Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüğük bir bardak su
Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..
Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.
Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..
Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)
Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle![]()
Neden efkar lisinEskiden günlük tutardım ben. Ne güzel alışkanlıkmıştı. Büyüynce bıraktım. Büyümek ne çirkin bişey ya.
Değilim aslındaNeden efkar lisin
Değilim aslında
Şimdi içtim heİçinde birikmiş duygular var :)
Okuduktan sonra sigara içmeyen ben içesim geldi
Herkesin vardır aslında ya@MiuLego kimseyle paylasmadigin dernlerde yaran var sanki ara ara kanayan.
Ben içemiyorum içem dedim artistlik yaptım boğazımda kaldı bıraktım haŞimdi içtim he
Kimilerinin ömürlük. .Herkesin vardır aslında ya