- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Ay çok sevindim tekrar geçmiş olsun.Daha iyi oldu canim huysuzluk çokta sukur ateşi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sevindim tekrar geçmiş olsun.Daha iyi oldu canim huysuzluk çokta sukur ateşi yok
yemeyeceksin tabi ki fatmam bugün perşembeeeeeeeeeeeeeBugün komşularla toplancaz inşallah
Ve ikramlklr olacak Fatma ne yapacak diyette yım komşum elinize sağlık diycek gitmeden önce balığını yiyecek dayanacak inşallah
oooo geçmiş olsun hande bulaşmadan atat inşallah ama sanki bulaşacak gibi yahuKızlar tünaydın
gelemedim kızımı yine doktoro götürdüm
su çiçeği çıkarıyormuşuz
kötü olan annem benimde çıkarmadığımı söyledi
inşallah banada bulaşmaz
kısır olur kuzum aslında bişey yok da çarşamba akşam olması kötü olmuş :)Aslında fazla yemedim kısır diyette olur dediydimKek pasta ve börek yemedim
Bugün sinema olayı var kaptanım yürüyüş yapabilirim ama sinema iptal de olabilir kardeşimden haber ekliyorum iptal olursa sağlam spor olacak
Bu sabah kahvaltı yapmadım aç bir perşembe
![]()
aynen ada aynen çok şükür bugünümüzeherşeyde vardır bir hayır inan çook önceleri kpss kazanamadım diye çok ağladım hayata küstüm herkes bana önce sağlık olsun derlerdi .. nediyor laaa bunlar derdim küfür gibi gelirdi.... zaman çok şeyi öğretiyor şimdi heryeşeye Elhamdülillah .
kesinlkle.. lste yoksa perşembe spor yapılacak tabi ki spordan ödün vermek yoknormalde bugün yapılan spor tartıya fazla yansıyabilir ama ben yinede spor yapacam bugün .. listede değilim nasıl olsa sabah 30 dakika yaptım öğlede yapayım diyorum demiii kaptanım @MiuLego
sen 6-7 bölüm izle sonra daha diziden kendini alamayacaksın daha olaylar başlamadı bileİlk bölümü izledik bakalım akşam devam ederiz gibime geliyo.pek tarzım değil,ben supernaturel,lucifer dizilerini seviyorum.eşimin hatrına izlicez mecbur tronsları![]()
kaç kaaaaaaaaaaççççççççççççç sizi her yerde bulucim ulen
miunun ayak sesleri gelingennnn
begümetoo kaçacak yer arayangennnn![]()
yok ya ne görmesi aşırı iyi saklanmısın begüşümsana kaçayım mı beni saklarmısın Eki Görüntüle 2079182![]()
O zaman game of thronesla başlıyayımValla mortim dizilerde yeniyim game of thronesla zayıfladım sonra prison break izledim bi türlü hapisten kaçanadılar sonra duydum ki daha çok hapis değiştirecekmiş devam etmedim hep aynı döngü gibi geldi bana.şimdi de işte vikingler izliyom 4.sezondayım az kaldı ondan da sıkılmadım
sen beni mi öptüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn
triplim o sırrı çoooooooook iyi dinle emi çok önemli ve kesinlşkle uygulanmayacaklar listene ekle
çok iyi bence yarınki heyecana bakar mısınAyyy 1 haftadır ben hiç tartılmadım
İyi mi kötü mü bilmiyorum![]()
sen rahat olsana biz yarın yenicez saraycayı.. akşam menüde sincap var demi
bana mı yürüyon senNe çok ortak yönümüz varr![]()
Gecmise bakarken yiyemiyonmu
☆soguk espiride bugun ☆
kısır olur kuzum aslında bişey yok da çarşamba akşam olması kötü olmuş :)
aynen eflalim nolur bırak şok diyeti artık kıyamam yaBir daha şok diyet yapmıycam ne olursa olsunçok halsizim.
