Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

stresli geçiyor son günler değil mi ördeğim:KK17:
Alıştım ben canım geçen haftada müfettişlik yardımcılığı sınavı vardı ankaradaydı.Bu hafta yine var öbür haftaya yine var.Şubatta bakalım sayıştay sınavı olacak diye umuyoruz.Sonra benim kpss var.Var da var :) Ama işte zaman ayıramamak üzüyor kızıma sana zaman ayıramıyorum diyor.İnşallah Allah gönlüne göre verir de geçen zaman telafi olunur. Hakkımızda hayırlısı.Bizde bugün kitapçıya gittik kızıma kitap aldık kitapları sevdik inceledik:)

o haşlama but yanına salata ne de güzel giderdiiii:dondurma:
çok güzel menü canım.. akşamı da hafif ve erken kapatmışsın.. baya beğendim..

peki ya hiç bahsetmediğin spor????:KK51:

leblebiye hiiiç gerek yoktu yakamoz.. onun yerine yoğurt yiyeydin ya mis gibi..

ama güzel menü beğendim ben afiyet olsun canısı:21:

:KK19:aradaki ceviz çekirdek miktarını merak etmedim değil..

tavuk sote mi? kızartma mı (değildir eminim öyle bi hata yapmazsın) fırında mı?

menü çoook güzel.. elbette ki temz kalacaksın fatmam bugün çarşamba cumaya çooook az kaldı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

peki ya spor???:ıslık:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:vücudu temizleme menüsü heee

şinitzel yağda ? :KK43:

hatice bugün çarşamba?

sana sorasım geldi..
kuru fasulye ve kapuska yeme günü müydü?

ya da seni şişirmediğine çok eminsin. Başka birşey gelmiyor aklıma.

spor gayet iyi:süslü:

o neydi gızzzzzzzzzzzzzzzzz:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

-500 değil bu menüler bize -1000 geitirir yahu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eflalin detoks menüsünde bugünnnnnnnnnnn:KK9::KK8:

spora ba yıl dımmmmmmmmmm:KK9:

wuhuuuuuuuuuuuuu spora bak heleeeeeeeeeeeeeeee:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ada galiba evet sen gireceksin ilk listeye:rolleyes:menü de şahane:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vallaha yine kalem etek :confused:ay kalem börek görücem korkusu sardı beni menüde.. ama yok:KK71:

ne güzel menü olmuş o öyle ördeğim portakalım yahu:21:
yürüyüşe bi spor daha eklesen aslında:ukala:

bak heleee
o1 kaşık pilav ne kadar da eğreti duruyor menünde farkında mısın?
tadını aldın desek yoooooooooo
doydun desek yooooooooooo
nefsin köreldi desek yooooooooooo

bak atım onu imdi menüden.. HA Rİ KA menü beeeeeeeeeeeeee

sporuna bayıldım yahuuuuuu:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
Galiba mi :63::63::63: kız kesin bennnnn girecem listeye :spor::spor::spor::spor::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::confused::confused::confused::confused::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

leslie yap 3 mile spor olarak.. pilatesi sıkılaşma zamanı yaparsın:)

menü iyi aralar evet fazla.. sütlü arada mesela ben mandalina yemezdim zaten sütüm kuruyemişim var derdim..

ana öğüler çok güzel afiyet olsun :KK200:

Meyveyi tek porsiyon olarak orda yiyorum. bide şekeri dengelesin diye sütle birlikte yedim. Cevizle badem de sütümün kalitesi için :)

Bi de menü yazam bari de tam olsun
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla tereyağında omlet
çeri, salatalık, biber
bol yeşillik
1 cennet hurması
birkaç telaşlı ceviz tanesi
peynir (Ausun bir yanağı kadan)
7 zeytin

Öğlen(12:00)
karnabahar yemeği
yoğurt
salata
1 mandalina

Akşam(17:00)
fırında tavuk
salata
ayran
3-4 kaşık taze fasulye yemeği(dünden kalan)

