- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım
Börek ten kalmadı mıyiyebilirsin yani ne olacak ki
![]()
benim kızım küçük şişme havuzunda gözlük takıp dalıyor, her defasında keyif alıyor, sen neden leğende yüzemeyesinHahahaytttt ben varken siz zor olursunuz ben olacam en çalışkan ben olacammm legene suda koyacam yuzecemde![]()
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sarayca gece gece kalp krizi mi geçireyim ben burdaısrar mısrar anlamam ben
sabah da yenmiş bi de öğün deil ara olarak yenmiş
bir kere daha göreyimhele ki tartıya bu kadar az kalmışken
![]()
Aynen canım denk gelemiyoruz olsun kalpler bir sonuçta![]()
Ben zatenn yerimde sayıyorum kii sanki korumadayim sen gelirsin gecersinde beni eminim..
Yine de çok bekletme bebegimm çabuk gell![]()
arkadaş yürüttüğüm naamıma bak helekın kın kınadım kendimi
ya bu konulara girmesek diyodum hani ya
ausum
2 gündür gelemedim sarayca çok yoğunum,bugünde öyleyim de bi bakıp çıkayım dedim,öpemde gidem dur
gel yavrum gel,sen 1-2 aya kalmazsın merak etme
geldiimmm
Eki Görüntüle 2079076
aus merak etmiş dediler koşarak geldim
Eki Görüntüle 2079077mium nilişkom
nilişkomm![]()
Begüş çok az yedim akşam da böyle yersem var ya yarına harika olur gibi
Begüş çok az yedim akşam da böyle yersem var ya yarına harika olur gibiFırında kıymalı karnabahar yapmışlar 1 porsiyon gibi ondan yedim yanında yoğurt 1 kepçe de ezoglein
sabah kahvaltım yoktu
![]()
200 eksi miyok arkadaş ikram etmişti, ben yapaydım, hepsini yerdim... dermişimyer miyim kız
benim kızım küçük şişme havuzunda gözlük takıp dalıyor, her defasında keyif alıyor, sen neden leğende yüzemeyesin
kaptanım dünkü menü 200 gr eksi getirdi ama, kızma lütfen
kalpler bir tabiseviliyorsunuz nefs hanım
![]()
Kaptanım ben ben değilim bugünler de iştah falan kaçık dua mı ettin ne ettin bana
Baktım olmayacak böyleKaptanım ben ben değilim bugünler de iştah falan kaçık dua mı ettin ne ettin bana![]()
Hımm o zaman bilemicem ama ben bi keresinde denemiştim işe yaramıştı..evet cnm hemen saldırıyorum
aniden dünyaları yeme özelligine sahibim
Geçmiş olsun canım inşallah sana da geçmezKızlar tünaydın
gelemedim kızımı yine doktoro götürdüm
su çiçeği çıkarıyormuşuz
kötü olan annem benimde çıkarmadığımı söyledi
inşallah banada bulaşmaz
Ay eskiden hiç değildim resmen eşim bozdu beni diyebilirim![]()
o kadar mı kıskançsın bacım.Ben o tür şeyleri kıskanmıyom da canlılarından kıskanıyorum .Eşimle konuşurken cilveli konuşan saçını başını savuran karılar olunca tırnaklar çıkıyo bende
![]()
Hımm o zaman bilemicem ama ben bi keresinde denemiştim işe yaramıştı..
Geçmiş olsun canım inşallah sana da geçmez
Ay eskiden hiç değildim resmen eşim bozdu beni diyebilirimbende canlı bi durum olunca müthiş soğuk kanlı olurum ama eşim sağolsun pirim vermez. Zaten ben onu fettan kadınlara karşı eğittim hemen çakar köfteyi
![]()
![]()
Begüş çok az yedim akşam da böyle yersem var ya yarına harika olur gibiFırında kıymalı karnabahar yapmışlar 1 porsiyon gibi ondan yedim yanında yoğurt 1 kepçe de ezoglein
sabah kahvaltım yoktu
![]()
huhuuu kızlarrrrr
masumm
Çok tırsıngen gördüm
bitti mi işler canım
yarın napıcıkkkkkkkk![]()