Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..

Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.

Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..

Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)

Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle:KK200:
Hah aldım :KK14: geldim, neyi istediniz kuzum?
Karma şekerim karmaya İnan

Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..

Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.

Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..

Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)

Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle:KK200:

İnsan tam da burada tıkanıyor ne yazacağını bilememek....

Hayırlısı be canım :KK36:
Bir gün bir bakmışsın oluvermiş :KK60:

Benim morti söyledi pro+salata dedi.
Nasip olursa oruç tutucam bende akşama hafif yemem lazim.

Ya ben sana yazdım görmedin sanırım o_O
Dünkü kabak nasıl oldu?
Demiştin yaparsam beğenirsem
söylerim sana diye.
Tarif nasıldı akşama yapsam yarın.
Gormedim canim cook guzel oldu ben cok begendim cok hafifti ...dur tarifi hemen favorilerden bulayim...etiketiyleyim seni..

Ben soğan koymadim midem yanmasin diye bide 2 kabakla yaptim..

Triplimelek Megi Triplimelek Megi tarif canim ;))

Malzeme
  • 3 adet orta boy kabak,
  • 3 dal taze soğan,
  • 2 yumurta,
  • 1 su bardağı beyaz peynir,
  • 1/2 demet dere otu.

Yapılışı
  • Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir.
  • Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır.
  • Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir.
  • Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.

Back
X