- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Begüm gel ben saklarım seni![]()
tamam sen sakla beni böyle miu tanıyamasın, yeni üye diye kakalarsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begüm gel ben saklarım seni![]()
![]()
tamam sen sakla beni böyle miu tanıyamasın, yeni üye diye kakalarsın![]()
Ay bayıldım şu kediye. Hakkaten bu hafta olay oldu da herkese mi aynı şey olur arkadaş. Istemsizce güldümEki Görüntüle 2079244 Eki Görüntüle 2079245
ölü taklidi yapacağuk
işler bitmedi bitmediği gibide dahada savsakladım![]()
Ortama uyum saglayayim dedimİvet
Sende mi tırsıngen yoksa![]()
Ooo şişlik de vardır sendeOrtama uyum saglayayim dedimo degil de ben cumartesi regl olcam
![]()
Umarım sisliktirOoo şişlik de vardır sende![]()
Saolasın bacimsinAfiyet olsun canım
sagoll canCanım çok geçmiş olsun
Ortama uyum saglayayim dedimo degil de ben cumartesi regl olcam
![]()
Şişlik yok ve sen yandınUmarım sisliktirama.galiba ben regl öncesi cok sismiyorum.Sadece aşırı bi tatlı isteğim var.
Ben yarışta olmayaydım iyiydi
ahu benimde 6 gün var canımmm
ben sabah tartıldımmmm tartı fenagen
bende tırsıngennnnn![]()
İlk bölümden sonra bu ne dedim yaaa ama öneren kişi sakın bırakma ille izle dedi sonra soluk soluğa bitti sezonlar sırf izlemek içşn eliptiğe gittim şimdi de aynı tarzda diye Vikingleri izliyorum bu da çok güzel çekiyo beni akşam bile aklıma geliyo acaba ne olacak öbür bölümde diye..bakalım bı bitince ne izliycemİlk bölümü izledik bakalım akşam devam ederiz gibime geliyo.pek tarzım değil,ben supernaturel,lucifer dizilerini seviyorum.eşimin hatrına izlicez mecbur tronsları![]()
Ayyy saka yaptim yaa @MiuLego nun kalbine inmesinŞişlik yok ve sen yandınBegüm gibi kaçacak yer ara
![]()
Şişlik yok ve sen yandınBegüm gibi kaçacak yer ara
![]()
Allah razı olsun kaptanım herkes benim için seferber olmuş durumdaBaktım olmayacak böylesendeki iştahı da ben aldım sana kalmadı kendimi feda ettim
![]()
İnşallah Begüşüm bende bekliyorum ama sonra fos çıkmayayımişte bu harikasın minnakım
yarın güzel sonuçlar bekliyorum senden![]()
Sağol Triplim Megim tatlım benimAfiyet olsun nilim![]()
Ahahahh ballı çörekEki Görüntüle 2079244 Eki Görüntüle 2079245
ölü taklidi yapacağuk
işler bitmedi bitmediği gibide dahada savsakladım![]()
Ahahahhaah Begüşş koş koş![]()
miu gelince kaçacak yer arayan biz![]()
yarını heyecanla bekliyor herkesPerşembe şaşkınlığı var herkeste herhalde![]()