Evet kaptanım aslında kv nin doğum günü bugün iyi ki bugün yapmadık![]()
eevvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttYarın cumaaa![]()
deyneeeppppppppppppppppppppppppppppp
Tarıda artıda olduğumu neden yazıyorsun
Ödemdir dedim ya
Şimdiye kadar hiç artı gelmedim ,yarın ilk mi olacak acaba?![]()
onunn sessizliğinden belliydi zati artı olduğuuuuAaaaa artı mısın @MiuLego Duydun mu ben demedim deynepnaz direk itiraf etti
Kız ben başka bişey dicektim belki
Ödemdir o ödem![]()
yok ya kim ki bu aaaa hiç belli de değl![]()
tamam sen sakla beni böyle miu tanıyamasın, yeni üye diye kakalarsın![]()
Yaa düşün halimiya bugün kutlyaydınız oooyyyyyyy![]()
ya hahahahaha bu ne begüş kızacağım varsa da kaçıyor uleeennnnbiz miu yu görünce![]()
Eki Görüntüle 2079264 sonra acı son eller yukarı
yakalandık![]()
Eki Görüntüle 2079265 o kadarda utanalım demi
Eki Görüntüle 2079263suçlu![]()
Eki Görüntüle 2079266 sonra çokk üzülen biz
bize kıyamayan miu![]()
sonra barışan biz![]()
miu bizi yakalayınca hikaye disizi![]()
kıyıyorlar mı bana triplim yahuuuuuuuuuuuuArkadaş takımız da bu kadar da uyumlu olmayın
miumu üzmeyin![]()
Ayyy saka yaptim yaa @MiuLego nun kalbine inmesin![]()
dedektör var bende kız heryerde buluurum evelAllah![]()
miu gelince kaçacak yer arayan biz![]()
exceli tam anlamıyla kullansak inanılmaz bişey zaten ahuExcel deryasında yüzüyorum yüzdükçe derya değil okyanus olduğunu anlıyorum vay arkadaş
yttim gariiiiiiiiiiiiiii
her türlü bulurmuş.. yarına ne yap et eksi gel diyomuş gördüğü herkeseee
atla atla ordan kucağıma düşeceksiniz haberiniz yok
canım bir kere hareket eden kollardan tut.. üst gövde de çalışsın ellerini sabit tutma.. belini hafif eğimle tutu çok eğme sakatlarsın..Yarım saat eliptik bindim geldim. Ana en çok bileklerim acıyor. Çok sıkıyor um herhalde o tutamaclari. Bi de çok hızlı binince çabuk yoruluyorum. Sonra yavaşlıyor um.yani buna nasıl binmeliyiz doğru olarak. Eşim bi de sen çok egiliyorsun sakatlanacaksin diyor. Biri bana sunun doğrusu nu anlatabilir mi @MiuLego
ohhhh ne de güzel olmuş
geldim kiiiiiiiiiii
geçmişe bakarken @Sekercikiz ile mesajlaştık , uzun sürdü biraz ... hepinize çok selamı var ... Artık beraber döneriz dedim kilo vermeye o da 12 haftalık hamile
geçmişten de aklımda @MiuLego nun halleri kaldı .... neyse sıkıntı oradan ferahlık gelsin yüreğine ....
@Shut Up canım ben su çiçeğini 35 yaşında oğlumla geçirmiştim .. bilgine
@masumm kayrayı kocaman öperim ..67 lerden almış seni resmen![]()
hoşgeldin minnak
çok şükür vayt çok sevindimKızım daha iyi dün gece tekrar gittik doktora bademcik problemi varmış düşmeyen ateşin sebebi de oymuş sukur bugün atesimiz yok daha iyi bende dün akşam 2 saat uyuma fırsatı buldum o bile biraz iyi geldi
elif mi adı ay kızım olsa elif koyardım ben deBu elifim öyle yaramazki birakmiyoki anasi şurda iki sosyalleşsin![]()
ben gelecem tabi kim gelecek vururum@MiuLego 3.tekrarda bile hala akla geliyosunuz kaptan ne iş?
anam buralar hep benim olmuş yaaaaaaaaaaaaaa![]()