Ara(19:00)
şekersiz kahve
2 incir
2 ceviz

Su: çoh

@MiuLego

Annem tedavi goruyor ya kuzum. Kemoterapi aliyor uzun zamandir. Son bir haftadir da agir gecti baya. Evde tek basinayken bayilmis, uyandigimda cirpiniyordum yerde falan deyince cok uzuldum ciktim geldim. Benim kuzu da uzun zamandir hep hasta oluyordu gelemiyordum, cunku hasta biriyle ayni ortama giremiyor annem. Neyse oyle aniden karar verip toplandim geldim iste. Ne saclari kalmis, ne kaslari...
Bu hastaliktan bi kurtulsa artik, cok yipratti
çiçeaaam ben hiç bilmiyordum.. hiç bahsettiğine denk gelmedim.. ben mi kaçırdım acaba özür :(

çook geçmiş olsun baım.. çok iyi yapmışsın giderek.. anne diyince akan sular duruyor değil mi.. Rabbim en tezinden şifasını versin.. dua edelim hepberaber emi.. sıkma canını.. sözler de çok anlamsız da.. sen iyi gelirsin şimdi ona:KK200:

Annem tedavi goruyor ya kuzum. Kemoterapi aliyor uzun zamandir. Son bir haftadir da agir gecti baya. Evde tek basinayken bayilmis, uyandigimda cirpiniyordum yerde falan deyince cok uzuldum ciktim geldim. Benim kuzu da uzun zamandir hep hasta oluyordu gelemiyordum, cunku hasta biriyle ayni ortama giremiyor annem. Neyse oyle aniden karar verip toplandim geldim iste. Ne saclari kalmis, ne kaslari...
Bu hastaliktan bi kurtulsa artik, cok yipratti
Canım benim Rabbim yardımcısı olsun şifalar versin tez zamanda.

çiçeaaam ben hiç bilmiyordum.. hiç bahsettiğine denk gelmedim.. ben mi kaçırdım acaba özür :KK43:

çook geçmiş olsun baım.. çok iyi yapmışsın giderek.. anne diyince akan sular duruyor değil mi.. Rabbim en tezinden şifasını versin.. dua edelim hepberaber emi.. sıkma canını.. sözler de çok anlamsız da.. sen iyi gelirsin şimdi ona:KK200:
Amin kuzum sagolasin. Iste gormeden icim rahat etmedi.

Canım benim Rabbim yardımcısı olsun şifalar versin tez zamanda.
Amin kuzum sagolasin

Olmasın miumm:deli:. Şeker orucu tam gaz devam. Depresyondayım. Damardan şeker enjekte edesim var kendime :deli:
miu tablet satılaydı işte hiiiç böyle dertlerin olmayacaktı :KK53:
Galiba mi :63::63::63: kız kesin bennnnn girecem listeye :spor::spor::spor::spor::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::confused::confused::confused::confused::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:işte bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben bile gaza geldm adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rolleyes:
Meyveyi tek porsiyon olarak orda yiyorum. bide şekeri dengelesin diye sütle birlikte yedim. Cevizle badem de sütümün kalitesi için :)
heee tamam mantıklı oldu şuan tamam :KK19:
Bi de menü yazam bari de tam olsun
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla tereyağında omlet
çeri, salatalık, biber
bol yeşillik
1 cennet hurması
birkaç telaşlı ceviz tanesi
peynir (Ausun bir yanağı kadan)
7 zeytin

Öğlen(12:00)
karnabahar yemeği
yoğurt
salata
1 mandalina

Akşam(17:00)
fırında tavuk
salata
ayran
3-4 kaşık taze fasulye yemeği(dünden kalan)

Ara(19:00)
şekersiz kahve
2 incir
2 ceviz

Su: çoh

@MiuLego
ne güzel temiz menü bu yahuuuuuuuuuuu

ooo mis gibi menüüüüü

böreğe de el sürmedik mi bu iş tamamdır bugün iğdem:KK74:

Back
X