- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın bulaşma deneme bile aman diyimmBen içemiyorum içem dedim artistlik yaptım boğazımda kaldı bıraktım ha
Aynen aynenKimilerinin ömürlük. .
Zor vallaHayat zor kuzu
![]()
Nasıl sigara içtiğim görsen gülmekten olebilirsinSakın bulaşma deneme bile aman diyimm
Nalet bişey
Aynen aynen
Kakaolu süt içiyorum içine accık da kahve koydum , arkadaşlar burda zat uyku yokkkBüyüğük bir bardak su![]()
Hah aldımBazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..
Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.
Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..
Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)
Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle![]()
Ay aynen ya çok pis bişi keşke başlamasaydım hiçNasıl sigara içtiğim görsen gülmekten olebilirsin
Ben beceremiyorum çok komik duruyor bendeboğuluyorum
![]()
Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..
Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.
Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..
Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)
Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle![]()
Herkese günaydın
Hayırlı sabahlar![]()
Günaydın :)
Günaydın 06:15 te sürünerek uyandım , ama yinede yaptım lesile mi![]()
Bitmedi su hafta ya![]()
Ben sabah maratonuna kosayim
Dayanamadım tartildim tartı feci
Ne bakimdan ???Feciiiiiii feciiiii Benimki de![]()
Gormedim canim cook guzel oldu ben cok begendim cok hafifti ...dur tarifi hemen favorilerden bulayim...etiketiyleyim seni..Benim morti söyledi pro+salata dedi.
Nasip olursa oruç tutucam bende akşama hafif yemem lazim.
Ya ben sana yazdım görmedin sanırım
Dünkü kabak nasıl oldu?
Demiştin yaparsam beğenirsem
söylerim sana diye.
Tarif nasıldı akşama yapsam yarın.
Aymayan Günden Günaydın
Sisli bir Ankara sabahi
Acayip sisli zor kullanıyorum arabayi
Yol Arkadaşımi bekliyorum
Sizlere bii Günaydın bırakayım ♡♡♡♡