bir sana hastayım diyete girdim yastayım
Kulağıma takarım küpe geçemez beni hiçbir züppe
Torpitonda aseton yoksa güzelim merak etme mazotla da silerim
Nazar etme neolur evlen senin de olur
Rujum biter yollar bitmez

ay siz ne içtiniz gııı:KK70::KK70::KK70::KK70:

hep kalkıyorum 7 buçuk gibi de .. gidince herkes yeniden yatıyordum baş dönmesi , bulantıdan ...
İyiyim bu ara .yatmadım o yüzden . zaten normald ehiç sevmezdim bilirsiniz yatmayı :rapci:
Hamilelikte uykunun kıymetini bul canım sonra çok arıyorsun. Ben ilk hamileligimde abartmiyorum 20 saat uyurdum. Eşim arada uyandiriyordu iyi misin diye yemek yiyip tekrar siziyordum.
Cidden mi, kendimi çok kalın hissediyorum ben :KK43:
Kız ben sen gibi olsam mis gibi korumami yapar sonra da yer içer keyfime bakarım.

Pazartesi sali carsamba 150 ser puan
nehirnil111 nehirnil111
Ekledim kuzum:KK15:
Protein zayi olmasına karşıyım kımıl kımıl yiyelüm :deli:

Amaaan boşver mium :eğlence:napalım kilo bu alınırr verilirrrr :KK30:

Aha aha neyin kafasını yaşıyom yine lan ben

Nilişko ptesi kapı gibi 340 puanım var eklenmemiş :KK15:

Daha tartılmadım ada ama regl ne zaman teşrif ederse ozaman görürüm gibi.benimde acelem yok sen ye ye... bu arada 67.3 ke ayrılmıştım izne

Ben ben ben....

Amanın kuzum öyle güzel point nasıl kaçmış hemen ekledim :halay:

Ay bi de ben yeni huy edindim yatarken tartilip sabah kac cikarim diye tahmin ediyom oyun oynuyom kendi kendimle :KK70:

onu ben de yapıom, bide kıyafetli kıyafetsiz ölçüyorum, bi de kafayı yedin diyecek diye kocaya yakalanmamaya çalışıyorum, bi de çişe gitmeden ve gittikten sonra tartılıyorum:deli::KK17:

Eki Görüntüle 2078547

şunu görünce...

hayvanlar konusunda aşırı hassasım.. çok küçükk yaşlardan beri hep bu siyah kedilere uğursuz vs diyenelere inanılmaz kinlenirdim.. hala da öyle fazlası ile.. şu yazı da.. cukkkkk olmuş..

memlekette gerizekalı çok bak sinir oldum gene..

oyyy ben çok severim bi deparlak olur ki tüyleri panterin ufağı gibi gelir bana:KK200:

Sana öyle geliyo miumm yoksa benlik bir sıkıntı yok biliyon,stres oldum biraz pazar gününü bekliom :) spor yapamiyom malum,pazar gününü bekliom,cikmazsa pazartesi hemen spora.eee spor olmayınca mortilik yok rekabet yok şenlikte yok benim icin :KK43: sadece 1 haftacik.bu arada goguslerim acayip hassas bu bir belirti mi acabaaaaa :KK71:

Yoksa sevindim kuzummmm:)

İnşallah hayırlı olan olur pazar günü senin için emi:dua:

Bu belirtiyi bana mı soruyon coco:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X